• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl anne ve kardeşler ya...

Belki bilyrdur bilmyrm onun midesi geniş olablr bilmesi .pek sanmıyorm da.işte iş gereği gitti bn ailemin yanındayım çocuğumla ama kazandığını uyuşturucuya vermiş .böyle karışk sorunlarımız .şimdi annesinde bncede sıkılmış .böyle ailemi olur ya.

e eşin de biliyo demek onun da midesi geniş

Bence senin kayinvalidenden önce düşünmen gereken eşinin uyuşturucu sorunu. Allah yardimcin olsun zor bir durum.

Kadının okeyi sevgilisi bizi ilgilendirmez de
Keske rahatsız oldugunu direkt oğluna söyleseymis annesisin sen sonucta
Benimde annem kendi bilgisayarında takılmama izin vermez gayet normal aslında bu.Evimde herkesin bilgisayarının ayrı bir sifresi vardır

En iyisi siz çok fazla karısmayın.Esinizde annesinin haklı oldugu bir konuda sikayet edeceğine kendisini düzeltmeye baksın :KK51:

Demek ki oğlu hiç pc den kalkmıyor ki kadın şikayet etmiş. Herkesin bir düzeni var ve dışarıdan gelen bir insan, bu oğlu da olsa, o evin düzenini bozmadan yaşamak zorunda. Ben olsam aynı tepkiyi verirdim. Demek ki kadın oğluna bişey demeye korkuyor öncesi bir uyuşturucu illetinede bulaşmış ve kimbilir ne kötülükler yapmış, bu sebebten diğer oğlundan yardım istemiş. Ayrıca kayınvalidenizin sevgiliside sizi hiç ilgilendirmiyor bur da dedikodusunu yapmayın bizi de günahınıza ortak etmeyin:KK45: Siz ailenizi nasıl bir araya toplarsınız, evinize maddi anlamda nasıl destekte bulunursunuz ve eşinizin bir daha o kötü şeyi kullanmasını nasıl engerlersiniz bunları düşünün. Birlikten güç doğar unutmayın.

- eşin uyuşturucu kullanıyor (?)
- işi nedeniyle senden ayrı ve annesinde kalıyor (?)
- k.validenin sevgilisi var ve çocukları bunu biliyor (?)

sen hangisine takıldın onu anlamadık?

Çoook karışık aile ilişkileri, uyuşturucu, okeyler, annenin erkek arkadaşı olması falan, beni aşar... Allah kolaylık versin

Teşkrlr. Yorumlarınız için .öncelikle çok uzun olmasın diye kısa keserek yazmak istedim .Öyle yazınca da karışıyor malesef .anlamışsınız az çok .eşimin uyuşturucu kısmı zatn aştık bakıcaz .ayrıca herkesin öyle lüksü yok ayrı pc.ortak kullanımı orda kızı ve torunu da yaşıyr .dedikodu değil kayınvalidemin sevgilisi İnan umrum değil yani öyle bi insan bence hoş değil tabi .rahatsız olduğunu eşime söylese daha iyi olurdu .kalkıp abisine çocuk şikayet eder gibi bn olsam o pc yi kırardım. Ben eşimede miden geniş dedim o aile dağılır vs .dedi .biraz pasifdir eşim ondan da kaynaklanıyor .

Aynn
Çoook karışık aile ilişkileri, uyuşturucu, okeyler, annenin erkek arkadaşı olması falan, beni aşar... Allah kolaylık versin
sağolun ilglnmk istemiyrm ailesi onun sorunu benm derdim bana yeter.bunlarda eklenince yıprandım paylşmak istedim . Sinir sistemlerim çökmüş İnan çocuğuma verimli olamıyorm

Demek ki oğlu hiç pc den kalkmıyor ki kadın şikayet etmiş. Herkesin bir düzeni var ve dışarıdan gelen bir insan, bu oğlu da olsa, o evin düzenini bozmadan yaşamak zorunda. Ben olsam aynı tepkiyi verirdim. Demek ki kadın oğluna bişey demeye korkuyor öncesi bir uyuşturucu illetinede bulaşmış ve kimbilir ne kötülükler yapmış, bu sebebten diğer oğlundan yardım istemiş. Ayrıca kayınvalidenizin sevgiliside sizi hiç ilgilendirmiyor bur da dedikodusunu yapmayın bizi de günahınıza ortak etmeyin:KK45: Siz ailenizi nasıl bir araya toplarsınız, evinize maddi anlamda nasıl destekte bulunursunuz ve eşinizin bir daha o kötü şeyi kullanmasını nasıl engerlersiniz bunları düşünün. Birlikten güç doğar unutmayın.
Sabh gidip akşam gelen nasıl hiç kalkmaz.yok çok da oturmuyor hatta annemden elime geçmiyor diyor. Ben pc geç diyince .kötü biri değilki uyuşturucu kopuk ailesinden sıkıntıdan kullanmış kötü arkdş aile desteği yok.bn hep yanında oldum. Ama oda artk farkında ona son şans verdim kullanmıyr sözde inşllh öyle . Gidişat belli olur .bilmıyrm valla bize ters .o yaşta kadın pc den kalkmayıp sevgili edinmesi onun için başka şehire gidip görüşmesi.gibi ihtimaller

Sanırım eşiniz şuan annesinde ve sizinle pc aracılığı ile.konuşuyor annesi kayninizi arayıp şikayet ediyor ve kayninizda eşinizi arayıp evde huzur birakmadin çik gez annemde rahatlıkla intenette sevgilisi ile konuşsun demis
Tercüme ettiginiz icin tesekkür etmek istedim sadece. Bayanin anlatimindan hicbisey anlayamamistim. ;)

öncelikle belirtmemişsiniz, sormak isterim:
*kocanız çalışıyor mu?
*neden o annesinde, siz başka yerdesiniz?
*ailesiyle uyuşturucu yüzünden ne gibi problemler yaşamış?

kayınpederiniz eğer rahmetli olduysa kadının sevgilisi olması ne sizi ne bizi ne de oğullarını ilgilendirir, bu gelinlere de hayret ediyorum kaynana aşk ilişkilerine karışınca kızıyorlar ama kendileri bekar kaynananın gönül ilişkilerine karışmayı hak görüyor, kocaman kadın ne isterse yapar, size söylenmesinden hoşlanmayacağınız şeyleri başkalarına söylemeyin.

Sabh gidip akşam gelen nasıl hiç kalkmaz.yok çok da oturmuyor hatta annemden elime geçmiyor diyor. Ben pc geç diyince .kötü biri değilki uyuşturucu kopuk ailesinden sıkıntıdan kullanmış kötü arkdş aile desteği yok.bn hep yanında oldum. Ama oda artk farkında ona son şans verdim kullanmıyr sözde inşllh öyle . Gidişat belli olur .bilmıyrm valla bize ters .o yaşta kadın pc den kalkmayıp sevgili edinmesi onun için başka şehire gidip görüşmesi.gibi ihtimaller

Allah yardımcınız olsun diyelim o zaman..Umarım tamamen kurtulmuştur o illetten. bol dua edin ve boşverin size ters olsada annesi hakkında kötü konuşmayın herkesin kendi yaşantısı sonuçta.

Ya ALLAH aşkına ne paylaşalım burda da çekinerek iç dökmeden dikkat ederek yazarsak nasıl iyi hissedip sizlerden destek alıcaz anlamıyorum . Bende yorum yapıyrm konu sahibi ne yazarsa yazsın onun iyi hissetmesi onun tarafından yazarım .yargılamm , suçlamam ve bozmam.bnmi yanlışım .sanki burda kayınvalidem okuyacak onla kıyaslama yapıyrsnz .nyse sağolun yinede.

Back
X