Narsizme eğilim

Shinsegii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2023
598
1.138
33
26
İnternetten bir test yaptım. Yüksek özgüven ve narsizme eğilim çıktı. Narsizmi biliyorum kesinlikle öyle biri değilim. Empati yapan düşünceli biriyim. Ama sanki biraz kibir var gibi bende. Eskiden daha kibirli biriydim aslında Allah bana bir sürü sınav yapıyor bu yüzden uzun zaman sonra fark ettim bunu. Hep özgüvenimi düşürecek insanlarla karşılaşıyorum çünkü. Kendimde hissediyordum bu kibir durumunu ama yok ya yoktur herhalde diyordum. Şimdi testte çıkınca emin oldum. Nasıl çözebilirim bunu?

Sizce internetteki testler doğru olsa bunca psikolog psikiyatrist salak mı binlerce lira harcayıp bi ton test terapi eğitimi alsın? Bazı genelgeçer ölçekler vardır onları kullanıyorlardır okey ama bunlar yorumlaması uzman tarafından yapılmadıkça anlamlı veriler değil. Kendinizde bi rahatsızlık gözlemliyorsanız uzmana gidin. Zaten kendinizde "test sayesinde" fark ettiğiniz konunun özüne inebilmeniz de yine uzmanla olur en sağlıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…