- 2 Şubat 2015
- 534
- 190
- 30
Canım merhaba. Öncelikle neler almayı düşünüyosun ? Bide direk cevap veriyim evet kredi kartıyla yapıyosun alışverişi. Ama hesap kartıda oluyor.Mrh bende ilk kez ve toplu siparis vermek istiyorum ama bazi saticilar dolandirici cikabiliyormus bunu nasil anliycaz ve odemeleri kredi kartiylami yapiyoruz
Öyle galiba o konuda bilgim yok çünkü hiç o kadar fazla alışveriş yapmadım ama büyük çaplı elektronik alet falan almayı düşünüyosanız almayın benceYa en onemli soruyu unutmus en fazla ne.kadarlik siparis verebiliyoruz gümrüğe takilirsa ne olur yilda sadece 1 kez 75 dolar siparis edebiliyorz diye biliyorum ama
Yok cnm kiyafet aksesuar falanÖyle galiba o konuda bilgim yok çünkü hiç o kadar fazla alışveriş yapmadım ama büyük çaplı elektronik alet falan almayı düşünüyosanız almayın bence
Canım mümkün olduğunca farklı butiklerden yap alışverişini o zaman gümrük de sıkıntı olmaz benceYok cnm kiyafet aksesuar falan
Gümrükte sorun oluyor mu?Bende cok alısveris yapıyorum aliexpressten.
Onun dısında sammydress, ebay, miniinthebox/lightinthebox, dresslink vs de var.
Gümrükte sorun oluyor mu?
Teşekkür ederimBelli bir miktara kadar sorun cıkmıyor. Yanlış hatırlamıyorsam 75 dolar gibi bir rakamdı.
kargoyla birlikte toplamda aldığınız ürün ne kadara geliyor.gözlükler ucuz evet ama kargosu?
Ayrica kargo ucretsiz yazsada bazıları yinede kargo ucreti odedik diyor ben urunlere bakarken nelere dikkat etmemiz gerekiyor simdiden tesekkurler
Visa master olan tüm kartlarla alışveriş yapılabiliyor. Kredi kartıyla yapıyorum ben alışverişimi. Ama sanal kart oluşturup yapanlar da var. Sanal kart konusunda bankanıza danışmanız gerekiyor.Peki hangi kredi kartıyla alışverişinizi yapıyorsunuz acaba?
Mrh bende ilk kez ve toplu siparis vermek istiyorum ama bazi saticilar dolandirici cikabiliyormus bunu nasil anliycaz ve odemeleri kredi kartiylami yapiyoruz
Ya en onemli soruyu unutmus en fazla ne.kadarlik siparis verebiliyoruz gümrüğe takilirsa ne olur yilda sadece 1 kez 75 dolar siparis edebiliyorz diye biliyorum ama
Gümrükte sorun oluyor mu?
Güle güle kullan canım.benim merak ettiğim ödeme,gittigidiyordaki gibi para bir havuzda bekleyip biz urunu aldiktan sonra mı ödemeyi havuzdan serbest bırakıyoruz?yoksa normal alışveriş yapar gibi kredi kartı bilgilerimizi girip ödeyip ürunü mü bekliyoruz?Temmuz ayında iki tane rayban gözlük siparişi verdim.
Hani şu orijinalleriyle birebir olanlardan.
Hatta ülkemizde 200-250 liraya satılanlardan.
Siparişlerimin ikisi aynı anda elime ulaştı.
Kargolarım ücretsizdi bu arada.
Eki Görüntüle 1602045
Eki Görüntüle 1602046
Silme bezleri garanti belgeleri hepsi var kutunun içerisinde.
Eki Görüntüle 1602047 Eki Görüntüle 1602048
Orijinalleri ile bire bir hiç bir fark yok. İşçilik hafiflik her şeyi aynı. Mavi olan gözlük 20 dolar. Sarı aynalı olan ise 27 dolardı. Totalde 50 dolar diyeyim. Eğer mağazasından alsam bu gözlükler bana 800 liraya patlayacaktı. Mavi olanı kullandım. Çok rahat. Gözünüz hemen anlıyor. Diğer gözlükler gibi değil.Sarı aynalı da parmak izim çıkmış kusura bakmayın.Eki Görüntüle 1602051
Bu da gözümdeki hali.
Bez dolaplari aramaya ingilizce olarak yazarsan bulabilirsin canimBende alış veriş yapmak istiyorum nerden başlayacağımi bilemedim bez dolaplara bakiyorum perdeli olandan uygulamada bulamıyorum google dan aciyorum uygulamada nasil bulabirim
Kargo takibi nasıl yapılıyor 1ekimde sipariş verdim durumundan haberim yok 7 track diye bir adrese gidiyor orda tikaniyorumBez dolaplari aramaya ingilizce olarak yazarsan bulabilirsin canim