- Konu Sahibi KralicheKaterina
ayy canım benim primim var bu ay sonu, inşallah şirket üstüne yatmazda öder, o yatarsa süperr olacakk :lepi:
inşallah tastamam alırsın tatlım:Saruboceq:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy canım benim primim var bu ay sonu, inşallah şirket üstüne yatmazda öder, o yatarsa süperr olacakk :lepi:
selam kısçeler ne ara açıldı da bu kadar ilerledi yahu bu topik çok hızlısınız valla :hulya:
canlar size bir soru bende biriktikçe oğluma altın alıyorum ve daha küçük oldugu için hala da altın geliyor. baya birikti evde risk mi alıyorum acaba bozdurup bankaya mı koysam :uhm: aynı zamanda zula da var 1000 tl. hepsini bankaya mı koysam yoksa böyle devam etsem mi bilemedim.
bu ay çok masrafım oldu hala da çıkıyo bi yerlerden masraf
o nedenle ay sonunu iple çekiyorum
Allah nasip ederse bi tane ata lira alıcam sonra kalan paramı da koycam kenara
kredi kartı borcumuz falan var kuaföre gidicem saçımı boyatçam sonra üst baş incik boncuk kozmetik bişeyler alıcam
kalanı da atçam kenara kısmetse ay sonunda bildiricem kızlar size
herkese bol bol birikimler a.s.
kızlar altınlarınızı evde bırakmayın hırsızlar artık altın dedektötrüyle evlere giriyor tedbirinizi alın sonra Allaha emanet edin tüm bankalarda 50 bin liraya kadar paranız devlet güvencesinde güvendiğiniz bir bankaya 100- 200 ne biriktirirseniz yatırın içinizde rahat olsun ..tabii eviniz güvenlik açısından uygunsa o başka
:1shok:aaaaaaanaaaa soruyomusun daha canımcım:1shok:
tabikide bankada sakla evde kesinlikle bırakma bence
bende tırtıkladım eşimden gece 5 tl daha attım sositososito
hoşgeldin kuzum bankada hesap aç
dün b tipi likit fonla ilgi konuştuk
üstüne biriktirdikçe gider yatırırsın
hem az az da artıyo
bizde hesaplarımızı b tipi likit fonla değerlendiriyoruz
alkisalkisalkisalkisalkisalkis :
güzel arkadaşlarım
valla ben günlük alış verişlerimden artan parayı bile bir kenara koyup saklıyorum artan para azda olsa çokta olsa farketmez
damlaya damlaya göl olurmuş delmü ama [/QUOTE]Zaten onlardan kalanlarla öyle bi birikiyoki para anlamıyo insan canım
delikafadulden
oh güzelim bereketli olsun inşallah:dance:
Canım evde saklamak gerçekten riskli ..Ben altın olarak saklamak istedğim şeyleri.. Bankadan kasa kiraladık orada saklıyorum..sende böyle bişiy yapabilirsin.Yada hesap açıp bankaya yatırabilirsin.Faiz istemiyorsan fon hesabı açabilirsin..Ama arkadaşların dediği gibi evlerde altın dedektörleri ile arıyorlarmış .nereye saklarsan sakla bulurlar yanii
sanada bol birikimler canım
alış verişe çıktıktan sonra arttıramıyorum
plan yapıp çıkıyorum ama yinede her gördüğümü almak istiyorum:ecrin_bebek:
gelsin paracıklar ekimimzemuszemusben pazara gidicem pazardan kalanın üstünden alıcam
günaydın canım hoşgeldin aramızakızlar günaydınnn,
inşallah canımbu ay çok masrafım oldu hala da çıkıyo bi yerlerden masraf
o nedenle ay sonunu iple çekiyorum
Allah nasip ederse bi tane ata lira alıcam sonra kalan paramı da koycam kenara
kredi kartı borcumuz falan var kuaföre gidicem saçımı boyatçam sonra üst baş incik boncuk kozmetik bişeyler alıcam
kalanı da atçam kenara kısmetse ay sonunda bildiricem kızlar size
herkese bol bol birikimler a.s.
sağol kardelenimtopiğin hayrlı olsun .. ben biriktirdim bi süredir ve kenarda biriktirdklerim tabi;
10 avro ---3 kçk altn--- 250 tl param var.. para tutmam altın yaparm ama yüksek olduğu için bu ara yapmıorm..
aslan kankam benim bravoGÜNAYDIN KIZLAR
ben akşam eşimin cebindekileri attım5tl civarında
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisheram ewde durması riskli ama altın olarak kalsın paraya çevirme altın çok kazançlı ..
bankadan ksa kirala yada altın hesabı falan var bildiğim kadaryla ole bişi yap.. ben bizim işyerinn kasanda muhafaza ediorm altnlarımı
bundan sonra alıcaz ama az az alıcazo durum bende de var canım mesela bi pantolon bi gömlek alıcam diye çıkıyorum ama daha bi sürü şey beğenip alıyorum
ama bu ay dizginlicem kendimi yeni yeni kendimize geliyoruz hiç para biriktiremedik artık bu aydan itibaren biriktiricem inşallah zemuszemus
Bende geldim a.s.
Benimde kumbaramda son tırtıklamam sayesinde 30 TL kaldı:))
Bugünde 3 TL atacağım:))
tünaydıınlaar...
bugün yatmasından umut kestiğim ek dersim yatmışş,hem de 50 ytl fazla...70 ytl attım bugün kumbaraya,dünün acısını çıkardımkaydirigubbakcemile5
oh tebrik ederim canımm
bereket gelmiş maşallahhha.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
:teytey::teytey::teytey::teytey:
geldi valla...çok şükür..rabbim herkese versin... kumbaralar doluyooordelikafaduldendelikafadulden:teytey:
kuşuuuumm bu topik çok iyi olmuş vallahi öyle her gün para atmak zorunda hissetme ve attığımız parayı bildirme derdimiz kalmamış ne kadar ekmek o kadar köfte misali olmuş bu topik opuyorumnanaktan ellerine sağlık bebeeeem a.s.:1hug: