Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi ben mi gülüyorumÇok gülüyorsun bana çoookkk bir gün başına gelecek güldüğün herseycik
Olur mu heç te birde yasocan var lakin şuan senin mesaja itafen dedim ne durun yap tatlinuBi ben mi gülüyorum
Niye yapmıcağmışıımOlur mu heç te birde yasocan var lakin şuan senin mesaja itafen dedim ne durun yap tatlinu
İçine sinanmi kaçtıNiye yapmıcağmışıım
Dovusmen guzulaaammÇok gülüyorsun bana çoookkk bir gün başına gelecek güldüğün herseycik
Birkaç tanesini nüfusuma geçiresim geldi ya çok tatlı bunlar
Seni Sapşik seniiiii,ısırırım kız seniiii allahim yaaa tospikAllah'ım yarabbellalemin vallahi korumuş benii bu yarışmadan
Bunlar neeeynnn kııızzzz ne bunlar neee
Renklere bak offf sahane bişey olmuş kuzucum ellerine sağlık
Son gün yap canom catlayalimNiye yapmıcağmışıım
Canım minikoommm çok teşekkür ederimharika olmus yine
Yaa minnosunu seni yirim yirim ay bebem bunu çok sever çünkü hem tatlı hem mayhoş tat geliyor cansin çok teşekkür ederim bitaneciimmay cok severim narı... minnoşumda cok seviyor
bunu denemek lazım
ellerine sağlık kirazım
Kukriskoommm cok teşekkür ederim, o senin güzelliğin beybisiiiiEllerine sağlık canım çok güzel görünüyorlarbaşarılar diliyorum
Oyyy benim minnoşum gelmiş hep ders mi olur çok teşekkür ederim canım civcikiimmmmEllerine sağlık sosyalim harika görünüyor ❤❤❤
Her yerde bulurum seniOyyy benim minnoşum gelmiş hep ders mi olur çok teşekkür ederim canım civcikiimmmm
Çok heyecanlandımHer yerde bulurum seni