- Konu Sahibi KralicheKaterina
bi iki gune kadar bende baslicammm kizlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar şuan aylık faiz oranları kaç bilen var mı?
bankaya göre değişir canım o btn bankaların internet sitesinden bi bak istersen...diğer yatırım araçlarına da bi bak bence likit fon da alabilirsin yatırım yapmak istiyorsannn
peki güzelim dediğin doğru maksat birikim yapmakDavetin için teşekkür ederim canım.
ben diğer yerde başladım.İnşallah diğer ay da size gelirim, yada azıcık size azıcık diğer yere,
maksat para biriktirmek nasılsa .
hem böylece herkesden çok toplarım belki.
inşallah kuzum hayırlısıylabi iki gune kadar bende baslicammm kizlar
alkisalkisalkisalkisalkisalkis bravo şekerimmBugün benden mumbiriğime 3 TL...
ossun kıs bu akşam fazlasıylagünaydınlar hanımlar
akşam eşimden bozuk para çıkmadı
para harcamadın mı sen dedim sırnaşık şey
sonra kendi paramdan 5tl attım
oy oy kendi cebimin ortağı oldum ben sırnaşık şey
doğru diyor arkadaşımalkisalkisalkisbankaya göre değişir canım o btn bankaların internet sitesinden bi bak istersen...diğer yatırım araçlarına da bi bak bence likit fon da alabilirsin yatırım yapmak istiyorsannn
sende bu akşam acısını çıkaracaklar grubundansın yane:jeyyar:bende dün benimkinin cebindekileri aşırmayı unutmuşum kaydirigubbakcemile3 şıngır şıngır geldiydi halbu ki eve neyse artık bu akşam atarım kumbiriğe bişiler:jeyyar::jeyyar:
sağol tatlım sanada hayırlı cumalar sevgiler kardelenimopuyorumnanaktangünaydın hayrlı cumalar birikimci arkadaşlarmm kaydirigubbakcemile3
b tipi likit az artar ama kaybettirmezbaktım canım çok düşük :1no2: likit fona da baktım 1 aylık ve 1 senelik değişimine onun da getirisi çok azalmış. bilmiyorum kafam karıştı :uhm:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisheram sen altından şaşma çok kazandrıoo..
geçen yıl bozup bankaya yatraym diodm saolsn babam bzdrma altın daha çok kazandrr dedi ve inan ii ki dinlemişim ...
kaydirigubbakcemile2 süperiz kızlar