• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl Affettirebilirim?

dodude

Guru
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2010
1.005
1.123
333
Ankara
Merhaba arkadaşlar, benim mevzum biraz uzun ve derin açıkçası. Değer verdiğim ve sevdiğim bir adam ve kaybetmek istemiyorum o yüzden yardım almak istedim.
Birkaç ay önce bir arkadaşımın kuzeniyle tanıştım. Kendisi benden yaşça büyük, eğlenceli bir adam. Ankara'ya da uzun bir süredir yeni geldiği için vaktini çoğunlukla bizim yanımızda geçiriyordu. Ben hep kanka şeklinde yaklaştım kendisine ki kendisi de o şekilde yaklaşıyordu başlarda. Ortak çevremizde bulunan bir arkadaşımızla o süre pek iyi geçinemiyordu. Eğlenmeyi sevdiğini söylemiştim, yanında ona ayak uyduracak, alkol alacak insanlar istiyordu arkadaşıda kabul etmeyince araları açıldı biraz. Bu yüzden birkaç buluşmamızda bir, iki kadeh ben eşlik ettim kendisine.

Daha sonra kendisinin ortama girmeleri arttıkça bizimde konuşmalarımız farklılaşmaya başladı. Bir gün gece geç saatte beni eve bırakmak istemedi. Bize gel, film izleriz, sohbet ederiz fln dedi. Annesini de yeni kaybettiği için ve şu an oturduğu ev onun olduğu için birazda duygu sömürüsü yaptı, bende kabul ettim. Çünkü hala arkadaş olarak görmeye devam ediyordum. Neyse gittik evine. Uzun uzun sohbet ettik, daha çok o konuştu ben dinledim. O gün bir şey olmadı aramızda. Film izlerken kendisi uyuyakaldı hatta. Ertesi gün piknik yapacaktık o akşam biraz dozunu aşarak içki içti ve o gece yakınlaşmaları başladı. Bir şeylerin ters gittiğini düşündüğüm için ve hala onu arkadaş olarak gördüğüm için o akşamdan sonra kendimi geri çektim. Arayıp normalde bir yerlere gidecekken davet ederken etmedim, o yanımıza geldiğinde onunla daha az başka insanlarla daha fazla ilgilendim. Görmezden geldim kısacası. O da benim yaptığımın aynısını yaptı.
Birkaç hafta sonra zorla bizi bir mekana davet etti ve akşamında arkadaşlarıyla onda kalmamızı istedi. Tek olmayacağımızı görünce evde bende tamam dedim. Evinde başbaşa kaldığımız kısa bir zaman oldu o zamanda da beyefendi alkolün verdiği rahatlıkla açıldı bana. ''Oluyorsa oluyor de deneyelim, olmuyorsa olmuyor de eyvallah deyip yoluma bakayım.'' dedi ilişkimiz için. Daha uzun şeyler söyledi fakat kısaltmak için asıl kısımları yazıyorum. Bana cevap hakkı geldiği sırada arkadaşım yanımıza geldiği için konuyu değiştirdik doğal olarak ve o akşamdan sonra hiçbir buluşmamızda bu konu açılmadı bir daha.

Bir bayanız neticede bazı özel şeyleri arkadaşlarımızla paylaşmak istiyoruz. Bende hem onu benden daha uzun süredir tanıyan hemde güvendiğim kişilerle bazı şeyleri paylaştım. Çünkü dediğim gibi aramızda bir yaş farkı var, bana sadece anı yaşamak için ilişki yaşayan bir tipleme uyandıran bir adamı tanımak istedim. Arkadaşlarım uzak durmamı söyleyince daha da uzaklaştım. Bizim bu konuşmalarımız malesef kişinin kulağına gidince olaylar biraz değişmeye başladı. Hiç yaşamadığımız şeyler yaşanılmış olarak anlatılmaya, benim sürekli onun hakkında bilgi almaya çalıştığım, ondan başka konuştuğum bir konunun olmadığına kadar aptal aptal söylentiler dönmüş. Bu söylentilerin sonrasında buluşup adam akıllı konuştuk. Bu saatten sonra bir ilişki yaşayamayacağımızı, psikolojik olarak buna hazır olmadığını söyledi beyefendi. Bende kabul ettim. Arkadaş olarak devam edelim ve bu konularda bir daha konuşulmasın diye iki taraflı anlaştık.

Gel gelelim anlaştığımız gibi olmadı. Arkadaş olarak kalmaya karar verdiğimiz için az da olsa yine aynı ortamlarda bulunmaya devam ettik. Kendisinin sevdiği bir şarkıcı konsere geliyordu bende ikimize bilet aldım. Benim arkadaşlarım gelecekti ortama onu da davet ettim. Arkadaşlarım onu pek tanımıyorlardı ama o diğer bahsettiğim kişileri tanıyorlardı bu arada. Konserde kendisi ilk başta soğuktu fakat daha sonra bana arkadaştan fazla davranmaya başlayınca kızlar cindir bir şeylerin olduğunu anladılar. Bende onu tanımadıkları için bu sefer bir dedikodu çıkmayacağını düşünerek bu sefer çok özele girmeden bazı şeyleri paylaştım. Konserde o kadar ilgili davrandıktan sonra bir daha aramayınca kendisini aramama kararını almıştım. İki hafta önce bir akşam kendisi beni aradı, açmadım bende. Hemen açmak istemedim. Gecenin ilerleyen saatlerinde mesaj attım aramışsın görmedim diye. Bu sefer çocuk gibi trip atmaya başladı. Sarhoş olduğu da belliydi. Telefonda kavga ettik ve çoluk çocukla uğraşamayacağını, kendime iyi bakmamı söyleyerek telefonu yüzüme kapattı. Birkaç dakika sonra dayanamadı aradı, bende açtım telefonu salak gibi. Bizim siteye geleceğini, birkaç dakika konuşmak istediğini söyledi tamam dedim. Geldi konuştuk. Kendisine iğrenç davrandığımı, çözemediğini söyledi. İçini döktü yine. Buraya kadar gelmişken sensiz gitmem eve dedi o halde tek gitmesini istemediğim için gittim yanında. Birkaç gün beraber geçirdik. Konuştuk uzun uzun. Ben ilişkiye isim vermek istediğimi söyledim o da bana biraz zaman ver alışayım dedi. Buna da tamam dedim.

Bu olanları o kız arkadaşımda biliyordu tabi. Evinde kalma faslımız bittikten sonra bir kere aradı beni bir yerlere davet etmek için ama uygun olmadığım için gitmedim. Daha sonra ben onu aradığımda telefonları açmamaya başladı. Ulaşamayınca birkaç gün merak edip mesaj attım. Beyefendi bu sefer cevap verme inceliğini gösterdi. Bizim yaşadıklarımızı neden bin katarak başkalarına anlatıyorsun dedi. Yine eve geldi konuştuk ama bu sefer ateş püskürüyordu doğal olarak. Onun benimle evlenmek istediğini ama benim kararsız olduğumu, onu elimde oynattığım, onun bana zil zurna aşık olduğu konuşuluyormuş bu seferde. Bir şeyleri paylaştığım arkadaşıma sordum ama o da ben bir şey anlatmadım kesinlikle dedi. Beş saat boyunca tartıştık. Yalancı dedi ve daha bir sürü şey. Yani anlatmadığım, konuşmadığım şeyler yüzünden suçlanmak ve onun gözünde bu şekilde gözükmek canımı sıkıyor. Tam bir şeyler düzelmişken, oluyor artık derken yine başa döndük. Bu konuşmaları yapan kişilerle konuşsam yine kulağına gidecek diye korkuyorum. yarın büyük ihtimalle buluşacağız. Nasıl gönlünü alabilirim sizce?

bu adam hakkımda kafamda canlanan tek fikir ilişki yasanabilcek kdr olgun olmadıgı acıkcası yok olmuyor arama sonra yine araması dengesiz halleri bu ilişkinin zorlu gecicegini gosteriyor ortada bir durum var biryerlerden laf duyuyor sizinle konusmak yerine trip atıyor sacmalık bence gonlunu almak icin cabalamayın durumu anlatmıssınız yeterince bekleyin o yine donus yapar bence

bir cümlenizin altını çizmek istiyorum ;

aramızda bir yaş farkı var, bana sadece anı yaşamak için ilişki yaşayan bir tipleme uyandıran bir adamı tanımak istedim. Arkadaşlarım uzak durmamı söyleyince daha da uzaklaştım.

ben buradaki yorumunuzla aynı düşüncedeyim ,

ama siz tüm bu olanların sonucu olarak " onu kaybetmemek, gönül almak " fikrindesiniz.. Emin misiniz !?

İlişkilerin gidişatını kişiler belirler.
Maalesef hiç oturmamış sizinki.
Tamam ilk başlarda oluşan bocalamayı anlayabilirim ancak o kendinize var karşınızdaki güvensizlik,dik duramamak bir türlü bitmemiş karşılıklı olarak.
Aslında kırıcı olacak ama buradan bakınca en iyi gördüğüm cinsel çekim var,hoşlantı var ama aşık olamamışsınız her ikiniz de birbirinize.

bu adam hakkımda kafamda canlanan tek fikir ilişki yasanabilcek kdr olgun olmadıgı acıkcası yok olmuyor arama sonra yine araması dengesiz halleri bu ilişkinin zorlu gecicegini gosteriyor ortada bir durum var biryerlerden laf duyuyor sizinle konusmak yerine trip atıyor sacmalık bence gonlunu almak icin cabalamayın durumu anlatmıssınız yeterince bekleyin o yine donus yapar bence
Beni bu kadar bocalatanda zaten dengesiz davranışları. O benden büyük olduğu için daha olgun olacakken çoğunlukla ben daha alttan alıyorum.

bir cümlenizin altını çizmek istiyorum ;

ben buradaki yorumunuzla aynı düşüncedeyim ,

ama siz tüm bu olanların sonucu olarak " onu kaybetmemek, gönül almak " fikrindesiniz.. Emin misiniz !?
Önceden yazdığım şekildeydi düşüncelerim fakat biraz zaman geçtikten sonra değişti. Söylediğinizde haklısınız ben eklemeyi unutmuşum.

İlişkilerin gidişatını kişiler belirler.
Maalesef hiç oturmamış sizinki.
Tamam ilk başlarda oluşan bocalamayı anlayabilirim ancak o kendinize var karşınızdaki güvensizlik,dik duramamak bir türlü bitmemiş karşılıklı olarak.
Aslında kırıcı olacak ama buradan bakınca en iyi gördüğüm cinsel çekim var,hoşlantı var ama aşık olamamışsınız her ikiniz de birbirinize.
Cinsel anlamda hiçbir şey yaşamadık bu kadar ay oldu tanışalı. Ne o benden öyle bir talepte bulundu ne de ben.

Adam biraz dengesiz. Senin akararsızlıkların da onu iyice etkilemiş. Ama bence aranızda olanları ve devam etmek istiyorsan olacakları çok yakın bir veya iki arkadaşın hariç kimseye anlatma derim. Herkese güvenilmiyor belliki ona yetiştirmişler söylediklerini. Bence sen de duygularından emin değilsin yani aşık olduğunu sanmıyorum. O nedenle yolun başındayken vazgeç bu ilişkiden. Çok yıpranıcaksın çünkü. Ama onun için değer diyorsan hayırlısı olsun canım

yaş olgunda beyin olarak olgun degil beyfendi.
bence umursama. kendine daha uygun birini bulsan daha iyi kanımca.
bu kişi sizi cok üzer. ne istedigini bile bilmiyorki

Adam biraz dengesiz. Senin akararsızlıkların da onu iyice etkilemiş. Ama bence aranızda olanları ve devam etmek istiyorsan olacakları çok yakın bir veya iki arkadaşın hariç kimseye anlatma derim. Herkese güvenilmiyor belliki ona yetiştirmişler söylediklerini. Bence sen de duygularından emin değilsin yani aşık olduğunu sanmıyorum. O nedenle yolun başındayken vazgeç bu ilişkiden. Çok yıpranıcaksın çünkü. Ama onun için değer diyorsan hayırlısı olsun canım
Bundan sonra kimseye anlatmamaya karar verdim. Paylaştığım birkaç şey o kadar çarpıtılarak bana döndü ki ben bile ne yapacağımı şaşırdım. O lafları çıkaranlarla da konuşmamaya karar verdim olaya çok takılıyormuşum gibi gözükmesin diye. Aşık değilim o konuda haklısın fakat bir hoşlanma var. Onunda gel gitli durumları olmazsa hoşlandığını düşündüğüm çok fazla anımız var ama işte emin olamıyorum.

yaş olgunda beyin olarak olgun degil beyfendi.
bence umursama. kendine daha uygun birini bulsan daha iyi kanımca.
bu kişi sizi cok üzer. ne istedigini bile bilmiyorki
''Yaş olgun, beyin olgun değil.'' Bu cümleye katılıyorum kesinlikle. Bir ilişki yaşasak yine böyle inişli, çıkışlı mı olacak her şey kestiremiyorum. Dediğinde haklısın. Umursamamak bazen en iyi çözüm.

Degisik bir iliski sekli.anlamadim valla arkadasiniz gercekten ciddi mi degil mi. Hani birde su dikkatimi cekti,bu adamla her konysmanizda adam sarhos yani.hani hos ortamlar degil,alkol almis konserde,alkol almis arkadas ortami,alkol almis siteye gelmis..adamin kafa yerinde degil ki bir.

Sizinkisi birbirinize sığınmak olmuş, bir ilişki ne başlamış ne bitmiş ve böyle de bir ilişki sürmez zaten. Evinde kalma cesaretnden dolayı tebrikler, hiç tanımadığın adam ile aynı evde başbaşa, ya sarhoş kafayla sana saldırsaydı?

Bence yaşanan herşey onun tuhaflığından olmuş
evet sende ona göre dengesiz tutarsız davranışların gel gitlerin olmuşta
bence şuanda sadece blörf yapıyor emin ol

Bu ne biçim bır ilişki?
Anlatmadigin seylerden dolayi bir de pismanlik mi duyuyorsun? Adam belli ki sorunlu ve kafasinda kurdukca kuruyor. Her gece zil zurna sarhoş olmasi?. Rahatca evlerinize gidip gelmeniz?. Aileniz nasil izin veriyor?
Belki o anlatiyor her seyi, belki de evinde kamera var.
Insanlara hala nasil guvenebiliyorsunuz hayret ediyorum.
Biran önce böyle sorunlu bir adamdan uzaklasmani dilerim...

Tripli erkekte hiç çekilmiyor, nedense bana ıssız adam filmindeki alper'i hatırlattı. nasıl biliyorsa seni o şekil kalsın, kendini anlatma çabasına girme bence:KK14:

Siz neden etrafa bu kadar malzeme veriyorsunuz kardesim ? Belli ki etrafin dedikoducu, konusmaya ihtiyacin olabilir ama bunu etrafindakilerle yapma, liseden samimi arkadasin vs varsa , sizinle ayni yerde olmayan biriyle yap. Diger seylere yorum getirmicem ama milletin agzina sakiz olma konusunda adami ben hakli buldum.

adamda bir acaiplik göremedim ben..siz hiç akıllanmdan ısrarlar adamla aranızda geçenleri alakasız kişilere anlatıp durmuşsunuz..bunlar da dedikodu şeklinde ağızdan ağıza yayılmış ,adamın kulağına gitmiş..
cidden çoluk çocuk muhabbeti olmuş yani.adamı haklı görüyorum kusura bakmayın..yaş küçük dediniz ama kaç yazmamışsınız..
olgun bir kadın flört ettiği adamları arkadaşlarına sormaz ki..gençkız muhabbetidir o işler.

Siz neden etrafa bu kadar malzeme veriyorsunuz kardesim ? Belli ki etrafin dedikoducu, konusmaya ihtiyacin olabilir ama bunu etrafindakilerle yapma, liseden samimi arkadasin vs varsa , sizinle ayni yerde olmayan biriyle yap. Diger seylere yorum getirmicem ama milletin agzina sakiz olma konusunda adami ben hakli buldum.
biz de sizinle genelde farklı konularda ;aynı tür yorumlar yapıyoruz :)

Ne için gönlünü alacaksın pardon? Adam seninle hiç ayıkken ilişki lafını etti mi? Ne zaman içiyor, yalnızlığnda etkisi ile sana sarıyor çünkü ilgin olduğunu biliyor eh tabii olabilseydi cinsellik yaşamak da isterdi elbet ama bir iki deneme yapmış o manada senden yüz bulamamış geri çekilmiş, sonra bir deneme daha bir deneme daha derken bu güne kadar gelmişsiniz. Kusura bakma, aklını başına toplaman lazım bir ilişki için ile bu kadar düşünen bir insanın sana değer veriyor olması mümkün değil. Olurda bir ilişkiye başlarsanız bile en kısa zamanda bir bahane ile senden ayrılacak, suçu sana yıkacak sonrasında ise ben seni özledim görüşelim muhabbeti yapıp seni arayıp umutlandırıp sonra ortadan kaybolacak ve bunu tekrar tekrar yüzlerce defa yapacak. Bu erkeklerden etrafımızda çok var, eğer sinirlerin kaldırabilecekse buyur gönlünü al.

Ayrıca özel hayatını dallandırıp budaklandırma, bunla rçirkin şeyler...

Back