- 28 Eylül 2024
- 1.068
- 2.716
- 48
- 30
O zaman gayet normal bence.5.Ayda doktorumuz kontrol etti aslında bişey demedi.. Bi oyuncak falan gösterincr kafasını kaldırıp bakıyor sonra düşüyor kafası otururken. Kucaktayken falan gayet iyi tutuyor aslında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman gayet normal bence.5.Ayda doktorumuz kontrol etti aslında bişey demedi.. Bi oyuncak falan gösterincr kafasını kaldırıp bakıyor sonra düşüyor kafası otururken. Kucaktayken falan gayet iyi tutuyor aslında
İnşallah öyledir ya bazen başka bebekler görüyorum 5.5 aylık tam olarak oturuyor. Benimki 5 buçuk aylık olmak üzere hala kafasını uzun süre tutamıyor diye korkuyorumO zaman gayet normal bence.
Bnmkide suan 5.5 aylik hatta tam 5.5 aylikta olmadi. Doktoru verebilrisiniz tadimlari baslayin dedi diye veriyorum kabak ile basladim zaten haslaninca yumusacik oluyor. Yesil kabak. Catalla ezince iyice sulu kivama geliyor. Bugun havuc ekleyecegim icine ve catalla yine ezecegim.Benimki daha 5,5 aylık olmadı daha erken o zaman bir süre daha bekleyeyim Çünkü kafasında tam dik tutamadığı için yiyemeyeceğini düşünüyorum
Kafasını tutabiliyor olması önemli mama oturağı almıştım mesela onda oturamıyor daha öne eğiliyor Gövdesi. Kafasını da Bi süre tutuyor sonra öne eğiliyorBnmkide suan 5.5 aylik hatta tam 5.5 aylikta olmadi. Doktoru verebilrisiniz tadimlari baslayin dedi diye veriyorum kabak ile basladim zaten haslaninca yumusacik oluyor. Yesil kabak. Catalla ezince iyice sulu kivama geliyor. Bugun havuc ekleyecegim icine ve catalla yine ezecegim.
Bizimkide oyle agziyla almaya calisiyor elleri oldugunu unutuyor bir sure sonra kafasi tablaya egilip yalamaya basliyor o yuzden destekli oturtabilirsiniz.onune yastik veya havlu katlayip koymak gibiKafasını tutabiliyor olması önemli mama oturağı almıştım mesela onda oturamıyor daha öne eğiliyor Gövdesi. Kafasını da Bi süre tutuyor sonra öne eğiliyor
Bakın bu şekil tutuyor kafasını aslındaKafasini mi govdesini mi dik tutamiyor? Givdesiyse normal, kafasiysa degil
Kaç aylık SizinkiBizimkide oyle agziyla almaya calisiyor elleri oldugunu unutuyor bir sure sonra kafasi tablaya egilip yalamaya basliyor o yuzden destekli oturtabilirsiniz.onune yastik veya havlu katlayip koymak gibi
Bunu surekli yapiyor mu? Yani kafasi dusmemeli saga solaBakın bu şekil tutuyor kafasını aslında
Sağa sola düşmüyor kapanıyor bazen yüz üstüBunu surekli yapiyor mu? Yani kafasi dusmemeli saga sola
Wumın 5 ay erken mi ek gıda için 6 ayı tam doldurmak mı gerekiyor senceSiz baslamayin su anda, basini dik tutabiliyor olmali ve bunu doktora soyleyin israrla, neden dik tutamadigina bakilsin bence
Otururken miSağa sola düşmüyor kapanıyor bazen yüz üstü
Evet bence 180 gun dolmali, bizim doktorlar oyle demisti hep bekledik 6 ayi tamamlamalariniWumın 5 ay erken mi ek gıda için 6 ayı tam doldurmak mı gerekiyor sence
Şimdi şöyle fotoğraflarda gördüğünüz gibi yüzüstü dururken genelde kafasını tutuyor bazen yorulunca kafası sağa sola değil hani suratın üstüne doğru düşüyor bir 5 10 saniye öyle kalıyor tekrar Kafasını kaldırıyor otururken zaten desteksiz oturamıyor yanına koltukları koyduğum zaman gövdesi düşüyor gövdesi ile birlikte kafası düşüyor kafasını çok fazla dik tutamıyor otururken Eğer desteğimle olursa kafasını gayet tutabiliyor ama desteksiz şekilde oturamıyor Şu an. yanına yastık koyduğum zaman da bir sürü oturup sonra gövdesi öne doğru düşüyor önünde destek yoksa. Yani otururken kafasını öne eğiyor diyemem gövdesi ile birlikte devriliyor öne doğru ya da sağa sola doğru Tabii gövdesi eğilince kafası da düşmüş oluyor o yüzden dedim ek gıdaya başlarsam kafasını dik tutamadığı için veremiyorum diyeOtururken mi
Bi süre 1.fotodaki gibi duruyor sonra 2.fotodaki gibi eğiliyorOtururken mi
Otururken mi
Benim doktor 5 aydan itibaren yavaştan başlayabilirsin demişti en iyisi beklemekEvet bence 180 gun dolmali, bizim doktorlar oyle demisti hep bekledik 6 ayi tamamlamalarini
Doktordan doktora degisiyor gorus ama gec baslamasinin kimseye bi zarari olmuyor benceBenim doktor 5 aydan itibaren yavaştan başlayabilirsin demişti en iyisi beklemek
Bu ek gıda konusuna hazırlıklı girmem için ne tavsiye edersin vumın kitap olur bir doktor olurDoktordan doktora degisiyor gorus ama gec baslamasinin kimseye bi zarari olmuyor bence
Erken baslamasi ileriki donemde alerji ihtimalini arttiriyor demislerdi ama dedigim gibi gorus farki da olabilir
Blw arastir, en kucuk detayina kadarBu ek gıda konusuna hazırlıklı girmem için ne tavsiye edersin vumın kitap olur bir doktor olur
Cansın çok teşekkür ederim üzüm kadınBlw arastir, en kucuk detayina kadar