Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri nar nar nar

mor_salkim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
470
2
kızlar şimdi narın tam mevsimi ya ben hergün koca bir nar yiyorum narın göguslre etkisi varmı ekstra neler yapmak lazım masaj falan yapamıom ben haa birde bende nar özlü krem var onunla masaj yapsam ii gelimrmiki

narın etkisi var canım yemeğe devam et krem konusunda bi fikrim yok ama bi kaç yağ alıp yapabilirsin masaj çok önemli

nar nar nar başlığını okuyunca aklıma bi mezdeke parçası geldi :roflol: canım etkisi varsa bizde yiyelim,büyütelim

kizlar nar cok faydali bi meyva zaten icinde ostrojen maddesi tasiyan bi meyvedir bol bol yiyn.. canim masaj yapabilirsin nar ozlu kreminle..

Bende narla yatıp kalkıyorum hep bakalım sonumuz nolucak östrojen patlaması yaşıcam yakında adaçayı nar küç adçayı nar küç adaçayı nar küç feleğim şaştıkaydirigubbakcemile3

Kızlar avatarımdaki kız adriana limadır bileniniz varsa netten bi resimlerine bakın Adriananın göğüsleri dünyanın en güzel göğüsleri olarak seçmişlerdi dekolteleri filan mükemmel ya inşAllah hepimizin göğüsleri sağlıklı ve böle olur AMİNN:Saruboceq:

kızlar dekoltesi seçilmiş olabilir ama adriananın çıplak resimleri vardı birde orda bakın hiçde öyle en güzel göğüslere sahip olacak bir durum yok inanın ama son zamnalarda silikon taktırmış olabilir bilmiyorum

X