arkadaşlar merhaba oğluma narı sıskıp veriyim diyorum sonra zararı olursa diye vazgeçiyorum bi sorayım bizim kızlar napıyomuş dedim veriyormusunuz miniklerimizekaydirigubbakcemile5
merhaba kızlar benim oğlum 2 yaşında ve her akşam yarım su bardağı kadar nar suyu içiyor. sizin bebekleriniz daha küçük bence ne kadar içeceği konusunda doktora sorun kızlar.
bende geçen gün dr a gittiğimde sordum kzım 9 aylık bu arada muz kivi nar verebilirmiyim diye evet verebilirsin demişti ama bizim kız nar suyunu çeyrek çay bardağı kadar zor içti
bende veriyorum kızlar hemde epeyidir sade içmiyosa başka meyvelerle karıştırıp içirin nar doğal antibiyotik biliyosunuz ki şu aylarda bebekler için mükemmel bi meyve
Bende düşündüm vermeyi diyorum şurup içirir gibi 2-3 kaşık içirsem o bile yeter sanırım dün tv dr çıktı bir çay bardağı nar suyu günlük büyüklerin %16 c vitamini ihtiyacını karşılar dedi ben her gün 1 su bardağı içiyorum...
biz ailece nar hastayız.oğlumuzda bize benzedi.hergün 1 er nar suyu içiyoruz.oğluşumun favori meyvesidir.ben doktorumuza sormuştum.ver demişti çok faydalıymış.c vitamininin dışında kan deposuymuş:ecrin_bebek:
kızlar bu gün ilk defa ikraya yarım çay bardağı nar suyu içirdim okadar sevdiki ama 1 damala önüne döktüm içirirken lekesini çıkaramadım ixzi kaldı en kötü tarafı bu ama ben her gün yarım çay bardağı içirmeyi düşünüyorum..
"Yeditepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Öğrenitm Üyesi Prof. Dr.
Erdem Yeşilada, nar suyunun virüslerin yok edilmesinde önemli bir etkisi
olduğunu söyledi. Yeni yapılan bir çalışmada nar suyunun grip virüsü
üzerinde öldürücü etkisi olduğu tespit edildi.""virüs öldürücü ilaçlarla birlikte nar suyu içilmesi, ilacın etkisini büyük ölçüde arttırıyor.."
narı ben önce ayıklıyorum, sonra temiz tülbentim var, meyve sıkmak için, ona koyup sıkıyorum,tülbentle çok kolay oluyor,tülbent kapkara oluyor ama olsun