- 3 Şubat 2009
- 1.413
- 8
- 641
- Konu Sahibi KralicheKaterina
-
varmı ıcınızde bızım gbı borclarla özelıkle kredı borclarıyla cebellesen bı yandanda yatırım yapan kader ortaklarım cok zor bısey ya ömrumuzu yedı bu kredıler 2 yılda.neyse az kaldı artık kurtulcam.bıdahada tövbe kredıyle bır sey yaparsak.allhım kımseyı o duruma dusurmesın.
varmı ıcınızde bızım gbı borclarla özelıkle kredı borclarıyla cebellesen bı yandanda yatırım yapan kader ortaklarım cok zor bısey ya ömrumuzu yedı bu kredıler 2 yılda.neyse az kaldı artık kurtulcam.bıdahada tövbe kredıyle bır sey yaparsak.allhım kımseyı o duruma dusurmesın.
dedıgın gıbı bacım doguda gıderımız az oluyo.yok buraya gelelı berı rahatladık cunku esımın maası cok ıyı arttı.bıde söylermesı ayıptır bebık dusuyoz:ecrin_bebek:bırde kpssye hazırlanmam gerekıyo esım onun ıcn calısmamı ıstemıyo.yanı evde otur cocuklarımın anası evımın adını ol moduna gırdı:roflol:dedıgın gıbı bacım dah yenı evlıyız.sukur kazanıyozkı harcıyoz bor öduyoruz.alhım öncesaglık huzur versın dıgerlerı olurolur bacı olur,hepsi olur.
Doğuda zaten gideriniz az olur,oranın kahrını çektiğinize değsin değilmi.
Gençsiniz hepsi olur.Aslında sende çalışsaydın hem canın sıkılmazdı,hede daha çok birikirdi.
sağlık olsun
aman ne bılıym bacım ya gözum cok korktu ayda kac öduyoz bılıyonmu ıkı tane vartoplam 950 öduyoz 4 yılıktı 2 sı bıtı 2 sı kadı.evi zaten var sayılır.esımın uzerıne am kayınvalıdemgıl oturuyo.ötekınıde ılırde cocuk falan olursa sırf ona yatıırm amamclı alcaz aman herseyın hayırlısı yaf.büyük konuşmaaaaa delikafadulden
biri biter,biri başlar,
Tr de kaç kişi trink verip alıyor. Bakarsın ev kredisi çekersin bu sefer de.
bende temiz 400 lira var.agustosun 1.den itibaren biiktiriyorum.3.cu ayim su an.insallah mayis-haziran ayinda bebisim gelicek.bu paralara dokunmazsam odasini yenileyecem.perdesini,duvar kagidini,avizesini,mobilyasini falan iste.boya badanasina karismam da insallah mobilyasini kendim almak istiyorum.bunlar kolay is,yeter ki,saglikla gelsin
ben de bu ay kredi kartlarımı kapattırdım birikimlerimle...bi daha da almayacam kredi kartıı falan....
bende temiz 400 lira var.agustosun 1.den itibaren biiktiriyorum.3.cu ayim su an.insallah mayis-haziran ayinda bebisim gelicek.bu paralara dokunmazsam odasini yenileyecem.perdesini,duvar kagidini,avizesini,mobilyasini falan iste.boya badanasina karismam da insallah mobilyasini kendim almak istiyorum.bunlar kolay is,yeter ki,saglikla gelsin
leylacım yeterki sağlıkla gelsin
ve bereketiyle
hepsini yaparsınız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?