• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl davransam bilemedim..

babsı uykum geldi yer değiştirelim derse benimde uykum geldi annesi otursun öne de:D sen de horul horul uyu :)

Off uzun gece yolculuğunda vazgeçilmezim müzik
Tak kulaklıkları
Seninkine de bi dil çıkar :KK45:
Bi iki konuşur susar:KK53:

Terlik giy ve alınacak birsey yok gerçekten tabiki kayinpederin otursun geç derse gecersin, esin yanlis birsey söylememiş boşuna gerilme sikma canini:)

tamam canım takmıcam kafama..sonra büyütüyorumda büyütüyorum konuyu içimde...:KK5:
sanırım terlik giycem ama yanıma çorap alcam üşürse ayağım giyerim :)

kısmetse cumartesi akşamı yola çıkıyoruz..arkada ben kayınvalidem görümcem ve görümcemin oğlu oturcaz..
önde kayınpederim ve eşim..
kayınpederim uykuyu çok sever akşam 9-10 dedimi yatar..konuşmayı hiç sevmez..gideceğimiz yol 10 saat falan sürecek ve gece yolculuğu yapıcaz..ben dedimki kayınpederime baba uykun gelirse yer değiştiririz şoför yanındaki uyumasın konuşsun hep falan dedim oda tamam kızım dedi..hatta görümcem bile uyur babam dayanamaz dedi..neyse eve geldik eşim bana babam uyumaz yer değiştirmenize gerek yok dedi..bende alındım açıkçası neden benim önde oturmam seni bukadar rahatsız ediyor dedim..cevap yok..bende tatile gidicez tatsızlık çıkmasın diye uzatmadım..
sık sık mola vericez kayınpederim mutlaka gece 3 ten sonra falan dayanamayacak sen otur kzıım dicek ama ben oturmak istemiyorum..napmayalım sizce..oturmazsam bu sefer eşim inat yapma falan dicek..daha tatile gitmeden gerilicez... :KK55:
birde yolculukta terlik mi giyeyim spor ayakkabı karar veremedim :KK35:
istediğimiz sorudan başlayabiliyoruz mu? :)
2. soru: spor ayakkabı giyin yollar buuuz gibiii gecelerii
1. soru: önde oturma mevzusu için tatilde gerginliğe gerek yok. k.babanız uyursa da uyur. ya önde uyumaya devam eder, ya da siz geçiverirsiniz öne. nolcak hiç lafını etmeyin. tatilinizin tadını çıkarın ;)

Off uzun gece yolculuğunda vazgeçilmezim müzik
Tak kulaklıkları
Seninkine de bi dil çıkar :KK45:
Bi iki konuşur susar:KK53:

bende uzun yolcuğa bayılıyırım..ama benim tuvalet sorunum var :KK23:
mübarek içtiğim su hemen yolunu buluyor :rolleyes:
Allah tan arabayla gidiyoruz sürekli durcaz :KK73:

istediğimiz sorudan başlayabiliyoruz mu? :)
2. soru: spor ayakkabı giyin yollar buuuz gibiii gecelerii
1. soru: önde oturma mevzusu için tatilde gerginliğe gerek yok. k.babanız uyursa da uyur. ya önde uyumaya devam eder, ya da siz geçiverirsiniz öne. nolcak hiç lafını etmeyin. tatilinizin tadını çıkarın :KK66:

vallahi cansınız siz..daha cumartesi gelmeden geginliğim geçti bile :KK49:
yaa bende üşüyen bir insanım otururken çıkarırım ayakkabıları mola verdiğimizde giyerim

vallahi cansınız siz..daha cumartesi gelmeden geginliğim geçti bile :KK49:
yaa bende üşüyen bir insanım otururken çıkarırım ayakkabıları mola verdiğimizde giyerim
yeni döndüm tatilden. dondumm gidip gelirken mola yerlerinde. yollar ciddi soğuk yani. ayakkabı olsun ayağınızda mutlaka. bir de şal örtü gibi bişi mutlaka alın yanınıza. benim de yolda ayaklarım şişti ama spor ayakkabı yolda daha rahat. ya da espadril falan da giyebilirsiniz. sanırım eşiniz babasına ayıp olur diye düşünüyor o olduğunda hep öne o oturuyormuş çünkü. k.babanız gel kızım geç derse gece geçiverin ya da o orda uyusun gitsin. eşinizin direksiyonda uyuyacağını sanmıyorum gece araba kullanmaya alışıksa :KK66: bunlardan trip atmayın yani :))

yeni döndüm tatilden. dondumm gidip gelirken mola yerlerinde. yollar ciddi soğuk yani. ayakkabı olsun ayağınızda mutlaka. bir de şal örtü gibi bişi mutlaka alın yanınıza. benim de yolda ayaklarım şişti ama spor ayakkabı yolda daha rahat. ya da espadril falan da giyebilirsiniz. sanırım eşiniz babasına ayıp olur diye düşünüyor o olduğunda hep öne o oturuyormuş çünkü. k.babanız gel kızım geç derse gece geçiverin ya da o orda uyusun gitsin. eşinizin direksiyonda uyuyacağını sanmıyorum gece araba kullanmaya alışıksa :KK66: bunlardan trip atmayın yani :))

yollar soğuk mu...tamam artık kesin kararım spor ayakkabıdan yana..çünkü ben gerçekten üşüyen bir insanım..
ve trip atmıcam..art niyeti rafa kaldırıyorum hatta mutlu olmak için hayatımdan çıkarıyorum :)

ayy valla öyle ama..artık psikolojik mi bilmem çarşıya çıkacam diyelimki çıkmadan yapıyorum çarşıdayım 10 dk oluyor hooopp yine geliyor..artık eşim bıktı benden :KK48:
:KK48::KK48::KK48: bende acıkırım nedense ki evden çıkmadan da illaki yerim pis huyumu bilirim ama yinede tıkabasada yesem açım arkadaş :KK70::KK70:

NOT!!!! yemekle arası pek iyi olan biride değilim aslında ama midem gurul gurul guruldar dışarı çıktım mı :KK70::KK70:

:KK48::KK48::KK48: bende acıkırım nedense ki evden çıkmadan da illaki yerim pis huyumu bilirim ama yinede tıkabasada yesem açım arkadaş :KK70::KK70:

NOT!!!! yemekle arası pek iyi olan biride değilim aslında ama midem gurul gurul guruldar dışarı çıktım mı :KK70::KK70:

:-):-) ayy ikimizin aynı anda yolculuk yaptığını düşünemiyorum :confused:

Terlik giy terlik.
Teklif edildiğinde öne geç, car car konus.Alınma hiç, eşini motive et yolculukta.
Deniz, kum.. Ohh ne guzel.
Bol bol seviş bu arada ;)

Ya terlik giyme bence. Biz küçükken ailecek tatile giderdik arabamızda bende Şort Tişört terlik gşyerdim yine öyle bir günde mola vermiştik, mola yerindeki tuvaletteki Taşlar Islakmış ben kayıp düşmüştüm, tüm tatil kalça ağrısı çekmiştim.
Öbür konuya gelecek olursak bence eşinin öyle demesinin nedeni annesinin önde oturmak istemesi olabilir

Back
X