• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl bir perde ve halı? yardım...

aaa halının rengi tam bu mu yani şimdi daha net görmüş olduk :) güzelmiş, olabilir canım aynı marka üretiyorsa tıpatıp aynısıdır zaten takım olması hoşuna giderse koyabilirsin. ama aynı aynı sıkılırım dersen başka seçersin. amaaan kırlent bu gerçi değişir zamanla zaten :))) halının markasını merak ettim beeen
Canım bu kadar yeşili yok halının ya buradaki renge aldanma :) İnternetten sitesinde bakıyorum da çok phalıymış yahu 1 kırlent 70 tl :KK57: Eko halı canım markası.

Çeyiz topiğimdeydi canım sen yanlış topiğe bakmıssın :)) Dur ben sana link koyuyorum :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ss00un-ceyizleri.708600/page-48#post-38681983
teşekkür ederim tatlım, baktım cicilerine harikalar, yatak odana bayıldım burda bir üyede daha görmüş çok beğenmiştim, güle güle kullan :) ya Allah aşkına sen o güzel pijama ve ev giysilerini nerden aldın gülüm yaaaa bayıldım. Tamam nerdeyse 3 yıllık evliyim ama kadınların çeyiz işleri ölümlük yahu :KK70: bir de bu amerikan servisler nasıl, kullanışlı oluyor mu ben hiç almadım da, kirlenmiyo mu bunlar ?

teşekkür ederim tatlım, baktım cicilerine harikalar, yatak odana bayıldım burda bir üyede daha görmüş çok beğenmiştim, güle güle kullan :) ya Allah aşkına sen o güzel pijama ve ev giysilerini nerden aldın gülüm yaaaa bayıldım. Tamam nerdeyse 3 yıllık evliyim ama kadınların çeyiz işleri ölümlük yahu :KK70: bir de bu amerikan servisler nasıl, kullanışlı oluyor mu ben hiç almadım da, kirlenmiyo mu bunlar ?
Teşekkür ederim canım beğenmene sevindim :) Markafoniden aldım canım ve gerçekten kumaşları çok güzel ama yıkanınca ne olur bilemiyorum fiyatı da çok uygundu 25 liraya aldım :D Amerikan servisleri ben de henüz kullanmadım, kirlenir muhakkak ama silinebiliyormuş :)

Teşekkür ederim canım beğenmene sevindim :) Markafoniden aldım canım ve gerçekten kumaşları çok güzel ama yıkanınca ne olur bilemiyorum fiyatı da çok uygundu 25 liraya aldım :KK70: Amerikan servisleri ben de henüz kullanmadım, kirlenir muhakkak ama silinebiliyormuş :)
hımm heralde hepsi kolay temizlenebilir kumaşlardandır, başka türlü olmaz :)) mutlulukla kullan inş.

Evet aldım :) Diğer saydıklarını da Bellona'dan aldım çeyiz topiğimde resimlerini koymuştum bakabilirsin oradan. Hem de ne zor işler, düğünüme 2 buçuk ay kaldı ama ben çok yıprandım gerçekten.
canım bende çokkk yıprandımmmm inanılmaz zor yaaa bu kadar zor olacağını tahmin etmezdimmm:(((

Teşekkür ederim canım beğenmene sevindim :) Markafoniden aldım canım ve gerçekten kumaşları çok güzel ama yıkanınca ne olur bilemiyorum fiyatı da çok uygundu 25 liraya aldım :KK70: Amerikan servisleri ben de henüz kullanmadım, kirlenir muhakkak ama silinebiliyormuş :)
kız sen nerdesin?

Buradayim tatlim perde siparislerini verdim yapilmasini bekliyorum :) Kismetse 15ine gelecek :) Nasilsin?
oyy daha çok varmış merak ettim neyse sabretcez artık, ipucu versene biraz :)) iyiyim güzelim teşekkür ederim, sen nasılsın yoruluyor musun hazırlıklar falan :)

oyy daha çok varmış merak ettim neyse sabretcez artık, ipucu versene biraz :)) iyiyim güzelim teşekkür ederim, sen nasılsın yoruluyor musun hazırlıklar falan :)
Kosturmacaya devam canim. Yorulmaz olur muyum ah bir de esim burda olsaydi da yukumu hafifletseydi :/ Zor isler...

Back
X