• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl davransam bilemedim..

poff bencede çok kalabalık..biz her sene eşimin ailesiyle gidiyoruz..görümcem ve oğlu bonustan çıktı eşi izin kullanamıcakmış falan filan..
otele fılanmı yoksa evmı tutacaksınız
ay cok kotu ya
kayınpederın yanında nasıl gırıyorsunuz bıkını ıle kı

Şu erkeklerin önde oturma muhabbetine sinir oluyorum. Esin otursa ne olur annen banan otursa ne olur ? Kafaya niye takıyorlar ya anlamayacagim kesinlikle. Daha üstün olan kisi mi onde oturuyor nedir yani ? Tesadüfen ilk kim oturduysa o otursun yani degil mi :KK47: Bu konuya gicikligimi dile getireyim dedim sadece, sen ne yaparsın bilemem :-)

Ikinciye cevap vereyim ben. Bence de terlik giy. Iyi yolculuklar :KK25:

kesinlikle bende aynı fikirdeyim..benim ailem arabaya binerken kendi babama geç baba öne derim ısrarla arkaya oturur babam..çünkü dediğin gibi gereksiz bir muhabbet..
aslında ayaklarım üşür diye spor ayakkabı giymeyi düşünüyordum ama terlik giyicem

otele fılanmı yoksa evmı tutacaksınız
ay cok kotu ya
kayınpederın yanında nasıl gırıyorsunuz bıkını ıle kı

5 senedir gidiyoruz canım..normalde apart gibi kendin pişir kendin ye tarzında yerlere gidiyorduk..bu sene ilk defa yarım pansiyon otele gidicez..valla çok mutluyum..mayo giyiyorum birde şortum var..alıştım napimm..

5 senedir gidiyoruz canım..normalde apart gibi kendin pişir kendin ye tarzında yerlere gidiyorduk..bu sene ilk defa yarım pansiyon otele gidicez..valla çok mutluyum..mayo giyiyorum birde şortum var..alıştım napimm..
anladım ya ben acık bırıyım gayet ama sıkılırım yanı
kocama ıkı bacak atamam onlar varken ne bılım
zor
ama alısmıssındır 5 sene cıddı bır zaman dılımı

Yav yemin ederim şu öne oturmayı marifet sayma işi bi tek türklerde vardır
Aile büyükleri öne oturunca noluyo hiç anlamış değilim:KK34::KK34::KK34::KK34:
Acayip ayar olduğum bir konu tutmayın azıcık yazayım

Sonracıma
Bu işin saygıyla falan alakası yok yahu
Öne oturtunca saygılı mı olunuyormuş

Kimi kafalar kızlarının damatla; ya da oğullarının gelinle bırakın yan koltuğu, aynı yatağı paylaştığını unutuyor

Kayınpederin karşısına geçip ''Bey babaaaağğaa sevişiyo bunlar sevişiyoo bırak koltukları yatakları bile bir la bunların'' diye haykırasım höyküresim var

Ohhh bee
Sağol celibon:KK25:
Bu arada terlik, Mavisi varsa daha hoş olur:KK39:

anladım ya ben acık bırıyım gayet ama sıkılırım yanı
kocama ıkı bacak atamam onlar varken ne bılım
zor
ama alısmıssındır 5 sene cıddı bır zaman dılımı

çok zorlandım alışırken..ama yapçak birşey yok malesef..mayo şort hayat kurtarıyor..:)

Yav yemin ederim şu öne oturmayı marifet sayma işi bi tek türklerde vardır
Aile büyükleri öne oturunca noluyo hiç anlamış değilim:KK34::KK34::KK34::KK34:
Acayip ayar olduğum bir konu tutmayın azıcık yazayım

Sonracıma
Bu işin saygıyla falan alakası yok yahu
Öne oturtunca saygılı mı olunuyormuş

Kimi kafalar kızlarının damatla; ya da oğullarının gelinle bırakın yan koltuğu, aynı yatağı paylaştığını unutuyor

Kayınpederin karşısına geçip ''Bey babaaaağğaa sevişiyo bunlar sevişiyoo bırak koltukları yatakları bile bir la bunların'' diye haykırasım höyküresim var

Ohhh bee
Sağol celibon:KK25:
Bu arada terlik, Mavisi varsa daha hoş olur:KK39:

:rolleyes::-):KK71: yaaavv iş yerindeyim baya baya sesli güldüm..Allah ta seni güldürsün...senin için mavi terlik alıcam..:cool:

Uyumak maksadiyla gec derse gecersin, kimseden ses cikmazsa sen de cikarma sesini. Gerilmek istemiyorsun madem. Ama ben insanlara guvenemiyorum, gec der bu sefer tatilden sonra dedikodunu yaparlar. Basima geldi cunku bi degisik versiyonu:KK51:
Yolculukta spor ayakkabi giy bence, yol serin olur belki ayaklarin üşümesin.

Uyumak maksadiyla gec derse gecersin, kimseden ses cikmazsa sen de cikarma sesini. Gerilmek istemiyorsun madem. Ama ben insanlara guvenemiyorum, gec der bu sefer tatilden sonra dedikodunu yaparlar. Basima geldi cunku bi degisik versiyonu:KK51:
Yolculukta spor ayakkabi giy bence, yol serin olur belki ayaklarin üşümesin.

bende ayaklarımın üşümesinden korkuyorum..
dedikodu yapmazlar çünkü kayınvalidem sen geç öne kızım der..onun takıntısı yok bu konuda..kayınpederim oldukça sessiz bir insan..ben eşime takığım bu konuda...
ama güzel bir tatil için sesimi çıkarmıcam :KK47:

bsy olmaz canim inşaAllah.. Ayetelkürsi okuyun, Felak Nas Fatiha İhlas.. cok cok uzun bi yolculuk sayilmaz hem, biz 17 saat gitmistik dusun : )

arabayla mı 17 saat..valla sürene helal olsun..
inşallah hayırlısıyla gidip geliriz..duam eksik olmaz hiç..
eşim çok iyi araba kullanır yani 100-110 u geçmez uzun yolculukta..ee dinlencezde hem..

kısmetse cumartesi akşamı yola çıkıyoruz..arkada ben kayınvalidem görümcem ve görümcemin oğlu oturcaz..
önde kayınpederim ve eşim..
kayınpederim uykuyu çok sever akşam 9-10 dedimi yatar..konuşmayı hiç sevmez..gideceğimiz yol 10 saat falan sürecek ve gece yolculuğu yapıcaz..ben dedimki kayınpederime baba uykun gelirse yer değiştiririz şoför yanındaki uyumasın konuşsun hep falan dedim oda tamam kızım dedi..hatta görümcem bile uyur babam dayanamaz dedi..neyse eve geldik eşim bana babam uyumaz yer değiştirmenize gerek yok dedi..bende alındım açıkçası neden benim önde oturmam seni bukadar rahatsız ediyor dedim..cevap yok..bende tatile gidicez tatsızlık çıkmasın diye uzatmadım..
sık sık mola vericez kayınpederim mutlaka gece 3 ten sonra falan dayanamayacak sen otur kzıım dicek ama ben oturmak istemiyorum..napmayalım sizce..oturmazsam bu sefer eşim inat yapma falan dicek..daha tatile gitmeden gerilicez... :KK55:
birde yolculukta terlik mi giyeyim spor ayakkabı karar veremedim :KK35:

terlik giy :) bence öne otur dediği olmamış olur en azından o konuşmadığı sürecede konuşma ,konuşursada güzel geçin neticede tatil tadını çıkart. ;) ;)

terlik giy :) bence öne otur dediği olmamış olur en azından o konuşmadığı sürecede konuşma ,konuşursada güzel geçin neticede tatil tadını çıkart. :KK66: :KK66:

dimi ya...art niyet yok tatilde...eğlenmek var :))

Ben genelde yolculukta çok huysuz olduğum için önde tek başıma oturmamı tercih ederdi herkes. Ya milletin üzerine uyumuş numarası yapardım, ya daraldım öte kayın derdim, ya cam açardım ya cam kapattırırdım, ya ayak uzatırdım:D
Ama artık ben bile kendimden sıkıldığım için uçak tercih ediyorum. Zaten arabamız yok:KK43:

aynen valla hiç gerilmeye gerek yok adı üstünde tatil herzamn ele geçen birşey değil küçük şeyler ile ağzının tadını bozup tatili kendinize zehir hiç etmeyin.şimdiden iyi tatiller :KK66:
:KK5: çook teşekkür ederimmm...

Ben genelde yolculukta çok huysuz olduğum için önde tek başıma oturmamı tercih ederdi herkes. Ya milletin üzerine uyumuş numarası yapardım, ya daraldım öte kayın derdim, ya cam açardım ya cam kapattırırdım, ya ayak uzatırdım:KK70:
Ama artık ben bile kendimden sıkıldığım için uçak tercih ediyorum. Zaten arabamız yok:KK43:

canım ya ne numaralar varmış sende valla...
inşallah en yakın zamanda araba alırsınız..
bize uçak tatilden daha pahalıya patlardı..geze geze gitçez gelcez inşallah..

Benim kayınpederde uykuya dayanamaz hiç geçen kurban Bayramı'nda üç araba memlekete gittik diğer iki arabada yer var bizim araba Doblo tek koltuklu adam bizim arabaya bincekmiş çocuklara arkaya yatak yapmıştık eşimle gece uyumaları için kp geldi arabaya bincek baba sen uyursun arkaya çocukların yanına geçersin çocuklar uyuyunca dedim molada tmm kızım dedi valla samsuna gidene kadar uyudu maşallah:nazar::KK70:eşim böle şeylere karışmaz.

Kayınpederiniz geç kızım derse sizde geçin oturun paşa gibi:KK66:
Bu arada bence terlik giyin :KK3:

nekadar güzel anlaşıyorsunuz bu konuda..gerçi bende alıştım artık direk arkaya oturuyorum..takmıyorum yani..
bakalım neler olacak gece yolcuğunda..:)) ama geç derse geçicem öne..

Terlik giy ve alınacak birsey yok gerçekten tabiki kayinpederin otursun geç derse gecersin, esin yanlis birsey söylememiş boşuna gerilme sikma canini:)

Back
X