• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl isterseniz öyle biriktirin hanımlar !!!

bu ay çok masrafım oldu hala da çıkıyo bi yerlerden masraf
o nedenle ay sonunu iple çekiyorum
Allah nasip ederse bi tane ata lira alıcam sonra kalan paramı da koycam kenara
kredi kartı borcumuz falan var kuaföre gidicem saçımı boyatçam sonra üst baş incik boncuk kozmetik bişeyler alıcam
kalanı da atçam kenara kısmetse ay sonunda bildiricem kızlar size
herkese bol bol birikimler a.s.

topiğin hayrlı olsun .. ben biriktirdim bi süredir ve kenarda biriktirdklerim tabi;
10 avro ---3 kçk altn--- 250 tl param var.. para tutmam altın yaparm ama yüksek olduğu için bu ara yapmıorm..

selam kısçeler ne ara açıldı da bu kadar ilerledi yahu bu topik çok hızlısınız valla :hulya:

canlar size bir soru bende biriktikçe oğluma altın alıyorum ve daha küçük oldugu için hala da altın geliyor. baya birikti evde risk mi alıyorum acaba bozdurup bankaya mı koysam :uhm: aynı zamanda zula da var 1000 tl. hepsini bankaya mı koysam yoksa böyle devam etsem mi bilemedim.

Canım evde saklamak gerçekten riskli ..Ben altın olarak saklamak istedğim şeyleri.. Bankadan kasa kiraladık orada saklıyorum..sende böyle bişiy yapabilirsin.Yada hesap açıp bankaya yatırabilirsin.Faiz istemiyorsan fon hesabı açabilirsin..Ama arkadaşların dediği gibi evlerde altın dedektörleri ile arıyorlarmış .nereye saklarsan sakla bulurlar yanii

kredi kartı borcumuz falan var kuaföre gidicem saçımı boyatçam sonra üst baş incik boncuk kozmetik bişeyler alıcam

sanada bol birikimler canım
alış verişe çıktıktan sonra arttıramıyorum
plan yapıp çıkıyorum ama yinede her gördüğümü almak istiyorum:ecrin_bebek:

heram ewde durması riskli ama altın olarak kalsın paraya çevirme altın çok kazançlı ..
bankadan ksa kirala yada altın hesabı falan var bildiğim kadaryla ole bişi yap.. ben bizim işyerinn kasanda muhafaza ediorm altnlarımı

kızlar altınlarınızı evde bırakmayın hırsızlar artık altın dedektötrüyle evlere giriyor tedbirinizi alın sonra Allaha emanet edin tüm bankalarda 50 bin liraya kadar paranız devlet güvencesinde güvendiğiniz bir bankaya 100- 200 ne biriktirirseniz yatırın içinizde rahat olsun ..tabii eviniz güvenlik açısından uygunsa o başka

:1shok:aaaaaaanaaaa soruyomusun daha canımcım:1shok:
tabikide bankada sakla evde kesinlikle bırakma bence

bende tırtıkladım eşimden gece 5 tl daha attım sositososito

hoşgeldin kuzum bankada hesap aç
dün b tipi likit fonla ilgi konuştuk
üstüne biriktirdikçe gider yatırırsın
hem az az da artıyo
bizde hesaplarımızı b tipi likit fonla değerlendiriyoruz
alkisalkisalkisalkisalkisalkis :

güzel arkadaşlarım
valla ben günlük alış verişlerimden artan parayı bile bir kenara koyup saklıyorum artan para azda olsa çokta olsa farketmez
damlaya damlaya göl olurmuş delmü ama
[/QUOTE]Zaten onlardan kalanlarla öyle bi birikiyoki para anlamıyo insan canım
delikafadulden

oh güzelim bereketli olsun inşallah:dance:

Canım evde saklamak gerçekten riskli ..Ben altın olarak saklamak istedğim şeyleri.. Bankadan kasa kiraladık orada saklıyorum..sende böyle bişiy yapabilirsin.Yada hesap açıp bankaya yatırabilirsin.Faiz istemiyorsan fon hesabı açabilirsin..Ama arkadaşların dediği gibi evlerde altın dedektörleri ile arıyorlarmış .nereye saklarsan sakla bulurlar yanii

teşekkürler canlar cevaplar için a.s. evet evde gerçekten riskli insanın bütün emekleri bi anda yok olabilir. aslında benim düşüncem oğlum büyüyene kadar en azından onun her ay bir çeyrek almaktı ama nasıl olur bilmiyorum ya kasa kiralıcam yada bozdurup bankada biriktiricem. daha önceki yatırımlarımı hep b tipi likit fonda değerlendirdim. anında bozup kullanabiliyorsunuz o güzelliği var.

sanada bol birikimler canım
alış verişe çıktıktan sonra arttıramıyorum
plan yapıp çıkıyorum ama yinede her gördüğümü almak istiyorum:ecrin_bebek:

o durum bende de var canım mesela bi pantolon bi gömlek alıcam diye çıkıyorum ama daha bi sürü şey beğenip alıyorum
ama bu ay dizginlicem kendimi yeni yeni kendimize geliyoruz hiç para biriktiremedik artık bu aydan itibaren biriktiricem inşallah zemuszemus

ben pazara gidicem pazardan kalanın üstünden alıcam
gelsin paracıklar ekimimzemuszemus

kızlar günaydınnn,
günaydın canım hoşgeldin aramıza
nerden nasıl istiyorsan öyle başla tatlım
destek çok burda sevgilerropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
seni aramızda görmekten büyük mutluluk duyarız
biz burda ekonomi
kendi topiğimizdede
herşeyimizi konuşuyoruz
sevgiler bekleriz
inşallah canım
gönlüne göre olsun herşeyopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

topiğin hayrlı olsun .. ben biriktirdim bi süredir ve kenarda biriktirdklerim tabi;
10 avro ---3 kçk altn--- 250 tl param var.. para tutmam altın yaparm ama yüksek olduğu için bu ara yapmıorm..
sağol kardelenim
oh oh maşallah
sende tutumlulardansın maşallah:nazar:a.s.
bu ara yüksek altın haklısın
bende 3 aydır 3 çeyrek yaptım
aslında biraz daha sıksam olurdu ama rahat harcamışım

GÜNAYDIN KIZLAR
ben akşam eşimin cebindekileri attım5tl civarında
aslan kankam benim bravo
eşimden bi 50 lik kaptım bugüne sağolsun aşkım benimŞeniz

heram ewde durması riskli ama altın olarak kalsın paraya çevirme altın çok kazançlı ..
bankadan ksa kirala yada altın hesabı falan var bildiğim kadaryla ole bişi yap.. ben bizim işyerinn kasanda muhafaza ediorm altnlarımı
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
o durum bende de var canım mesela bi pantolon bi gömlek alıcam diye çıkıyorum ama daha bi sürü şey beğenip alıyorum
ama bu ay dizginlicem kendimi yeni yeni kendimize geliyoruz hiç para biriktiremedik artık bu aydan itibaren biriktiricem inşallah zemuszemus
bundan sonra alıcaz ama az az alıcaz
lüzümsuz harcama kendimize zarar:olmaz:
birlik için burdayız kızlarkaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Bende geldim a.s.

Benimde kumbaramda son tırtıklamam sayesinde 30 TL kaldı:))

Bugünde 3 TL atacağım:))

tünaydıınlaar...
bugün yatmasından umut kestiğim ek dersim yatmışş,hem de 50 ytl fazla...70 ytl attım bugün kumbaraya,dünün acısını çıkardımkaydirigubbakcemile5

kuşuuuumm bu topik çok iyi olmuş vallahi öyle her gün para atmak zorunda hissetme ve attığımız parayı bildirme derdimiz kalmamış ne kadar ekmek o kadar köfte misali olmuş bu topik opuyorumnanaktan ellerine sağlık bebeeeem a.s.:1hug:

kuşuuuumm bu topik çok iyi olmuş vallahi öyle her gün para atmak zorunda hissetme ve attığımız parayı bildirme derdimiz kalmamış ne kadar ekmek o kadar köfte misali olmuş bu topik opuyorumnanaktan ellerine sağlık bebeeeem a.s.:1hug:

canımmmm gözdemm hoşgeldin tatlımm
dedim ya burası başka memleket
bizi bilen biliyo
sağolsun arkadaşlar yanlız bırakmadılar
sende sefayla geldin kuşum
bereketli olsun

Back
X