- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
Belki bilyrdur bilmyrm onun midesi geniş olablr bilmesi .pek sanmıyorm da.işte iş gereği gitti bn ailemin yanındayım çocuğumla ama kazandığını uyuşturucuya vermiş .böyle karışk sorunlarımız .şimdi annesinde bncede sıkılmış .böyle ailemi olur ya.
Bunu ben de çok istiyorum.Bu nasıl bir anlatımdır ya? Bana yetki verin hayrına şu bdv konularının imla ve noktalamalarını düzelteyim.
sağolun ilglnmk istemiyrm ailesi onun sorunu benm derdim bana yeter.bunlarda eklenince yıprandım paylşmak istedim . Sinir sistemlerim çökmüş İnan çocuğuma verimli olamıyormÇoook karışık aile ilişkileri, uyuşturucu, okeyler, annenin erkek arkadaşı olması falan, beni aşar... Allah kolaylık versin
Sabh gidip akşam gelen nasıl hiç kalkmaz.yok çok da oturmuyor hatta annemden elime geçmiyor diyor. Ben pc geç diyince .kötü biri değilki uyuşturucu kopuk ailesinden sıkıntıdan kullanmış kötü arkdş aile desteği yok.bn hep yanında oldum. Ama oda artk farkında ona son şans verdim kullanmıyr sözde inşllh öyle . Gidişat belli olur .bilmıyrm valla bize ters .o yaşta kadın pc den kalkmayıp sevgili edinmesi onun için başka şehire gidip görüşmesi.gibi ihtimallerDemek ki oğlu hiç pc den kalkmıyor ki kadın şikayet etmiş. Herkesin bir düzeni var ve dışarıdan gelen bir insan, bu oğlu da olsa, o evin düzenini bozmadan yaşamak zorunda. Ben olsam aynı tepkiyi verirdim. Demek ki kadın oğluna bişey demeye korkuyor öncesi bir uyuşturucu illetinede bulaşmış ve kimbilir ne kötülükler yapmış, bu sebebten diğer oğlundan yardım istemiş. Ayrıca kayınvalidenizin sevgiliside sizi hiç ilgilendirmiyor bur da dedikodusunu yapmayın bizi de günahınıza ortak etmeyinSiz ailenizi nasıl bir araya toplarsınız, evinize maddi anlamda nasıl destekte bulunursunuz ve eşinizin bir daha o kötü şeyi kullanmasını nasıl engerlersiniz bunları düşünün. Birlikten güç doğar unutmayın.
Tercüme ettiginiz icin tesekkür etmek istedim sadece. Bayanin anlatimindan hicbisey anlayamamistim.Sanırım eşiniz şuan annesinde ve sizinle pc aracılığı ile.konuşuyor annesi kayninizi arayıp şikayet ediyor ve kayninizda eşinizi arayıp evde huzur birakmadin çik gez annemde rahatlıkla intenette sevgilisi ile konuşsun demis
Sabh gidip akşam gelen nasıl hiç kalkmaz.yok çok da oturmuyor hatta annemden elime geçmiyor diyor. Ben pc geç diyince .kötü biri değilki uyuşturucu kopuk ailesinden sıkıntıdan kullanmış kötü arkdş aile desteği yok.bn hep yanında oldum. Ama oda artk farkında ona son şans verdim kullanmıyr sözde inşllh öyle . Gidişat belli olur .bilmıyrm valla bize ters .o yaşta kadın pc den kalkmayıp sevgili edinmesi onun için başka şehire gidip görüşmesi.gibi ihtimaller
tabi B'nmde evladım var .Marifet anne olmakta değil annelik yapabilmekte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?