Narkoz korkusu

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
34.833
548
Merhaba kızlar haftaya ameliyat olmam gerekiyor ve ben narkozdan çok korkuyorum. Saçmalarsam ya sevgilimle ilgili şeyler anlatırsam ailemin yanında. Deneyimleri olanlar yardımcı olabilir mi

Merhaba kızlar haftaya ameliyat olmam gerekiyor ve ben narkozdan çok korkuyorum. Saçmalarsam ya sevgilimle ilgili şeyler anlatırsam ailemin yanında. Deneyimleri olanlar yardımcı olabilir mi
doktorunla konuşman lazım bunu beni narkozun etkisindeyken çıkarmadılar mesela ailemin yanına
öyle yapmaları gerekiyor normalde...

Bende narkoz aldım 2 defa ama ne ayılırken ne bayılırken birşeyler saçmalamadım :KK53:
İnsanlarda nasıl bir etki ediyor da o tarz kafalar yaşıyorlar bilmiyorum ama boş boş tavana bakmaktan başka bişey yapmamıştın ilk dakikalarda, sonra yavaş yavaş kendime geldim zaten.

Anestezi teknikeri olarak söylüyorum bunu bu zamana kadar ayılırken saçmalayanı hiç görmedim. Sadece uykudan uyanır gibi mırıltılar oluyor.

Ama arkadaşımı, eşi videoya çekmiş. Hala izleyip güleriz o hallerine. Kendisi de şükreder allahtan kaynanama sövmemişim der. Çok saçma ve komik konuşuyordu.

ya videolar var ama.
çocuk yeni doğdum adımı bilmiyorum diyor vs.
Yani birçok ameliyatta bulundum böyle bir şeye denk gelmedim. Ameliyathanede uyandırılmaya başlanıyor,ayılma odasında tamamen kendine gelene kadar bekletiliyor zaten. Konu sahibinin endişe edeceği bir durum yok yani.

Ben narkoz sonrası herkesi odadan kovup küfürler etmişim , yanımda yemek yedikleri için seslerden rahatsız olmuşum ama hiç hatırlamıyorum :bicak:
Doktorum servisi birbirine kattigimi söyledi ağrı kesici falan istemisim bağırarak , sacmalamisim iyice ama bir kelime ettiğimi hatırlamıyorum.
Demek istediğim olabiliyo.

Doktorunuza söyleyin ayılana kadar çıkarmazlar servisten. Uyku hapı da veriliyor ayrica. Bir yakınım almıştı. Narkoz etkisi geçince uyku hapı biraz daha geç ayılmasına sebep oldu. Uyandığında bilinci yerindeydi. Benim de en büyük korkum bu açıkçası. Geçmiş olsun.

Beni videoya çekmişler saçma sapan bir sürü şey söylüyorum. Benle konuşmaya çalışan teyzeme "Bi sus be geveze karı" falan diyorum :olamaz:

Gizli saklı bir şey anlatmamışım ama. :eek:

Ben tup bebek serklaj gibi durumlarda cok hafif bir narkoz almama ragmen sacmalamisim.. Tup bebekte yumurta toplama sonrasi odaya psikolog gelmis nasilsin diye sormus bana ben benim babam öldü biliyormusun demisim.Embriyolog gelmis esime adamin dislere bak ne kadar guzellll demisim..Embriyo resmini gostermis doktor bana yuvarlak bir sekil hicbirseye benzemiyor ayy askim ne kadar guzel yavrumuz bakarmisin ayni sen demisim...Oyuzden ben ameliyathaneye gireceksem esim harici kimseyle gitmem berbat sacmaliyorum...

Ay ben ameliyattan sonra sedyede yatıyorum, tam ayılamamışım diyorum ki "çok yorgunum yatmak istiyorum, beni yatırın":-):-) Ailem baya dalga geçti eğlendi benimle:rolleyes: Gizli saklı şeyleri ameliyatta önce çok kafa yormazsanız sanmıyorum onunla ilgili birşey diyeceğinizi. Hadi dedin diyelim pek ciddiye almazlar diye düşünüyorum.

Uykudan uyanmış gibi yorgun oluyorsun hiç saçmalamadım onu geç konuşmadım bile.Kendime gelene kadar yalnız bekletip sonra odaya geçmiştim

Ben kist ameliyatı olmuştum seneler önce. Cerrah da çok yakışıklı bir adamdı. Uyanınca bununla ilgili çok saçmalamışım ne yazık ki. Ağzımı yaya yaya ayy yakışıklı doktor nerede, tebrik edicem gelsin bi öpiyim filan demişim. Adam kontrole gelince bıyık altından gülüyordu, evliydi bi de ya, çok utanç verici.

2 ay önce kolonoskopi oldum narkozla ondan geriye sayacaktım sözde ama 10 bile diyemeden gitmişim .korkmayın sayıklamazsınız çok çabuk etkılıyor narkoz

Back
X