• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl Mutlu olmamı beklerler

salypol

19.09.2011
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
243
0
46
İstanbul
herkes artık konumu biliyor olsada ben yinede kısaca açıklayacağım;

Benim çok sevdiğim bir insan vardı. o kadar sevdim ki herşeye göze alıp yanına gittim ve döndüğüm zaman ailemin çok sert bir tepkisiyle karşılaştım ki bu iş evlatlıktan red ettirmeye kadar gitti. bu sürede ailemin herşeyini yuttum. herşeyine göğüs germek durumundaydım. sevdiğim insan yani o zamanlar sevgilimdi.bu durumda pek anlayamadan kırılmıştı ve kabullenememişti.

ben kendimce çabalamaya çalışırken bu çabalarıma ailem dahil çevremden herkes dalga geçti. buna rağmen kendimce çırpınıp durdum. sevdiğim insan beni daha tanımadan bu kadar yükün ona ağır geldiğini sanmış ve kırgınlığın ağır yükü ona ağır gelmiş olsada.bana yinede sırtını çevirmek yerine beni dinler olmuş ve birşey en ufak kırıcı bir söz çıkmamıştı ağzından. ben herşeyi düzelteyim diye düşünürken. ailemden ablamlar salak olduğumu sanıp açık kalan mailimden aynen şöyle bir mail yazmışlar:

oda arkadaşımla yaptığım bir konuşma sonrasında sana gönderilen bir maili öğrendim ve bu doğrultuda da açtım yazılanların üslubunu kullanılan arabesk cümlelerin bana ait olmadığını anlamışsınıdır(biraz beni tanımışsan) böylesi bir üslup bana yakışmaz. ben odada yokken yazılmış olan bir mail oda arkadaşımla paylaştığım bir takımşeylerin bu kadar çarpıtılarak gerçeğe uygun olmadan yakışıksız yazılması beni çok rahatsız etti. bu mailide bundan ötürü yazdım.

ne olduysa bu mailden sonra oldu.ben kendim yazamadım diyemedim. düşündüm ve insan ailesini ne atabilir ne de başka birşey yapabilir. uzun zaman geçti. ve ben geçen sürede hep aradım.bu sürede erkek arkadaşım ise hep dinledi.

sonra birgün göndermeler yapmaya başladı.şarkılar ve öyküler ile göndermelerinde hep sitem ediyordu. beni sevdiğini söylüyordu.ve ayrılığımz ile ilgili suçlayan şarkılar ve öyküler.nasıl kahroldum tahmin edersiniz.içim bu denli hiç yanmamıştı. seven iki kalp var ama ayrı.

babamın akrabası hiç olmamıştı süt halam vardı. kuzenimden rica ettim. ailemle sorunlarım var lütfen sen konuş araya gir. beni kırmadı sevdiği için kabul etti. ama kabul ederken unutturmaya çalıştığını anladım sebebi neydi bilemedim?

tabi bu sürede çektiklerim hiç bitmedi. ablamın sıkıntısı olurdu benim yüzüğümden çıkarırcasına tokat atardı. neden takıyorsun diye.

sevdiğim insan ise kuzenimle konuşurken benden hep bahsetmiş. çok güzel şeyler söylemiş. ama gelgelelim ki ben yaşadığım sıkıntıları unutmaya çalışırken. kuzenimde unutturmak için her yolu denedi. ama ne unutturabildi nede birşey yapabildi.

aşk dediğimiz; hani şu 5 dakikalıkta olsa yetiyor dediğimiz durumları herkes yaşamıştır. öyle sanıyorum. o yokken ben hep onu yaşatırken.hiç birşeyin ölçüsü malesef ki benim elimde olamadı.sorgusuz sevdim. mutsuz olacağını bile bile,hep daha iyisini nasıl yaparım. onu nasıl mutlu ederim diye çok düşündüm. ve bunun için yaşadım.

ve yine bu sürede ben hep aşkımıı çağırdım. gelemeyen, uzaklaşmak ve kaçmak için yol arayan birini sevdiğimi geçte olsa anladım. kahroldum tabiki.ama insan mutsuz olacağını bile bile bazen yinede dayanırım seviyorum diyor.

dolduramazsın asla yerini.etrafında gezerken,bakarken, elini uzattığında o asla gelmeyecektir zaten. sensziliği seçmiştir.

ne zordur.dokunamazsın,bakamazsın,göremezsin,soğuk gecelerde kalakalırsın.bitmeyen gecelerin sabahında kalırken. kimsenin göremediği,çığlığını duyamadığı,ağlama nöbetlerinde bir yardım göremediğin.birini hep taşır durursun. ve o asla bilmez. bilemez neden gözyaşı döktüğünü. güzelliklerin farkında olmadan yaşarsın.anlamsızlaşır herşey.tadını asla bulamazsın.farkedersin imkansızca sevdiğini. imkansızı istediğini.kendini,çevreni suçlarsın,kızarsın,ararsın yanayana.

ve yine ardı arkasına gelen boşuna.sevmedim diyerek kendini inkarlara sürüklersin ama boşuna. sana ne derse desin birşey diyemezsin asla. kırılan birşey bulamazsın.kırıldığın tekşey ayrıldığın mutluluğun bıraktığı ve bulamadığın,elini uzatıpta asla tutamayacağın.imkansız aşkındır.gerisinin bir önemi yoktur asla.

herşey geçer gider,biter yada kalır ama birtek atamadığın o duygu asla gitmez. kaçmaya çalışmak bile boşunadır. o zaten hiç yanında olmamıştır.elini uzatıp dokunamamışsındır.kokusunu hissedememişsindir.başını omzuna koyupta kaybettiğin güveni bulmamışsındır. ben hep yaralarımla savaştım ve hep altında kaldım.

ben tüm ömrümü verirdim bir canım lafı için. onun için her ayrıntı benim için önemli olmuşken. birgün farkedilirim umuduyla bir elin özlemiyle beklerken. nefesini kaybetmek ve yaşayamamak.

bu duygunun ağırlığı ile bırakıp git diyenler oldu. .inat edercesine yapamadım. her an dönüp aradım. zaman içinde dönüp aynaya baktığımda ben değildim.çok yıpranmıştım.

sevgimin altında kalıp bedel öderken geçen zaman içinde terkeden ben olmadım. olamazdım. çünkü çok seviyordum.

herkese göre mutsuzluk getiren aşk denilsede. kendi içimde çırpındığım.herşeyin en iyisini düşündüğüm aşkım diyebildiğim tek insandı. yine kalbimin en sıcak yerinde taşıyorum ve taşıyor olacağım.

bu mutsuzluğun sebebi arkadaşlar ;evlilik haberin geç olsada duymam ve bu sürede bu durumdan haberim olmadan onunla konuşmuş olmam. biliyorum ki yaşadığım durum ağır ve acı. ve haberin olmadan o saf duygunu hep taşırsın ya dolu dizgin. hala eski sıcaklığıyla duruyor.

beni günah keçisi sanıp bu durumdan faydalanmayı isteyen insanlar gördüm. ama boş olduklarını anladım. sonuçta haberim yokken yaşanmış olayın asla sorumlusu ben olamazdım. ki bunu kendime olan saygımdan ve karşı hem cinsim ne olursa olsun. hem cinsimede yapmazdım.

mutsuz olduğunu söylediler.kendi mutszulğunu yaşarken.böyle bir mutsuzluğun onun canını yakmasıda insanı üzüyor. ben bu durumda ne yapabilirdim? hiçbirşey....

ben bu durumda napabilirm ki? ve ailem nasıl onu unutmamı bekler yada diğer insanlar?? ve onu hala seviyor olmam günah mı?

beni arıyordu olabildiğince kötüledim kendimi eşine dönsün diye. buda günah mı? seviyorum ama mecburdum kötülemeye:((

herkes ne derse desin. bu forumda yazdıklarımı herkes bilir. asla evli olduğunu bilmedim. bilsem bir dakika bile konuşmazdım. bunu öncelikle hem cinsim için yapamam. empati yapıyorum böyle bir durumu asla kabullenemezdim.

asla bakmayacağım telefonlarına. ama sevmenin lütfen kızlar günah olmadığını söyleyin. inanın kimsenin yuvasını yıkmak gibi bir düşüncem asla yok. olamazda. yuva yıkanın asla yuvası olmazmış buna çok inanırım. benim tek sorunum biz hiç yüzünden ayırıyız. ve birini bu derece sevmek günah mı??

Son düzenleme:
ve ben hep kendi duygularımı yazmıştım.peki arkadaşlar sevdiğiniz sizi seviyorsa ve sizde seviyorsanız. mutsuz bir evliliği ne kadar sürdürebilirsiniz? boşanmalar oluyor mu bu durumlarda? ;((

valla o kadar karmaşık, noktasız paraagrafsız yazmışsın ki okuyamadım doğru düzgün
aşık olduğunu evli miydi yoksa sonradan mı evlendi onu anlamadım

valla o kadar karmaşık, noktasız paraagrafsız yazmışsın ki okuyamadım doğru düzgün
aşık olduğunu evli miydi yoksa sonradan mı evlendi onu anlamadım

aşık olduğum evlenmiş ve mutsuz bu evlilikten hala beni seviyormuş. ama o kadar vicdan azabı çekiyorum ki. çok seviyorum ama elimden ne gelir onu bilmiyorum.o yüzden boşanır mı diyorum. madem seviyor bende seviyorum. daha fazla ne bekliyoruz. şöyle bir karar aldım.şuan için telefonlarına bakmayacağım. evliliğini görmeye içim dayanmıyor. :((mutsuz olmasına hiç. :((

DERTLER BENİM OLSUN

Bir zamanlar benim sevgilimdin
Yanımdayken bile hasretimdin
Şimdi başka bir aşk buldun
Mutluluk senin olsun....
Dertler benim, çile benim
Hayat senin, senin olsun!

Ben daha ne çile, dertlere yolcuyum
Ben alnına dert yazılan kader mahkumuyum
Farketmez yaşamak, sen mesut ol yeter
Dertler bana gönül vermiş
Ben aşk sarhoşuyum

Dilerim her arzun gerçek olsun
Hayat bu, şansın hep açık olsun
Hatıralar, hasret benim
Ömrün senin, senin olsun
Dertler benim, çile benim
Hayat senin, senin olsun

Bir gün daha geçti, yine sensiz
Aşkım ağlıyor bak sessiz sessiz
Çare bensiz, ben çaresiz
Ümidim senin olsun

Sana gelen dertler benim
Mutluluk senin olsun

İsterdim ömrümüz geçseydi beraber
İster miydim ayrılığı, gülseydi şu kader?
Ben çile, dert dolu; sen ümitler yolu
Şimdi sensiz, bak seninle
Geçiyor mevsimler

Bir zamanlar benim sevgilimdin
Yanımdayken bile hasretimdin
Şimdi başka bir aşk buldun
Mutluluk senin olsun
Dertler benim, hasret benim
Ömrüm senin, senin olsun...

* * *

Dürüstçe söyleyin!
Aramızda kaç kişi, sevdiği kişinin ihanetine uğradıktan sonra bile, ona seçtiği öteki kişi ile mutluluklar dileyecek cesareti ve yüce gönüllülüğü gösterebilir? Birini gerçekten sevmek demek, onun HER KOŞULDA mutluluğunu dilemek değil midir? Ya sevdiğimiz kişi mutluluğu BAŞKA biriyle bulacağına karar vermişse, bize ne demek düşer?

boşver dicem ama anlamican.baksana hala bir umut taşıyorsun. asla mutluluk dileme. kimsenin ahını taşımazsın haberin yokken. kendini harap etceine hayatına bak bence.ama yapamazsın. hayat şimdi sana zor görünüyordur. yazdıkların çok dokundu bana.bu kadar ağlamamıştım:((

Yusuf Güney - İki Romantik Deli
Biz iki romantik deli iki serseri
Biz seninle kışa girmiş yaz çiçekleri
Şimdi ayrı şehirlerde deliler gibi
Bekledim seni sevgili
Hayattan çok yoruldum
Bilinmez oldum bu genç yaşımda
Gülen bu gözlerim gülmeyi unuttu sen gelinceye dek
Tut ellerimden hayatı tut yüreğimden
Bize lütfedilen bu aşkı al gel
Gönlüme koy gel tek sevdiğim
Biz iki inatçı deli deli iki serseri
Bekledim seni sevgili
Sensiz günleri ömrümden siliyorum ben
Daha çok yanacağımı biliyorum ben
İkimizi kurtarmanı diliyorum ben
Aşkım güçlü ölümden
Sensizlikten ağlıyorum
Beter bir hale bağlıyorum
Güzel günlerin hatırına dön gel
Her şeyi yak gel tek sevdiğim
Biz iki romantik deli iki serseri
Bekledim seni sevgili
Aşkım güçlü ölümden
Aşkım güçlü ölümden

Son düzenleme:
tatlım pek aynı değil diyelim. çünkü arkadş evli olduğunu biliyormuş. ben bilmeden içindeydim. açtığım konulardan farkedersin. ben bu haberi aldıktan yani durumu öğrendikten sonra için bıraktım.ne mesaj ne arama.umrumda değil. sonuçta ne olursa olsun o evli biri. ve bir erkek açıklama yapma gereği yani değer olarak bunuda görmüyorsa yapacağın birşey kalmamış demektir. herşeyden öte bir insan olarak değer verilir. yaptığı kötü bir durum. ben evli bir erkeğin peşinden giden biri asla olamam. anlatmak istediğim.ne kadar seversem seveyim.herşeyi gömerim ama evli bir insanla konuşcak kadar ........ bir insan olamam. bunu kendim için yapmam. herkesin bir hayatı var ve devam ediyor.. keman ve piyano çalmaya devam ediyorum ve geçen konserim vardı. fotoğraf hobim devam ediyor. f1 tutkum asla ölmedi. inovasyon ile düşündüklerim var. hedefimde ispanyolca var 5.dillim olcak :) yani demem şu ki;hayat devam ediyor...zaman zaten herşeyi gösterir.arkadaşta üzülmesin. :34: :51::51::51::51::51::51::51:

yazdıklarından anladım zor bir süreç olduğunu. en güzelini yapmışsın. bu çizginden vazgeçme bir erkek için. onlar değer bilmiyorlar. sana yaşattıkları ve senin çektiklerin.buna rağmen bu kadar sevmeni anlamıyorsa.kafasında sorunu olan biridir diyebilirim. sadaka filan dağıt cnm:))

yazdıklarından anladım zor bir süreç olduğunu. en güzelini yapmışsın. bu çizginden vazgeçme bir erkek için. onlar değer bilmiyorlar. sana yaşattıkları ve senin çektiklerin.buna rağmen bu kadar sevmeni anlamıyorsa.kafasında sorunu olan biridir diyebilirim. sadaka filan dağıt cnm:))

vazgeçmeyi düşünmüyorum canm :34: çok zor bir dönem olduğu çok doğru :34: tüm erkekler öyle mi bence bu konuda yanılıyorsun. arkadaşlarım çok mutlular. ki mutlu olmayı hakediyorlar.:34: sen ne kadar çok anlatmaya çalışırsan çalış.bir insanın kapasitesi alabildiği kadardır:34: öyle bir çabam yok cnm:1: :1:

allah kimsenin hakkını hiç bir kulunun yanına bırakmıyor. eden bulur diyorlar ya onlarda çekerler. bunun için sadaka ver demiştm:) sonuçta ucuz atlatmışsın :)

allah kimsenin hakkını hiç bir kulunun yanına bırakmıyor. eden bulur diyorlar ya onlarda çekerler. bunun için sadaka ver demiştm:) sonuçta ucuz atlatmışsın :)

tatlım şunu diyim o zaman; ben kimseden ne ahım çıksın istiyorum ne de başka birşey. bu zaten benim bileceğim bir durum asla olamaz.herşeyi tek gören Rabbimizdir. bunun için sadaka vermenin yada kurban kesmenin bir anlamı olmaz. ucuz değil tatlım. sevgi ve yaşadıklarının ucuz bedelleri olmaz.:34:

tatlım şunu diyim o zaman; ben kimseden ne ahım çıksın istiyorum ne de başka birşey. bu zaten benim bileceğim bir durum asla olamaz.herşeyi tek gören Rabbimizdir. bunun için sadaka vermenin yada kurban kesmenin bir anlamı olmaz. ucuz değil tatlım. sevgi ve yaşadıklarının ucuz bedelleri olmaz.:34:

sen çok sabırlısın o zaman:)) ben şimdiye yerimde duramaz ortalığı kaldırırdım. anlatırdım bana böyle yaptılar. görsün günü isterdim. yanına kalsın istemezdim. :))

sen çok sabırlısın o zaman:)) ben şimdiye yerimde duramaz ortalığı kaldırırdım. anlatırdım bana böyle yaptılar. görsün günü isterdim. yanına kalsın istemezdim. :))

tavsiye vermeyi sevmem. umarım böyle bir durum başına asla gelmez. gelirsede sakin tavrını koru derim. ne yaparsan kendine edersin çünkü. kuzenimden çok çektim. sevdiğim insandan çok çektim.ailemden çektim.aileme sevdiğim insan ile ilgili problemimi anlatmadım. kimseye anlatmadım. buda bir güçtür.nasıl ayakta durduğunun en büyük kanıtıdır. sorunlarımla başa çıkabilirim demenin en iyi yoludur. ve bugün yüzük için en çok sorun yaşadığı halde en çok sevilen kızıyım. kendi enerjimle ayakta tutabiliyorum herşeyi.ve sana en büyük tavsiyem şu; ben o olmadan yaşadım ve hayatla nasıl mücadele ettiğimi kendim biliyorum. yanımda yoktu. ben zaten kendim güçlü biriyim. demeni çok isterim. :34:

ve bu yapacağın kendini küçültür. o kadar çektim ve dönüp birşey demedim. sende elinden geldiğince sakin ol. zor bile olsa:34:

benim tek yaptığım sevdiğim insana kendimi kötülemem oldu.beni aramasını istemedim .sonuçta evli bir insanın beni araması doğru olmaz.

Son düzenleme:
ve bu yapacağın kendini küçültür. o kadar çektim ve dönüp birşey demedim. sende elinden geldiğince sakin ol. zor bile olsa:34:

benim tek yaptığım sevdiğim insana kendimi kötülemem oldu.beni aramasını istemedim .sonuçta evli bir insanın beni araması doğru olmaz.

ben kendimi kötülemezdim.yapamazdım kim olursa olsun. çok cesursun ama erkekler pek yemiyorlar böyle durumları;) eli öpülecek kadınsın gerçekten;)

ben kendimi kötülemezdim.yapamazdım kim olursa olsun. çok cesursun ama erkekler pek yemiyorlar böyle durumları;) eli öpülecek kadınsın gerçekten;)

kötülemek iffetsizlik vb konular değil canım. başka türlü kızgınlığımda vardı zaten. bu haberi duyunca üstüne geldi.ve mutluluklar diledim. ben asla kötü biri olamadım. denedim nasıl yaparım diye. kuzen dediğm ve sevdiğim insana yaptım.ki araya girmesin yanlış konuşmasındı. olmayan şeyler yüzünden canımı artık sıkmıyorum. ağzı olan konuşuyor diyorum:1::1::1::1: eli öpülecek kadın lafını olgunluğa bağlıyorum. teşekkürler tatlım:34:

Son düzenleme:
Arkadaşlar; 2 yıl önce flört ettiğim erkek arkadaşım vardı. beni sevdiğini sanıyordum.öyle değilmiş. beni eğlenecek kız olarak görmüş ve evlenecek kız arkadaşı varmış. bunu bildiğim halde o kıza çok kötü davrandım. eşi olmadan ben onun eşiyim dedim. ayırmak için her yolu denedim. ve başarmak için cinselliğimi kullandım. erkekler cinselliği ile bağlanıyorlar sandım. ve yaşamak onunla hoşuma gidiyordu. maddi olanakları vardı ve ben mutlu oluyordum. evlilik dışı hamile kaldım. eşim olmak istemiyordu zorladım.kandırdım.bela olurum dedim.kandırdım bir şekilde. 3 ay hamileyken evlendik ama sanki o zavallı fakir kızın hem ahını aldım.hem ben mutsuzum.hem benim eşim. maddiyat için devam etmek istiyorum.ama eşime zulüm gibi.şimdi aralarından çekilmek istiyorum. yanlış yaptım.

ben bu yanlışı yaptım ve bu durumdan pişmanım. seninkide emin ol pişmandır ama konuşamıyordur. ararsa mutlaka konuş. sensiz yapamaz asla.itersen yanlızlığa gömersin.mutsuz kalmayın. ben yaptım ve ayırdım sevenleri. hemde cinsellikle ama vazgeçtim. sevginin büyüklüğü altında utancımla gidiyorum. umarım sevgilin arar ve konuşurda birleşirsiniz.şimdiki evlilikler benim ki gibi araya girmeyle son buluyor. senin sevgin karşısında arkadaşın dediği gibi eli öpülecek kadınsın. erkek arkadaşın anlar inşallah.

Back