• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl davransam bilemedim..

Ayrıca bu buyuklerin one oturması nedir ya
Neden böyle bi saygı gösterisi var anlamadım ki
Bu nası bi saygi, cok sacma :KK70::KK53:

malesef böyle işte..en başta bende çok yadırgadım ama sonra alıştım..5 dk mesafede bile hemen arkaya oturum zaten kayınpederimde öne oturur..

amin inşallah..ilk defa gece yolcuğu yapıcaz arabayla eşim çok iyi kullanır..kayınpederim araba sürmez tek şoför gitçez o yüzden endişem..
bsy olmaz canim inşaAllah.. Ayetelkürsi okuyun, Felak Nas Fatiha İhlas.. cok cok uzun bi yolculuk sayilmaz hem, biz 17 saat gitmistik dusun : )

kısmetse cumartesi akşamı yola çıkıyoruz..arkada ben kayınvalidem görümcem ve görümcemin oğlu oturcaz..
önde kayınpederim ve eşim..
kayınpederim uykuyu çok sever akşam 9-10 dedimi yatar..konuşmayı hiç sevmez..gideceğimiz yol 10 saat falan sürecek ve gece yolculuğu yapıcaz..ben dedimki kayınpederime baba uykun gelirse yer değiştiririz şoför yanındaki uyumasın konuşsun hep falan dedim oda tamam kızım dedi..hatta görümcem bile uyur babam dayanamaz dedi..neyse eve geldik eşim bana babam uyumaz yer değiştirmenize gerek yok dedi..bende alındım açıkçası neden benim önde oturmam seni bukadar rahatsız ediyor dedim..cevap yok..bende tatile gidicez tatsızlık çıkmasın diye uzatmadım..
sık sık mola vericez kayınpederim mutlaka gece 3 ten sonra falan dayanamayacak sen otur kzıım dicek ama ben oturmak istemiyorum..napmayalım sizce..oturmazsam bu sefer eşim inat yapma falan dicek..daha tatile gitmeden gerilicez... :KK55:
birde yolculukta terlik mi giyeyim spor ayakkabı karar veremedim :KK35:
terlik giy çıldırdığın yerde herifin ağzına çak bi tane:63::KK53::KK70:

o kadar kısı bır bınek aracta kac saat yol alacaksınız?
bırde tatıle bu kadro ıle neden gıdıyorsunuz?
ayagına terlık gıy cıkarırsın ayagından

Benim kayınpederde uykuya dayanamaz hiç geçen kurban Bayramı'nda üç araba memlekete gittik diğer iki arabada yer var bizim araba Doblo tek koltuklu adam bizim arabaya bincekmiş çocuklara arkaya yatak yapmıştık eşimle gece uyumaları için kp geldi arabaya bincek baba sen uyursun arkaya çocukların yanına geçersin çocuklar uyuyunca dedim molada tmm kızım dedi valla samsuna gidene kadar uyudu maşallah:nazar::KK70:eşim böle şeylere karışmaz.

Kayınpederiniz geç kızım derse sizde geçin oturun paşa gibi:KK66:
Bu arada bence terlik giyin :KK3:

o kadar kısı bır bınek aracta kac saat yol alacaksınız?
bırde tatıle bu kadro ıle neden gıdıyorsunuz?
ayagına terlık gıy cıkarırsın ayagından

poff bencede çok kalabalık..biz her sene eşimin ailesiyle gidiyoruz..görümcem ve oğlu bonustan çıktı eşi izin kullanamıcakmış falan filan..

Kayınpederine "sen uyursun yer değişelim" dedikten sonra uyuma numarası yapman ne kadar doğru olur bilemedim. Bence bu olayın üzerinde çok fazla durma.
Kayınpederin öne geç kızım derse benim de çok uykum geldi olduğumuz yerlerde uyuyalım en iyisi de bence kayınpederine. Tatile gidiyorsunuz tadını çıkarın.

Şu erkeklerin önde oturma muhabbetine sinir oluyorum. Esin otursa ne olur annen banan otursa ne olur ? Kafaya niye takıyorlar ya anlamayacagim kesinlikle. Daha üstün olan kisi mi onde oturuyor nedir yani ? Tesadüfen ilk kim oturduysa o otursun yani degil mi :KK47: Bu konuya gicikligimi dile getireyim dedim sadece, sen ne yaparsın bilemem :-)

Ikinciye cevap vereyim ben. Bence de terlik giy. Iyi yolculuklar :KK25:

Kayınpederine "sen uyursun yer değişelim" dedikten sonra uyuma numarası yapman ne kadar doğru olur bilemedim. Bence bu olayın üzerinde çok fazla durma.
Kayınpederin öne geç kızım derse benim de çok uykum geldi olduğumuz yerlerde uyuyalım en iyisi de bence kayınpederine. Tatile gidiyorsunuz tadını çıkarın.

bende tatsızlık çıksın hiç istemiyorum..çünkü ben demotive olursam zor düzeliyorum..eğlenmek istiyorum açıkçası..

Back
X