- 28 Haziran 2011
- 59.331
- 149.720
Çok teşekkür ederim canım benimMükemmel görünüyor ellerine sağlık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim canım benimMükemmel görünüyor ellerine sağlık
Ellerine sağlık canım. Ne güzel capcanlı, iç açıcı bir sunum olmuş, başarılar dilerimCanım KK Kadınları
Size bir bilmece ile geldim cevabı lütfen yorum olarak belirtiniz
Çarşıdan aldım bir tane
Eve geldim bin tane
Acaba nedir nedir
Kış meyvelerinin en güzellerinden biri olan NAR bu Kış günlerinde çok iyi gider. Antioksidan etkisiyle nar yiyip korunalim lütfen
MALZEMELER
Eki Görüntüle 3188130
1 kg süt
1 yumurta sarısı
1 su bardağı şeker
3 yemek kaşığı un
vanilya
2 yemek kaşığı nişasta
bir kaşık tereyağı
Nar sosu için:
2 su bardağı nar suyu
birazcık şeker isteğe göre
1 ayiklanmis nar
2 yemek kaşığı nişasta
YAPILIŞI
sütü tencereye alalım. İçine vanilya ve tereyağı haric tüm malzemeleri alalım. Kaynayana kadar surekli karıştıralım. Kaynayinca vanilya ve tereyag ekleyip eritelim. Kaselerimizin yarisina kadar dolduralım.
Eki Görüntüle 3188129
2 su bardağı nar suyu, bir miktar şeker kaynatalim. Nişastayi az bir su ile açalım. Nar suyuna ekleyelim. Koyulasana kadar kaynatalim. Altını kapatalım. Bu aşamada isterseniz ayiklanmis narı sosun icine atabilirsiniz. Ama ben muhallebinin üzerine döktukten sonra hemen narı uzerlerine döktüm, yine sosla karıştı.
Eki Görüntüle 3188128
AFİYET OLSUN
Eki Görüntüle 3188113 Eki Görüntüle 3188114 Eki Görüntüle 3188115 Eki Görüntüle 3188116 Eki Görüntüle 3188117 Eki Görüntüle 3188118 Eki Görüntüle 3188119 Eki Görüntüle 3188120 Eki Görüntüle 3188121 Eki Görüntüle 3188122 Eki Görüntüle 3188123 Eki Görüntüle 3188124 Eki Görüntüle 3188125 Eki Görüntüle 3188126 Eki Görüntüle 3188127
Sen ne tatlısın nazom yaaa yirim seni cok teşekkür ederimEllerine sağlık canım. Ne güzel capcanlı, iç açıcı bir sunum olmuş, başarılar dilerim
Canım zerrişkoomm bende sana bayılıyorum çok teşekkür ederim bebisiimmÇokzel olmuş. O şekerlere bayıldım.
Çok teşekkür ederim canımLezzetli görünüyor. Elinize sağlık. Başarılar
Canım parişkoomm, sende muhteşemsin çok teşekkür ederim bitanecim Allah razı olsunSosyalim yine muhteşem olmuş ellerine sağlık balım ❣
Canım sekercim çok teşekkür ederim Allah razı olsun bebemmEllerine sağlık sosyalim çok güzel görünüyor
Kış günü mecbur bebekimm nara tâlim çok teşekkür ederim kuzum sağolKirazdan nara terfi ooooooo…. Ellerine sağlık
Evet merviskom nar ve muhallebi birbirine çok yakışıyormus bende çok sevdim çok teşekkür ederim canimciiimmne yaptın yıne sen sosyalımm ellerıne saglık narlı seyler cok guzel oluyor
Canım benim çok teşekkür ederim senin tatlının yaninda hafif kaldıkŞahane olmuş Ellerinize sağlık
Estagfurullah olur mu öyle şey güzel dilekleriniz için teşekkür ederimCanım benim çok teşekkür ederim senin tatlının yaninda hafif kaldık
Canım benim çok tatlısınEstagfurullah olur mu öyle şey güzel dilekleriniz için teşekkür ederim
Canım benim çok tatlısın