Ayrıca bu buyuklerin one oturması nedir ya
Neden böyle bi saygı gösterisi var anlamadım ki
Bu nası bi saygi, cok sacma
burası benim resmen rahatlamam olaylara pozitif bakmama sebep..iyiki varsınız..
ayyy bagaj bavullarla dolu..Bagaja yat
sen de canim.. Allah hayirli yolculuk versin
ayyy bagaj bavullarla dolu..zaten arka taraf en bagaj kadar sıkışık olacak..
ay estağfurullah şekerim ne demek
bsy olmaz canim inşaAllah.. Ayetelkürsi okuyun, Felak Nas Fatiha İhlas.. cok cok uzun bi yolculuk sayilmaz hem, biz 17 saat gitmistik dusun : )amin inşallah..ilk defa gece yolcuğu yapıcaz arabayla eşim çok iyi kullanır..kayınpederim araba sürmez tek şoför gitçez o yüzden endişem..
terlik giy çıldırdığın yerde herifin ağzına çak bi tanekısmetse cumartesi akşamı yola çıkıyoruz..arkada ben kayınvalidem görümcem ve görümcemin oğlu oturcaz..
önde kayınpederim ve eşim..
kayınpederim uykuyu çok sever akşam 9-10 dedimi yatar..konuşmayı hiç sevmez..gideceğimiz yol 10 saat falan sürecek ve gece yolculuğu yapıcaz..ben dedimki kayınpederime baba uykun gelirse yer değiştiririz şoför yanındaki uyumasın konuşsun hep falan dedim oda tamam kızım dedi..hatta görümcem bile uyur babam dayanamaz dedi..neyse eve geldik eşim bana babam uyumaz yer değiştirmenize gerek yok dedi..bende alındım açıkçası neden benim önde oturmam seni bukadar rahatsız ediyor dedim..cevap yok..bende tatile gidicez tatsızlık çıkmasın diye uzatmadım..
sık sık mola vericez kayınpederim mutlaka gece 3 ten sonra falan dayanamayacak sen otur kzıım dicek ama ben oturmak istemiyorum..napmayalım sizce..oturmazsam bu sefer eşim inat yapma falan dicek..daha tatile gitmeden gerilicez...
birde yolculukta terlik mi giyeyim spor ayakkabı karar veremedim
Babam uzun yolculuga giderken arka koltuklari yatirirdi sonra bavullari koyardi bagaja sonra 71216451654 bataniye sererdi ve yatak yapardi bana
terlik giy çıldırdığın yerde herifin ağzına çak bi tane
o kadar kısı bır bınek aracta kac saat yol alacaksınız?
bırde tatıle bu kadro ıle neden gıdıyorsunuz?
ayagına terlık gıy cıkarırsın ayagından
ilk giderken kesinlikle öne oturtmaz eşim..zaten kayınpederimde hemen öne geçiyor...ama terlik giyicem :)Geç otur öne amaaan.Bide terlik giy.
Kayınpederine "sen uyursun yer değişelim" dedikten sonra uyuma numarası yapman ne kadar doğru olur bilemedim. Bence bu olayın üzerinde çok fazla durma.
Kayınpederin öne geç kızım derse benim de çok uykum geldi olduğumuz yerlerde uyuyalım en iyisi de bence kayınpederine. Tatile gidiyorsunuz tadını çıkarın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?