• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl başladınız ek gıdaya

Benimki daha 5,5 aylık olmadı daha erken o zaman bir süre daha bekleyeyim Çünkü kafasında tam dik tutamadığı için yiyemeyeceğini düşünüyorum
Bnmkide suan 5.5 aylik hatta tam 5.5 aylikta olmadi. Doktoru verebilrisiniz tadimlari baslayin dedi diye veriyorum kabak ile basladim zaten haslaninca yumusacik oluyor. Yesil kabak. Catalla ezince iyice sulu kivama geliyor. Bugun havuc ekleyecegim icine ve catalla yine ezecegim.

Bnmkide suan 5.5 aylik hatta tam 5.5 aylikta olmadi. Doktoru verebilrisiniz tadimlari baslayin dedi diye veriyorum kabak ile basladim zaten haslaninca yumusacik oluyor. Yesil kabak. Catalla ezince iyice sulu kivama geliyor. Bugun havuc ekleyecegim icine ve catalla yine ezecegim.
Kafasını tutabiliyor olması önemli mama oturağı almıştım mesela onda oturamıyor daha öne eğiliyor Gövdesi. Kafasını da Bi süre tutuyor sonra öne eğiliyor

Kafasını tutabiliyor olması önemli mama oturağı almıştım mesela onda oturamıyor daha öne eğiliyor Gövdesi. Kafasını da Bi süre tutuyor sonra öne eğiliyor
Bizimkide oyle agziyla almaya calisiyor elleri oldugunu unutuyor bir sure sonra kafasi tablaya egilip yalamaya basliyor o yuzden destekli oturtabilirsiniz.onune yastik veya havlu katlayip koymak gibi

Eklentiler

• PhotoGrid_1735734187381.jpg
    PhotoGrid_1735734187381.jpg
    102,2 KB · Görüntüleme: 27
Şimdi şöyle fotoğraflarda gördüğünüz gibi yüzüstü dururken genelde kafasını tutuyor bazen yorulunca kafası sağa sola değil hani suratın üstüne doğru düşüyor bir 5 10 saniye öyle kalıyor tekrar Kafasını kaldırıyor otururken zaten desteksiz oturamıyor yanına koltukları koyduğum zaman gövdesi düşüyor gövdesi ile birlikte kafası düşüyor kafasını çok fazla dik tutamıyor otururken Eğer desteğimle olursa kafasını gayet tutabiliyor ama desteksiz şekilde oturamıyor Şu an. yanına yastık koyduğum zaman da bir sürü oturup sonra gövdesi öne doğru düşüyor önünde destek yoksa. Yani otururken kafasını öne eğiyor diyemem gövdesi ile birlikte devriliyor öne doğru ya da sağa sola doğru Tabii gövdesi eğilince kafası da düşmüş oluyor o yüzden dedim ek gıdaya başlarsam kafasını dik tutamadığı için veremiyorum diye

Doktordan doktora degisiyor gorus ama gec baslamasinin kimseye bi zarari olmuyor bence

Erken baslamasi ileriki donemde alerji ihtimalini arttiriyor demislerdi ama dedigim gibi gorus farki da olabilir
Bu ek gıda konusuna hazırlıklı girmem için ne tavsiye edersin vumın kitap olur bir doktor olur

Back
X