ah bide evleenmeden büyüseler daha ii olur evlenince büyüyeceğinin garantisi yokki eğer evlendikten sonra masj yani mıncık mıncık olayı ile büyüyecekse biz şimdide yaapbilirizinanıyorum ya biraz kilo alımı birazda bu uğraşlar sayesinde hepimiz dolgun ve iri göğüslere kavuşacağızz çaya masaşa soğuk suya hurmaya devam:içelim:
a.syha bişi diimmi bizim bahçede nar ağacı var her sonbahar 1 ağaç dolusu nar yiyorum ve şimdiye kadar kesinlikle gçöğüs büyütme yönünde bi etkisini görmedim.:1no2:
o iğrenç kokma ve topak olma konusuna gelince.üzüm çekirdeğinin yağını çıkarıp satıyolar sadece kuru posası kalıo bu yüzden bozulmuo ama nar çekirdeği yağını çıkarmadıkları için yağıyla birlikte öğütüyolar yağ da tabi nem yapıo bu nemli ortam da kısa sürede bayatlayıp tadının acımasına sebep oluyo.bu yüzden bulabilirseniz nar çekirdeklerini tane halinde satın alıp öğüttürürseniz taze taze daha iyi olur.a.s
ben de aldım evet topak topak. bozuk değildir bence. tadı da iğrenç gelmedi. tiksinerek yememeye çalış. iğrendiğin şeyden nasıl hayır gelmesini beklersin ki...
arkadaşlar küç nedir bilmiyorum açıklayabilir misiniz?
ya ben de yaz başı gibi almıstım bayagı bi. kullandım 1 ay kadar ama kokusu cok kotu geldi diye bırakmıstım simdi hala elimde kalmıs duruyo. kullanmaya devam etsem mi acaba bozulmus mudur? ben direkt toz halinde almıştım.. yoksa gidip yeniden mi alsam? bayagı da bi var aslında.
canım kutuda olanlardan mı aldın yoksa açıkmı aldın? açık aldıysan nekadar zaman oldu ?aldığın yerede sorabılırsın..
japon kizlari da nar cekirdegi kullaniyorlarmis bu arada... :CüvCüv: gogus buyutmek icin :icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?