• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl isterseniz öyle biriktirin hanımlar !!!

ya bide bu kredi kartlarından nasıl kurtulucazzz lütfen yardım edin bana nalet olsun kredi kartlarınaa
cok asırı borcumuz yok ama genede ondan harcamak kötü oluyo istemiyorum kredi kartı filan

selam kısçeler ne ara açıldı da bu kadar ilerledi yahu bu topik çok hızlısınız valla :hulya:

canlar size bir soru bende biriktikçe oğluma altın alıyorum ve daha küçük oldugu için hala da altın geliyor. baya birikti evde risk mi alıyorum acaba bozdurup bankaya mı koysam :uhm: aynı zamanda zula da var 1000 tl. hepsini bankaya mı koysam yoksa böyle devam etsem mi bilemedim.

kızlar altınlarınızı evde bırakmayın hırsızlar artık altın dedektötrüyle evlere giriyor tedbirinizi alın sonra Allaha emanet edin tüm bankalarda 50 bin liraya kadar paranız devlet güvencesinde güvendiğiniz bir bankaya 100- 200 ne biriktirirseniz yatırın içinizde rahat olsun ..tabii eviniz güvenlik açısından uygunsa o başka

selam kısçeler ne ara açıldı da bu kadar ilerledi yahu bu topik çok hızlısınız valla :hulya:

canlar size bir soru bende biriktikçe oğluma altın alıyorum ve daha küçük oldugu için hala da altın geliyor. baya birikti evde risk mi alıyorum acaba bozdurup bankaya mı koysam :uhm: aynı zamanda zula da var 1000 tl. hepsini bankaya mı koysam yoksa böyle devam etsem mi bilemedim.

:1shok:aaaaaaanaaaa soruyomusun daha canımcım:1shok:
tabikide bankada sakla evde kesinlikle bırakma bence

ay cok güzel bir topik olmus.bende istiyorum biriktirmek ama cok harcıyoruz yaa
tasarruf etmemiz lazım.hadin süleyin bakalım nelerden tasarruf ediyonus

ben kendi adıma etrafımda birkaç tane market, onlarında internet siteleri var ordan indirimli ürünlerden ihtiyacım olanın hangisinde daha ucuz olduğuna bakıyorum yada tek tek geziyorum haftada 4-5 lira ortalama tasarruf yapıyorum yiyeceklari kiloyla değil biz 3 kişiyiz bize yetecek kadar alıyorum pazarda bile dijital terazi var nasıl olsa..5 e 10 bakmadan biriktiriyoruz işte canım en azından sigara paramı çıkarıyorum bide onu bıraksam eşim 100tl daha her ay vericek:))

ilknurum herkes nelerden, nasıl tasarruf yaptığını yazsa birbirimizden öğrensek faydalı olurdu gülüm ..isteyen tasarruf yöntemlerini paylaşsa güzel olurdu değilmi

Yeni topiğiniz/topiğimiz hayırlı uğurlu,bol bereketli olsun,bende uzun süredir pek para biriktiremiyordum malum 1,5 ay sonra doğum yapacağım ve elimdekilerle bebeğin eksiklerini yani ufak tefeklerini almaya çalışıyorum,ama hazırlıklar bitti sayılır şimdilik kumbaramda da 120 YTL kadar var,bundan sonra üstüne koymaya çalışacağım:dance:....

Herkese iyi geceler olsun:hulya:

güzel arkadaşlarım
valla ben günlük alış verişlerimden artan parayı bile bir kenara koyup saklıyorum artan para azda olsa çokta olsa farketmez
damlaya damlaya göl olurmuş delmü ama

herkeze merhabaa.s.a.s.
süper topic olmuş:lepi:
bende karar verdim başlıyorum para biriktirmeye
kumbaram var sürekli biriktiririm aslında ama sonra hep açar ne var ne yok harcarım
bu sefer küçük pet şişeye atacam paraları dolana kadarda açmayı düşünmüyorum
zaten demirlerde zor atılıyor kolay kolay çıkmazkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

herkeze merhabaa.s.a.s.
kumbaram var sürekli biriktiririm aslında ama sonra hep açar ne var ne yok harcarım
zaten demirlerde zor atılıyor kolay kolay çıkmazkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kesinlikle süper bir fikir kaydirigubbakcemile5
bende aynını yapcem
barem istesemde harcayamam delikafadulden

aman ne bılıym bacım ya gözum cok korktu ayda kac öduyoz bılıyonmu ıkı tane vartoplam 950 öduyoz 4 yılıktı 2 sı bıtı 2 sı kadı.evi zaten var sayılır.esımın uzerıne am kayınvalıdemgıl oturuyo.ötekınıde ılırde cocuk falan olursa sırf ona yatıırm amamclı alcaz aman herseyın hayırlısı yaf.

kaynana oturuyosa ondan size baya bi müddet hayır gelmez, o ev çocuğuna kalır,
bence öteki evi kendine al kız sırnaşık şeydelikafadulden

bende temiz 400 lira var.agustosun 1.den itibaren biiktiriyorum.3.cu ayim su an.insallah mayis-haziran ayinda bebisim gelicek.bu paralara dokunmazsam odasini yenileyecem.perdesini,duvar kagidini,avizesini,mobilyasini falan iste.boya badanasina karismam da insallah mobilyasini kendim almak istiyorum.bunlar kolay is,yeter ki,saglikla gelsin
yetmediği yerde biz destek çıkarız tatlım teyzeleri olarak birer çeyrek taktık mı, tamamdır bu iş yerimseniben

beni de alirmisiniz araniza.. 3 aylik birikimimizle insallah tr.ye geliyoruz esim ve oglumla ama gene de 50 kurus da olsa aticam kenara..

biz herkesi alırız, gel sende ay sonunda zevkle sayarız paracıklarımızı.

biz hızlı bacılarız tatlım, topikler artınca rekabet kızıştı değilmi,
seni de listeye sokmuyolardı ama artık transfer bile yapacaksın valla.zemuszemus

sen bize evin adresini versen yeter,seni bu dertten kurtarırız bacuu sırnaşık şey
herkeze merhabaa.s.a.s.

sirkele, tuzunu
,sarımsağınıda at salamura olsun.a.s.

şakkıdı

evet fazla harcıyoruz.
Ben cüzdanımdan her gün atmaya başladım,5,10 ne denk gelirse.
sonrada kocama param bitti diyorum,o cüzdanıma koyuyor, ben cüzdandan alıp kumbaraya koyuyorum, sonra yine param bitiyor,sonra tekrr para derken böyle sürüp gidiyor.
oda yetmiyor arada kocama da attırıyorum.
yani olan hep kocama oluyorr senağlama sırnaşık şey

şakkıdı

evet fazla harcıyoruz.
sonrada kocama param bitti diyorum,o cüzdanıma koyuyor, ben cüzdandan alıp kumbaraya koyuyorum, sonra yine param bitiyor,sonra tekrr para derken böyle sürüp gidiyor.

rabbim kocalarımıza sağlıklı uzun ömürler, helalinden bol kazançlar nasip etsin, bizde bol bol faydalanalım... önceki biriktirdiklerimizi de sayacakmıydık:))

bugün çok atamadım kumbaraya akşam eşim gelince bozuklukları tırtıklayacam:roflol:
bende tırtıkladım eşimden gece 5 tl daha attım sositososito
mrh kızlar bende geldım.ben ıkı yılık evlıyım.dugunumu esımle bız yaptık aılelerımız pek destek olmadı.bıraz borca gırdık kredı falan olayı.sukur bu yıl epey bı ödedık.esımın babasıda arada destek oldu.batıdan doguya geldık.esımın maası yukseldı.sırf borcları cabuk bıtırelım ve yatırım yapalım dıye buralara geldık.bu ay bıraz daha rahatız.ama malesef ben bu sene calısamıyacam.burda özel okullar fazla guvenılır degıl.onun ıcın bırıkımı bu yıl esımın masaıyla yapacagız allh ızın verırıse.bu aydan sonra ayda 700 cıvarı koyabılecegız sanırım.onuda buyuk ıhtımal vadelı hesap actırıp yatıracaz.arada esımın bana verdıgı harclıklarla ben bıseyler bırıktırrıcem.bu topıgı sevdım.bırbırımıze tuyolar verırp paylasım yaparız.bu arada krızınde etkılerı azalır gıder dermısım.reklemdakı sakız satan amca gibım:roflol:saka bıyana bırbırımıze destek olup nasıl tasarruf yapabılır tecrubelerımızle anlatırız.hayırlı bırıkımler.allhım bereketmızı versın.uzun oldu bırazcık kusura bakmayın artık:kedi:
Hoşgeldin gülüm sende katıl takıl bize hayatını yaşa
paranı biriktir
700 çok iyi miktar
burda destekle birlikte
günlük masraflardan da kar edeceğiz gör bak
a.s

varmı ıcınızde bızım gbı borclarla özelıkle kredı borclarıyla cebellesen bı yandanda yatırım yapan kader ortaklarım cok zor bısey ya ömrumuzu yedı bu kredıler 2 yılda.neyse az kaldı artık kurtulcam.bıdahada tövbe kredıyle bır sey yaparsak.allhım kımseyı o duruma dusurmesın.
Krediler de kolaylık oldu güzelim ama ya
eskiden para biriktirilip alınıyodu ev arsa araba
bu devirde birikene kadar fiyatlar uçuyo
akıllı kullanılırsa
krediler fırsat sundu insanlara
bak sizde mal mülk sahibi oluyosunuz ne güzel

ben de bu ay kredi kartlarımı kapattırdım birikimlerimle...bi daha da almayacam kredi kartıı falan....
ben 2 tane bıraktım iptal ettirdim kalanını
onlara da mecbur kalmadıkça el sürmüyorum valla
:kedi:

kızlar bende bırıktırmıştım araba alırken esıme verdm..sımdı tekrar başlıyımm sıze takılıyımmm..
hoşgeldin canım
takıl takıl
bak gör neler başaracağız hep birlikte inşallahvereliniortak:hulya:

neyse bacular ben kacam esım göreve gıdecek yemek yıyecezcokacimcoook.aksam gelırım tekrar sevdım valla burayı.hadın by
biz de seni çok sevdik canımm samimisin çok ne güzelkaydirigubbakcemile5

canim,yeni topigin hayirli olsun.insallah bol bol paralar piriktirirsiniz :)
Gülüm sağol kuşum benim
canım arkadaşım çok memnun ettin canımsın sen yaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bende temiz 400 lira var.agustosun 1.den itibaren biiktiriyorum.3.cu ayim su an.insallah mayis-haziran ayinda bebisim gelicek.bu paralara dokunmazsam odasini yenileyecem.perdesini,duvar kagidini,avizesini,mobilyasini falan iste.boya badanasina karismam da insallah mobilyasini kendim almak istiyorum.bunlar kolay is,yeter ki,saglikla gelsin
İnşallah hayırlısı ile kucağına alırsın canım
bak 400 tl olmuş bile herşey olur gider yeterki herşeyin hayırlısı olsun tatlım
a.s.

beni de alirmisiniz araniza.. 3 aylik birikimimizle insallah tr.ye geliyoruz esim ve oglumla ama gene de 50 kurus da olsa aticam kenara..
Gel tatlım gel hoşgeldin
herkesin amaçları var az çok ne bulursak değerlendireceğiz tatlım hoşgeldin
:1hug::asigim:
Valla haklısınız çokta cin siniz kızlar..
dediğiniz gibi ben şuana kadarki birikimimi eşime vereceğim kredi borcunu kapatsın.Hemde para biriktirdiğimi görür ve daha fazla verir ..Bu gerçekten doğru önceden ben isterdim öyle verirdi.Şimdi aldığını çoğu zaman olduğu gibi veriyor.Ben senden alırım azar azar diyor.Tabi bende ondan tırtıklıyorum herzaman
Ve yarından itibaren temiz bir sayfa açayım bakayım...
Hayırlısıı..Bende biriktirebilirsem para.. İşe başlamadan önce biraz alışveriş yapmam lazım ona harcarım.Daha sonra zaten işe başlayınca kendi paramı biriktireceğim o zamanda yeni ev aldık onun içinin yapımı için harcarızz... Hayırlısı bakalımm...
ya kuşum dedik sana
akıllı cin olcan ki daha çok kazanasın tatlım
fırsatları değerlendir canımm
:dance::dance::dance:

herkese hayirli ugurlu olsun para biriktirmeler canlar
sağol halem canım benim hoşgeldin
inşallah hep birlikte bol bol yatırım yapıcaz tatlım
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
TEBRİK EDİYORUM SENİalkisalkisalkisalkisalkisalkis
BİRDE BEN KAPATSAM NE İYİ OLACAK
ay sorma kankam ya
neyse az kaldı bendede
ama harcamadan duramıyoz kii
ama artık önce biriktirme amacımız var
:sm_cool::sm_cool:

hoşgeldin kuzum bankada hesap aç
dün b tipi likit fonla ilgi konuştuk
üstüne biriktirdikçe gider yatırırsın
hem az az da artıyo
bizde hesaplarımızı b tipi likit fonla değerlendiriyoruz
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
ben günlük abuk subuk gereksiz şeylere pek harcamıyorum
marketlerde indirim günlerinde toplu alışveriş çok kara geçiriyo
gereksiz sebze meyve almıyorum az ve taze alıyorum
ben deterjana harcıyorum çok
bi de bunu azaltırsam tam süper olacak
şakkıdışakkıdı

ya bide bu kredi kartlarından nasıl kurtulucazzz lütfen yardım edin bana nalet olsun kredi kartlarınaa
cok asırı borcumuz yok ama genede ondan harcamak kötü oluyo istemiyorum kredi kartı filan
evde bırakıcan canım dışarı çıkarken
eline ne geçti az çok yatıracaksın ki bitsin borcu
:olmaz:
bu topicide beğendim hayırlı olsun maksat para biriktirmek değil mi zaten..:)
sağol tatlım amaç destek birlik dayanışma
hoşgeldin sende
opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

ilknurum herkes nelerden, nasıl tasarruf yaptığını yazsa birbirimizden öğrensek faydalı olurdu gülüm ..isteyen tasarruf yöntemlerini paylaşsa güzel olurdu değilmi
olur tatlım kıs olmazmı
ben az çok aklıma geleni yazdım
yine yazarım tabiki düşündükçe buluruz
kaydirigubbakcemile5

Yeni topiğiniz/topiğimiz hayırlı uğurlu,bol bereketli olsun,bende uzun süredir pek para biriktiremiyordum malum 1,5 ay sonra doğum yapacağım ve elimdekilerle bebeğin eksiklerini yani ufak tefeklerini almaya çalışıyorum,ama hazırlıklar bitti sayılır şimdilik kumbaramda da 120 YTL kadar var,bundan sonra üstüne koymaya çalışacağım:dance:....

Herkese iyi geceler olsun:hulya:
Hoşgeldin canım
Allah hayırlısı ile kurtarsın bebişini koklamayı nasip etsin
120 tl paran olmuş bile umarım daha da bereketlenir çoğalır
:hulya:

güzel arkadaşlarım
valla ben günlük alış verişlerimden artan parayı bile bir kenara koyup saklıyorum artan para azda olsa çokta olsa farketmez
damlaya damlaya göl olurmuş delmü ama
[/QUOTE]Zaten onlardan kalanlarla öyle bi birikiyoki para anlamıyo insan canım
delikafadulden

herkeze merhabaa.s.
hoşgeldin canım
güzel fikir
herkes kendince birşeyler üretiyo ne güzel

şakkıdı

evet fazla harcıyoruz.
yazık yazık enişteyeeee
ama
:umursamaz:

rabbim kocalarımıza sağlıklı uzun ömürler, helalinden bol kazançlar nasip etsin, bizde bol bol faydalanalım... önceki biriktirdiklerimizi de sayacakmıydık:))
amiiiiiin canım onlar varki rahatız böyle değilmi
:lepi:
günaydınnn opuyorumnanaktan benim çantadan dün 3 lira bozuk çıktı :roflol: anca onu atabildim kumbarama
oh güzelim bereketli olsun inşallah:dance:

Kızlar mesajlara anca cvp yazdım
:lepi:Sağolun varolun:lepi:
akşam eşime para biriktirme
delikafadulden işine devam dedimdelikafadulden
:1shok:O da çıkardı bi 50 lik verdii:1shok:
akannehirakannehirakannehirakannehir
oldum yani
bugün kardayız hanımlar
:hooray::hooray::hooray:
Olacak bu iş inşallah
:teytey:güzel şeyler yapacağız hep birlikte:teytey: