Bu arada kurduğunuz cümle çok ırkçı bi cümle.muhakkak ki halk dilinden dolandı dilinize ama uyarmak istedim.. arap olmak kötü bir şey değil ki ..Bir şey anladıysam arap olayım
Evt sadece sevglisi ile kısmı yok .Sanırım eşiniz şuan annesinde ve sizinle pc aracılığı ile.konuşuyor annesi kayninizi arayıp şikayet ediyor ve kayninizda eşinizi arayıp evde huzur birakmadin çik gez annemde rahatlıkla intenette sevgilisi ile konuşsun demis
Onu zaten mübalağa olarak yazdım. Kayniniz biliyor mu peki annesinin sevgilisi olduğunu , esiniz neden yanınızda değil ? Demekki kayinvalideniz sıkılmış oğlundan gitmesini istiyorEvt sadece sevglisi ile kısmı yok .
Belki bilyrdur bilmyrm onun midesi geniş olablr bilmesi .pek sanmıyorm da.işte iş gereği gitti bn ailemin yanındayım çocuğumla ama kazandığını uyuşturucuya vermiş .böyle karışk sorunlarımız .şimdi annesinde bncede sıkılmış .böyle ailemi olur ya.Onu zaten mübalağa olarak yazdım. Kayniniz biliyor mu peki annesinin sevgilisi olduğunu , esiniz neden yanınızda değil ? Demekki kayinvalideniz sıkılmış oğlundan gitmesini istiyor
Bendeeeee :S Bu ne bacım gıııı. Harfleri yutmadan yazaydın da anlayaydık bi olay neymişBir şey anladıysam arap olayım
Yorumları okumuşsan anlatmaya çalıştım. . :) ya eşim ve ailesi sorumsuz .karışk nerden başlim bilemedimBendeeeee :S Bu ne bacım gıııı. Harfleri yutmadan yazaydın da anlayaydık bi olay neymiş
Yorumlar da konudan farksız. Sesli harfleri kullanmaya gayret etseniz iyi olurdu aslında. 10 saniyeden fazla zaman kaybettirmezdi size. Her neyse. Valla gözüm yoruldu kafam da karıştı. Eşiniz parasını uyuşturucuya yatırmış, kayın validenizin sevgilisi varmış, bunlar nasıl aile diyorsunuz galiba.Yorumları okumuşsan anlatmaya çalıştım. . :) ya eşim ve ailesi sorumsuz .karışk nerden başlim bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?