Nasil adim atmaliyim ?

Yenibirgun08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2018
145
97
33
Kizlar merhaba . Eski is yerimde bi cocukla boyle aramizda hoslanti gibi seyler baslamisti fakat ben ayrilmak zorunda kaldim. Telefon numarasi var ama mesajla az ve öz konusuyor. Yuz yuzeyken daha iyi. Sizce ne yapmam lazim ? Yazmali miyim ? Anlasilir mi bielmiyorum kafam cok karisik bir yardim edin :)

Bir şey yapmayın, karşı taraftan adım atmasını bekleyin.
İlk adımı siz atınca burnu kalkıyor erkeklerin bence..

neden bu gururlara giriyorsunuz ki?
bi mesaj atın bakalım esprili bir dille. zaten tavrından az çok birşeyler sezersiniz kadınlar hisseder. baktın ki yakınlığını kaybetmemiş zaten kendisi bir adım atar görüşme teklif eder :)

Yok gurur degilde ondan bekliyordum. Kendisine orda calistigim surecte bi kac kere mesaj attim ama mesajlariyla yuz yuzeyken konusmasi bambaska diyebilirim. O yuzden tereddutluyum

Yok gurur degilde ondan bekliyordum. Kendisine orda calistigim surecte bi kac kere mesaj attim ama mesajlariyla yuz yuzeyken konusmasi bambaska diyebilirim. O yuzden tereddutluyum
anladım, ama şöyle de bir şey var o süreçte mesaj attığınızda “yarın görücem zaten” düşüncesine giriyor olabilir bence bu kez farklı cevap verir, vermeli eğer hoşlanıyorsa. sen mesaj at arkadaşım ne olacak en fazla soğuk cevap verir daha da ondan beklersin

Aynen ben bi mesaj atayim bahaneyle. Soguk bsiiler derse de kendisi bilir. En azindan icimde kalmamis olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…