• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl isterseniz öyle biriktirin hanımlar !!!

günaydınlar hanımlar
akşam eşimden bozuk para çıkmadı
para harcamadın mı sen dedim sırnaşık şey
sonra kendi paramdan 5tl attım
oy oy kendi cebimin ortağı oldum ben sırnaşık şey

bende dün benimkinin cebindekileri aşırmayı unutmuşum kaydirigubbakcemile3 şıngır şıngır geldiydi halbu ki eve neyse artık bu akşam atarım kumbiriğe bişiler:jeyyar::jeyyar:

bankaya göre değişir canım o btn bankaların internet sitesinden bi bak istersen...diğer yatırım araçlarına da bi bak bence likit fon da alabilirsin yatırım yapmak istiyorsannn

baktım canım çok düşük :1no2: likit fona da baktım 1 aylık ve 1 senelik değişimine onun da getirisi çok azalmış. bilmiyorum kafam karıştı :uhm:

heram sen altından şaşma çok kazandrıoo..
geçen yıl bozup bankaya yatraym diodm saolsn babam bzdrma altın daha çok kazandrr dedi ve inan ii ki dinlemişim ...

Davetin için teşekkür ederim canım.
ben diğer yerde başladım.İnşallah diğer ay da size gelirim, yada azıcık size azıcık diğer yere,
maksat para biriktirmek nasılsa .
hem böylece herkesden çok toplarım belki.
peki güzelim dediğin doğru maksat birikim yapmak
herşey gönlüne göre olsun canım

bi iki gune kadar bende baslicammm kizlar
inşallah kuzum hayırlısıyla

Bugün benden mumbiriğime 3 TL...
alkisalkisalkisalkisalkisalkis bravo şekerimm

günaydınlar hanımlar
akşam eşimden bozuk para çıkmadı
para harcamadın mı sen dedim sırnaşık şey
sonra kendi paramdan 5tl attım
oy oy kendi cebimin ortağı oldum ben sırnaşık şey
ossun kıs bu akşam fazlasıyla
acısını çıkar derim:jeyyar:

bankaya göre değişir canım o btn bankaların internet sitesinden bi bak istersen...diğer yatırım araçlarına da bi bak bence likit fon da alabilirsin yatırım yapmak istiyorsannn
doğru diyor arkadaşımalkisalkisalkis

bende dün benimkinin cebindekileri aşırmayı unutmuşum kaydirigubbakcemile3 şıngır şıngır geldiydi halbu ki eve neyse artık bu akşam atarım kumbiriğe bişiler:jeyyar::jeyyar:
sende bu akşam acısını çıkaracaklar grubundansın yane:jeyyar:

günaydın hayrlı cumalar birikimci arkadaşlarmm kaydirigubbakcemile3
sağol tatlım sanada hayırlı cumalar sevgiler kardelenimopuyorumnanaktan
baktım canım çok düşük :1no2: likit fona da baktım 1 aylık ve 1 senelik değişimine onun da getirisi çok azalmış. bilmiyorum kafam karıştı :uhm:
b tipi likit az artar ama kaybettirmez
ama bu ara altınları bozma sakın daha da çıkacakmışa.s

heram sen altından şaşma çok kazandrıoo..
geçen yıl bozup bankaya yatraym diodm saolsn babam bzdrma altın daha çok kazandrr dedi ve inan ii ki dinlemişim ...
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Allh yüzümüzü kara çıkarmasın tatlım:Saruboceq:

cuma.jpg

Merhaba kızlar yeni katıldım aranıza ama iyiki katılmışım. Bende para biriktirmeyi seviyorum kendimi güvende hissediyorum. Özel ders veriyorum aldığım parayı bankaya koyuyrum ve birdaha unutuyorum kaydirigubbakcemile5
500tl birikti ne yapsam acaba altınmı euro mu sizxce bana bir yol gösterin şimdiden teşekkürler şekerlerhihoyyyt

kızlar ben bu gün market alışverişinden kalan bozuklukları attım 3,5 lira bide dünden 5 e tamamlayamadığım 5 kuruşşu :)))))

tünaydın kızlar ...bugün benden kumbaraya 34 tl
bundan sonra cumartesileri okulda ders dışı çalışmam var .oradan aldığım parayı da atacağım kumbarayazemuszemus

Back
X