Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nasıl anne ve kardeşler ya...
- Konu Sahibi ay_girl
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kocam çalışıyor ,başka şehirde işe gitmişti B'nde ailemin yanına geldim ayrı şehirde .problm yaşamamamış ailesi ile eşim kullanıyor .bn hayatına girmeseydim belki bilmezlerdi . Onu aştık inşllh devam etmiyeck.evt Kayınbabam rahmetli . Karışmak değil aşk iliskisine sonuçta evladı yani insan kendi rahatlığı için evladını hor görürmü .zatn ilgili anne olsaydı öğrenirdi oğlumun uyuşturucu kullandığını anlamzmı .aşkı meşki ilglndrmz beni oğlu na yapılanı yanlş buldum .bnmde oğlum var.öncelikle belirtmemişsiniz, sormak isterim:
*kocanız çalışıyor mu?
*neden o annesinde, siz başka yerdesiniz?
*ailesiyle uyuşturucu yüzünden ne gibi problemler yaşamış?
kayınpederiniz eğer rahmetli olduysa kadının sevgilisi olması ne sizi ne bizi ne de oğullarını ilgilendirir, bu gelinlere de hayret ediyorum kaynana aşk ilişkilerine karışınca kızıyorlar ama kendileri bekar kaynananın gönül ilişkilerine karışmayı hak görüyor, kocaman kadın ne isterse yapar, size söylenmesinden hoşlanmayacağınız şeyleri başkalarına söylemeyin.
Geçmişi derkn ? Uyuşturucu olarkmı ne geçmişi ya Ailesi'de yeni öğrendi kullandığını bn söyledim filn 3yıl olck evliliğimiz bn bu sene öğrendim ve onlrda .30 yaşında en az 7 senedr kullanıyor . Soğuyacak kişi varsa oda bn olmalıym onlr değilgeçmişini unutmamışlar eşinin bu yuzden soğuklar anlasılan
Belki bilyrdur bilmyrm onun midesi geniş olablr bilmesi .pek sanmıyorm da.işte iş gereği gitti bn ailemin yanındayım çocuğumla ama kazandığını uyuşturucuya vermiş .böyle karışk sorunlarımız .şimdi annesinde bncede sıkılmış .böyle ailemi olur ya.
Ya eşiniz kazandığını uyuşturucuya vermiş, siz bekar kayınvalidenin sevgilisi olmasına mı genişlik diyorsunuz?
Size ne kadının sevgilisinden? Önce kocanıza bakın.
Pes.
eşiniz en kısa zamanda ayrı bir eve çıkmayı denesin siz de bu dönemde yalnız bırakmayın, zor da olsa ailecek bir arada olun. ailesini de boş verin. onlar eşinizle ilgilenmiyorsa siz de onlara müdana etmeyin. bir arada olun siz çalışmıyorsanız gerekirse evde el işi gibi bir şeyler yapın belediyelerin standları falan oluyor oralarda kendi ürünlerinizi satmaya çalışın hem çocuğunuz da yanınızda olabilir. eşinizin ailesini boş verin cidden, siz eşinizin yanına gitmenin ya da onu yanınıza getirmenin bir yolunu bulun. yeni bıraktıysa stres, boşluk onun için iyi değil.Kocam çalışıyor ,başka şehirde işe gitmişti B'nde ailemin yanına geldim ayrı şehirde .problm yaşamamamış ailesi ile eşim kullanıyor .bn hayatına girmeseydim belki bilmezlerdi . Onu aştık inşllh devam etmiyeck.evt Kayınbabam rahmetli . Karışmak değil aşk iliskisine sonuçta evladı yani insan kendi rahatlığı için evladını hor görürmü .zatn ilgili anne olsaydı öğrenirdi oğlumun uyuşturucu kullandığını anlamzmı .aşkı meşki ilglndrmz beni oğlu na yapılanı yanlş buldum .bnmde oğlum var.
Öyle yapıcaz evimiz var ayrı .tabi aylarca sadece kira ödedik . Elktrk su kesili.ama bu saattn sonra eşimde aç kalırm ev de kalayım dedi B'nde git dedim tabi.ya bu durumda yalnız bıraktırıyorlar .işe yeni girdi bakabilck durumda değil Mayıs'ta n sonra düzenli maaş .ama bn bi kaç güne gitmeyi düşünyrm .ailmdm az çok alıp .tşkrlreşiniz en kısa zamanda ayrı bir eve çıkmayı denesin siz de bu dönemde yalnız bırakmayın, zor da olsa ailecek bir arada olun. ailesini de boş verin. onlar eşinizle ilgilenmiyorsa siz de onlara müdana etmeyin. bir arada olun siz çalışmıyorsanız gerekirse evde el işi gibi bir şeyler yapın belediyelerin standları falan oluyor oralarda kendi ürünlerinizi satmaya çalışın hem çocuğunuz da yanınızda olabilir. eşinizin ailesini boş verin cidden, siz eşinizin yanına gitmenin ya da onu yanınıza getirmenin bir yolunu bulun. yeni bıraktıysa stres, boşluk onun için iyi değil.
Uyuşturucu ile ilgili konu daha önce açmıştım bn şuan onla ilgili değil .onu aştık .öyle uyuşturucu kullnmış bi evladı destek olmyn ailesine kızıyrm .sevgilisinde değilm .adam pc de oturuyr .kalkmasını istyr aama eşime söylemeyip abisine şikayet eder gibi söyleyip Abi'si de kızıyr .çok saçma geldi bana konu ilgisiz aile .bilmediğinz için yoksa bni tabi ilglndrmz . B'nde ilglnmiyrm zatn .Ya eşiniz kazandığını uyuşturucuya vermiş, siz bekar kayınvalidenin sevgilisi olmasına mı genişlik diyorsunuz?
Size ne kadının sevgilisinden? Önce kocanıza bakın.
Pes.
herseyi gectim kvnin,sevgilisi,okeyi,bilgisayarda rahat takilamamasi,sikayeti v.s cok ters geldi.bilinen anne.profilinden cok uzak.
anne =sefkat=sadakat=merhamet =evlat ...
tavuk tavuklugu ile bile civcivine yaklasank kovaliyor bazi insanlar sozum ona insanliklari ile evladini sahiplenemiyor.
tavuk tavuklugu ile bile civcivine yaklasank kovaliyor bazi insanlar sozum ona insanliklari ile evladini sahiplenemiyor.
herseyi gectim kvnin,sevgilisi,okeyi,bilgisayarda rahat takilamamasi,sikayeti v.s cok ters geldi.bilinen anne.profilinden cok uzak.
Bana da öyle çok ters .ama demk bazı çok ileri görüşlüler de varmış.sizene sevgilisinden gibisinden diyenler .bn eşimede dedim yani karışmak gib olmasn da bu yaştan sonra ne aşkı olablr .evlenmkse söylr.biraz eğlnmk istyr galiba garipsedim .yanlışmıyım .nyse yani asıl önmli oln anne vasfına sahip değil .üf vur patlasın çal oynasın edalarında hep sinirlerim bozuldu eşim adına üzülüyrm .bn bile ailesndn yakınm.teşkrlrherseyi gectim kvnin,sevgilisi,okeyi,bilgisayarda rahat takilamamasi,sikayeti v.s cok ters geldi.bilinen anne.profilinden cok uzak.
Esiniz anladigim kadariyla annesinin bilgisayarini isgal etmis. Annesi bu durumdan hosnut degilse kullanmasin kendine yeni bir tane alsin. Ayrica evde sorun cikariyor belli ki ona gore davransin sonucta herkes annesinin evi bile olsa o evin kurallarina uymak zorunda.
Bir de bekar birinin sevgilisi olmasi kimseyi ilgilendirmez, vur patlasin cal oynasin bir hayatta ayiplanacak birsey degil. Yaninda kaldigi kisinin hayatini begenmemek cok sacma. Kaliyorsa da hallerine hareketlerine dikkat edecek.
Bir de bekar birinin sevgilisi olmasi kimseyi ilgilendirmez, vur patlasin cal oynasin bir hayatta ayiplanacak birsey degil. Yaninda kaldigi kisinin hayatini begenmemek cok sacma. Kaliyorsa da hallerine hareketlerine dikkat edecek.
Geçmişi derkn ? Uyuşturucu olarkmı ne geçmişi ya Ailesi'de yeni öğrendi kullandığını bn söyledim filn 3yıl olck evliliğimiz bn bu sene öğrendim ve onlrda .30 yaşında en az 7 senedr kullanıyor . Soğuyacak kişi varsa oda bn olmalıym onlr değil
kız annesine saydırmışsın ilgili anne olsaydı anladırdı diye ama sende aynı evdeki eşinin durumunu anlamamışsın 3 yıl.
Çok bi zamn mı bi 5-6 yıl ailesi anlamamış ,ayrıca yılda 2ay bile bir yaşayamadık biz.şehir dışı yurt dışı derkn doğumdu filn. Nyse annesi gibi kv düş diyim anlarsın beddua mı acaba bilemdm :) sağol süper saydırdınz bana .kız annesine saydırmışsın ilgili anne olsaydı anladırdı diye ama sende aynı evdeki eşinin durumunu anlamamışsın 3 yıl.
Kullanmıyr.sentetik yunus hapı dedi.geçen sene sayılır. O kdr lüksü yok alma gibi. Görüşür de bilemm ters yani bnce nyse ....Kocanız hala kullanıyor mu uyuşturucu ? Hangi maddeyi kullanıyor .. Siz bu durumdan ne zmaan haberdar oldunuz ? Ayrıca kocanız bir dizüstü alsa sorun hallolur gibime geldi , kocaman kadın istediğiyle görüşür.
Ha tabi annelik vasfından uzak yaşaması güzel yani .alamaz herlde durum yok davulun sesi uzaktan hoş gelir . Ne kuralı ya sizde iyice yabancılştrdınz insanı .çok anlamamışsınz .çevresi duysa ne olur bilemm .karışamaz edemez diye bişeyde yok .bnce yanlş .herkesin örf adet ayrı yaşayışı bizde olmz.nyse .sağolun.sabh gidp akşam geln oda bi kaç gün ya insan evladına böylemi davranırEsiniz anladigim kadariyla annesinin bilgisayarini isgal etmis. Annesi bu durumdan hosnut degilse kullanmasin kendine yeni bir tane alsin. Ayrica evde sorun cikariyor belli ki ona gore davransin sonucta herkes annesinin evi bile olsa o evin kurallarina uymak zorunda.
Çok bi zamn mı bi 5-6 yıl ailesi anlamamış ,ayrıca yılda 2ay bile bir yaşayamadık biz.şehir dışı yurt dışı derkn doğumdu filn. Nyse annesi gibi kv düş diyim anlarsın beddua mı acaba bilemdm :) sağol süper saydırdınz bana .
yaw allah aşkına beddua etsen ne etmesen ne biz sana soruyor muyuz kimin bedduasını aldın da bunları yaşıyorsun diye.
İnsanın başına her şey gelebilir ama koskocaman birinin evlenecek yasta ve evlendiğin birinin hatalarının suçunu annesine atmak saçmalık ve kolaya kaçma.
kim bilir belki yarın öbür gün senin de gelinin benzer konularla seni suçlar.
Evlimisnz çocuğunuz varmı bilmm ama o zamn anlarsın bnce .suç bnm eşimin de tabi ama evladı .anne fedakar olur vicdanı olur .düşünceli olur .sen bilgsyrşra geçme k için bilgsyr başındakinemi söylrsn , yoksa başkasını arayıp ona mı söyletirsşn.? Eşime bişy söylememiş çekingen zatn eşim pasif kalk dese kalkr .sorun sadece bu olsa keşkeyaw allah aşkına beddua etsen ne etmesen ne biz sana soruyor muyuz kimin bedduasını aldın da bunları yaşıyorsun diye.
İnsanın başına her şey gelebilir ama koskocaman birinin evlenecek yasta ve evlendiğin birinin hatalarının suçunu annesine atmak saçmalık ve kolaya kaçma.
kim bilir belki yarın öbür gün senin de gelinin benzer konularla seni suçlar.
Canımcım aralarındaki diyaloğu bilmiyorum , eşin biraz farklı yansıtıyor olabilir mi acaba sana ? Bir de halk arasında klasik algı vardır ya hani uyuşturucu kullanan kimseler agresif olur gibilerinden , biz de acaba annesi çekinmiş tepkisinden de kardeşine mi söyletmiş ki diye düşündük , üstüne gidilmesinin sebebi burada giriş yazın oldu sanırım. Yoksa mutlaka ki her anne evladıyla ilgilenmeli ama hangisi ilgileniyor ? Daha bugün bir hanımın yazısı vardı oğlu anne al beni diye ağlarken almamış yeni eşi izin vermediği için , ya eşim beni bırakırsa ne yaparım diye konu açmıştı başka bir sebepten. Şimdi bir olması gereken vardır bir de olan olması gereken üzerinden yorum yaparsak çook sıkıntılar dertler içinde kalırız. Olanı nasıl en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz ? Neleri değiştirebilirsiniz bunları düşünün derim. İnşallah bırakmıştır eşiniz de , yardım almayı düşünüyor mu bırakmadıysa eğer ? İnşallah aile düzeninizi geri oturtursunuz ama bu iş annede kalmak babada kalmakla olmaz , benim babam da boşanmalarından önce babaannemde yaşıyordu , aynı yatağa girilmedikçe evli olduğunu pek hissedemiyor insan ben hissedemem yani. Özlerim ne bileyim , zor bir durum.. İnşallah düzelir içinizi ferah tutun
Evlimisnz çocuğunuz varmı bilmm ama o zamn anlarsın bnce .suç bnm eşimin de tabi ama evladı .anne fedakar olur vicdanı olur .düşünceli olur .sen bilgsyrşra geçme k için bilgsyr başındakinemi söylrsn , yoksa başkasını arayıp ona mı söyletirsşn.? Eşime bişy söylememiş çekingen zatn eşim pasif kalk dese kalkr .sorun sadece bu olsa keşke
Olduğu ve eşimin söylediği kadr artık .agresif zatn o ayrı ama bunu unutmak Kolymı çabuk yani gerçekten hiç yardım ve destekleri yok elin oğlu sanki bnm kardeşim de bnm ailem onlRdan çok ilgi gösteriyr ama bu kdr da olurmu ondan tepkim .yoksa ailesi arasında olur böyle Şylr yaşananlar ,vs.oğullarını düşünmyen İnan eşim kendini kedi yavrusu gibi atılmış hissediyor.sağolın doğurudur söyledklrinz ne bilim sıkıntımın üstüne bu eklenince ...bundanmış demk başlamsı uyuşturucuya eşimde söylyr .tabi tek suç ailesinin mi hayır kendi de meğillimişki.tşklrCanımcım aralarındaki diyaloğu bilmiyorum , eşin biraz farklı yansıtıyor olabilir mi acaba sana ? Bir de halk arasında klasik algı vardır ya hani uyuşturucu kullanan kimseler agresif olur gibilerinden , biz de acaba annesi çekinmiş tepkisinden de kardeşine mi söyletmiş ki diye düşündük , üstüne gidilmesinin sebebi burada giriş yazın oldu sanırım. Yoksa mutlaka ki her anne evladıyla ilgilenmeli ama hangisi ilgileniyor ? Daha bugün bir hanımın yazısı vardı oğlu anne al beni diye ağlarken almamış yeni eşi izin vermediği için , ya eşim beni bırakırsa ne yaparım diye konu açmıştı başka bir sebepten. Şimdi bir olması gereken vardır bir de olan olması gereken üzerinden yorum yaparsak çook sıkıntılar dertler içinde kalırız. Olanı nasıl en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz ? Neleri değiştirebilirsiniz bunları düşünün derim. İnşallah bırakmıştır eşiniz de , yardım almayı düşünüyor mu bırakmadıysa eğer ? İnşallah aile düzeninizi geri oturtursunuz ama bu iş annede kalmak babada kalmakla olmaz , benim babam da boşanmalarından önce babaannemde yaşıyordu , aynı yatağa girilmedikçe evli olduğunu pek hissedemiyor insan ben hissedemem yani. Özlerim ne bileyim , zor bir durum.. İnşallah düzelir içinizi ferah tutun