Eşimin ablası bana bir ton nasihat çekti. Benim iyiliğimi istiyormuş, ben onlarla içiçe olmalıymışım, sürekli gelip gitmeliymişim, bir şey yapıldığında hep beraber yapılılırmış, uzak durursam ben zararlı çıkarmışım, beni çok seviyorlarmış. Diğer görümcemin ettiği lafı söyledi; geçende yediğim tabağı masadan kaldırmamışım o da bana çok sinirlenmiş. Düşündüm ben kaldırmıştım diye hatırlıyorum ki belki eşiminkini kaldırmamış olabilirim diye düşündüm çünkü o benden sonra sofradan kalktı. E o zaman da kendisi kaldırsın eşim değil mi. Kendi oğullarına hiçbir şey öğretmemişler, bana sürekli söylenmesini biliyorlar bu kaçıncı oldu yok yan baktın yok düz durdun yok bilmem ne ufak tefek şeyleri görüp eşime şikayet ediyorlar bana nasihat çekiyorlar falan sıkıldım artık ben bu durumdan. Bide kendi açımdan bir sorun görmüyordum ben gidiyorduk arada sohbet muhabbet, yemek, piknik falan... gayette sohbet ediyordum onlarla hatta onlar benle pek konuşmuyordu. Hayır bide onlar dam dum bağıra çağıra konuşur, en kuzu kuzu oturan saygılı efendi duran benim aralarında sırf saygılı olayım diye ama demekki yaranamıyorum kimseye onu anladım bundan sonra daha mı farklı olmalıyım acaba diye düşündüm. Sessiz durdum, saygıda kusur etmedim diye mi oluyor bunlar acaba diye düşündüm. Bunları ablasınada söyledim ben böyle düşünmüyorum diye ama biraz afalladım sanırım tam konuşamadım. Ne yapayım sizce ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
- 108
- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.582
- 358
- 12 Ocak 2010
- 16.670
- 1
- 25.044
- 798
- 3 Şubat 2018
- 25.495
- 109.831
- 598
- 8 Ağustos 2017
- 443
- 432
- 53
- 27
Eşim takma boşver diyor tarafsız kalıyor hep. Bu bir değil iki değil bıktım ya. Sessiz sakin kendi halimde oturuyorum yokkk. Benimde çok rahatsız olduğum konular vardır ufak şeylerse es geçerim her şeyi dillendirmem bunların yaptığı huzur kaçırmaktan bir şey değil.Eşinizle konuşun. Bunları senin çözmen gerekmiyor. Eşinin ailesi sonuçta. Rahatsız olduğunu söyle. Niye çekecekmişsin ki.
Paşamda bir zahmet eşini ablalarının önüne atmasın.
- 21 Ağustos 2015
- 31.535
- 95.543
- 598
- 37
Şimdi benle bir abla gibi, sanki küçük çocuğa nasihat eder gibi konuşunca bende bir afalladımİnsanları haddini bilmelerini söyleyin. "sen zararlı çıkarsın" ne demek. Evleniyoruz diye kimsenin sahsi aile uzantısı olmuyoruz. Yetişkin bir insansınız. İstediğiniz zaman gidersiniz. İstediğiniz zaman kalırsınız. Herkes bir yerini bilsin
- 2 Ekim 2019
- 2.868
- 10.284
- 158
Eşinizle bu konuyu konuştunuz mu? Tepkisi ne oldu? Görümceniz bir daha aynı şekilde konuşmaya devam ederse sessiz kalmayın. Cevabını verin siz sessiz kaldıkça onlar tepenize çıkar. Sizde onların hatalarını söyleyin. Sizi suçlamaya hakkı yok. Herkes farklı kişiliğe sahiptir. Onların sizi bu şekilde kabullenmeyi öğrenmeleri gerekiyor.
Ablanın bana dediği, çoğunluk bir kişiye uymaz bir kişi çoğunluğa uyar. Beni yanlış anlama ben senin iyiliğin için konuşuyorum falan diyince insan doğru düzgün tepki veremiyor. Eşime söyledim dedim böyle böyle.. ben ne yapıyorum. Başlarda bu konudan bağımsız o da bana söylenmeye başladı surat asıyormuşsun falan dedi. Şimdi bazı şeyleri gördü demek ki konuşacağım onlarla dedi.Eşinizle bu konuyu konuştunuz mu? Tepkisi ne oldu? Görümceniz bir daha aynı şekilde konuşmaya devam ederse sessiz kalmayın. Cevabını verin siz sessiz kaldıkça onlar tepenize çıkar. Sizde onların hatalarını söyleyin. Sizi suçlamaya hakkı yok. Herkes farklı kişiliğe sahiptir. Onların sizi bu şekilde kabullenmeyi öğrenmeleri gerekiyor.
- 19 Ocak 2017
- 7.017
- 20.391
- 348
- 37
Eşim takma boşver diyor tarafsız kalıyor hep. Bu bir değil iki değil bıktım ya. Sessiz sakin kendi halimde oturuyorum yokkk. Benimde çok rahatsız olduğum konular vardır ufak şeylerse es geçerim her şeyi dillendirmem bunların yaptığı huzur kaçırmaktan bir şey değil.
Eşiniz takma boşver der tabi başı ağrımasın istiyor.
Ben eşime ailesi ile ilgili olumlu olumsuz ne varsa anlatırım. Ki bilsin sonra bana neden demesin. Bir konu sürekli tekrar ederse de bak çöz yoksa babamı bile tanımam kalplerini kırarım ortalık toz duman olur derim. O durumun bana zarar verdiğini anlar ve çözüm bulur.
Aynı şey tersi içinde geçerli. Benim ailemle ilgili bir problem varsa ben çözerim. Çünkü bir gelin yada damat söylerse ters anlaşılır ve ters teper ama evlat dedi mi sertte söylese uyarı kabul edilir dikkat edilir ve ortalık karışmadan çözüm bulunur.Diye düşünüyorum.
- 3 Şubat 2018
- 25.495
- 109.831
- 598
Şimdi benle bir abla gibi, sanki küçük çocuğa nasihat eder gibi konuşunca bende bir afalladım
Onun ki abla gibi konuşmak değil göz dağı vermek. Söyle böyle davran yoksa sen zararlı çıkarsın. Aha tamam.anlatsin bakalım zararın ne olacağını. Ben orda öyle bir durdururdum. Bu sefer hazırlıksız yakaladınız belki ama bu son "abla gibi konuşmasi" değildir.
- 2 Ekim 2019
- 2.868
- 10.284
- 158
Eşiniz destek olursa çok sıkıntı yaşamazsınız. Söylediklerinin hepsini eşine ilet, oda gidip konuşsun bakalm nolcajAblanın bana dediği, çoğunluk bir kişiye uymaz bir kişi çoğunluğa uyar. Beni yanlış anlama ben senin iyiliğin için konuşuyorum falan diyince insan doğru düzgün tepki veremiyor. Eşime söyledim dedim böyle böyle.. ben ne yapıyorum. Başlarda bu konudan bağımsız o da bana söylenmeye başladı surat asıyormuşsun falan dedi. Şimdi bazı şeyleri gördü demek ki konuşacağım onlarla dedi.