• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasibe olan inanç

Sunshine11111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2022
205
90
28
Selamlar herkese,

Son zamanlarda içimde farklı bir sevinç var. Sanki çok güzel bir şey olacakmış gibi bir his. Ama hiçbir dayanağı yok. Güzel bir şey de olmuyor her şey eski akışında.
Ama Allah'a olan ümidim sanki çiçek açtı. Allah verir nasılsa diye bir inanç içimde bir yerlerde bu heyecanımı yüksek tutuyor. Yani heyecanımın tek kaynağı bu güven.
Daha önce de inançlı biriydim şükür ama bir aydır falan bu his bende çok arttı.

Sizce sadece çok istediğim için mi böyle hissediyorum? Yoksa Allah önce bu teslimiyeti görmek mi istiyor?

Böyle bir şey yaşayan var mı?

Merhaba. Hissettikleriniz çok güzel.

Sizce sadece çok istediğim için mi böyle hissediyorum? Yoksa Allah önce bu teslimiyeti görmek mi istiyor?
Bu sorunun cevabını bilmiyorum :(

Böyle bir şey yaşayan var mı?
Gençken bi 2 hafta böyle hissettiğim dönem olmuştu, kendisine de ümit ve sevinç olsun diye bir yakınıma bu hâlimden bahsettim. Anlattığım icin midir, yoksa zaten geçeceği mi vardı nedir bilmem, o güzel hâl 2 haftada gitti. O hâli çok özlüyorum. Geçenlerde aklıma geldi, "Allah'ım yine öyle huzurlu, tevekküllü olayım" diye dua ettim... Cok istiyorum. ❤️

Merhaba. Hissettikleriniz çok güzel.

Bu sorunun cevabını bilmiyorum :KK43:

Gençken bi 2 hafta böyle hissettiğim dönem olmuştu, kendisine de ümit ve sevinç olsun diye bir yakınıma bu hâlimden bahsettim. Anlattığım icin midir, yoksa zaten geçeceği mi vardı nedir bilmem, o güzel hâl 2 haftada gitti. O hâli çok özlüyorum. Geçenlerde aklıma geldi, "Allah'ım yine öyle huzurlu, tevekküllü olayım" diye dua ettim... Cok istiyorum. ❤️
Çok teşekkür ederim :)

Ben de bahsediyorum bahsetmeyeyim bari.

Peki bu konuda ne düşünüyorsunuz? Yani sizce Allah bu ümidi veriyorsa sevinç yakın mıdır?

Dönem dönem bu ruh haline giriyorum. İnsanı tüm evrenden üstte tutan bir his bu. Ama etkisi kolay geçiyor. O ruh halinde kalabilsek keşke hep

Back
X