Narsist mi?

Karaktersiz. Sizi kendisine bağlayana kadar canım canım sonrası yok.

Narsist olabilir. Olmasa bile bencil kendini beğenmiş pisliğin teki. Yani burda önemli olan teşhis koymak değil. Kendini bu adam için bı dakika daha harcamaman.

Neden elalaemin sorunlu çocuğunu iyileştirmek için uğraşıyorsunuz?bırakın defolsun gitsin hatta bir tekmede siz atın ki daha hızlı gitsin bununla hayat geçer mi allasen?
Siz kendi değerinizi bilin önce. .ulaşılamaz olan siz olun arayımca açmayın görüşmek isteyince gitmeyin..size kolaylıkla ulaşabildiği için yapıyor böyle.. elinin altındasınız nasılsa
Yapmayın bunu kendinizi ziyan etmeyin böyle dangalaklara

narsist mi değil mi ben bilemem zaten biraz egoist, kadınları peşinden koşturan her erkeğe bu tanı koyuldu, hastalık olduğunu düşününce daha kolay kabul ediliyor herhalde her yaşanan.. adam klasik siz peşinden koştukça ben her istediğimi yaparım, her istediğim gibi davranırım diye düşünen biri. zaten bana böyle kapı duvar davranan, istediği zaman her şey güzel olan istemediğinde b*ka çeviren birinin ne hastalığı olduğu çokta umurumda olmaz, iyiyse cennete, hastaysa doktora gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…