- 9 Ağustos 2017
- 8.642
- 34.833
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktorunla konuşman lazım bunu beni narkozun etkisindeyken çıkarmadılar mesela ailemin yanınaMerhaba kızlar haftaya ameliyat olmam gerekiyor ve ben narkozdan çok korkuyorum. Saçmalarsam ya sevgilimle ilgili şeyler anlatırsam ailemin yanında. Deneyimleri olanlar yardımcı olabilir mi
Sizinde dediğiniz gibi tamamen uyanana kadar servise çıkarılmıyor zaten.doktorunla konuşman lazım bunu beni narkozun etkisindeyken çıkarmadılar mesela ailemin yanına
öyle yapmaları gerekiyor normalde...
Yani ailemin yanına gittiğimde tamamen uyanmış ve ne söylediğimin farkında olacak şekilde mi çıkacamSizinde dediğiniz gibi tamamen uyanana kadar servise çıkarılmıyor zaten.
aynen öyle azıcık mide bulantısı baş dönmesi filan olur ayılsan da ama kafan düzgün olur merak etme seni ailenin yanına getirdiklerinde:)Yani ailemin yanına gittiğimde tamamen uyanmış ve ne söylediğimin farkında olacak şekilde mi çıkacam
Anestezi teknikeri olarak söylüyorum bunu bu zamana kadar ayılırken saçmalayanı hiç görmedim. Sadece uykudan uyanır gibi mırıltılar oluyor.
Anestezi teknikeri olarak söylüyorum bunu bu zamana kadar ayılırken saçmalayanı hiç görmedim. Sadece uykudan uyanır gibi mırıltılar oluyor.
Yani birçok ameliyatta bulundum böyle bir şeye denk gelmedim. Ameliyathanede uyandırılmaya başlanıyor,ayılma odasında tamamen kendine gelene kadar bekletiliyor zaten. Konu sahibinin endişe edeceği bir durum yok yani.ya videolar var ama.
çocuk yeni doğdum adımı bilmiyorum diyor vs.
2 ay önce kolonoskopi oldum narkozla ondan geriye sayacaktım sözde ama 10 bile diyemeden gitmişim .korkmayın sayıklamazsınız çok çabuk etkılıyor narkozMerhaba kızlar haftaya ameliyat olmam gerekiyor ve ben narkozdan çok korkuyorum. Saçmalarsam ya sevgilimle ilgili şeyler anlatırsam ailemin yanında. Deneyimleri olanlar yardımcı olabilir mi