- 24 Nisan 2007
- 1.620
- 1.694
RoJ€k-t€;3733923 .!.:özgecim ben senin mesajlarını hep okuyodum göüs büyütme alanlarında, çok şey öğrendim sendenn yerimseniben
bu arada ben de lise 3teym almanca görüyorum uff çok zor dimi yaa
sen ve uranus(tü sanırım) sayesinde baya güzelleşti göğüslerim, önceden sivilce gibiydi yaa ıyy..
şimdi desteksiz 75 takıyorum, nar çekirdeğiyle de biraz yanlara doğru dolgunlaşsa süper olur benim için.. ayy iyi ki varsınz yaa a.s.
canımmm yaa ne mutlu bize o zaman :hooray: cunku ben arastirdigim herseyi herkesle paylasmayi cok seviyorum... bilgi ve mutluluk paylastikca daha da artiyor... kaydirigubbakcemile5
boyle haberler alinca kendimi daha da mesut hissediyorum, birbirimizi simaen tanimasak da insan sevgisinin nerelere varabilecegini gosteriyor bu birliktelik.. iyi ki varsiniz hihoyyyt
almanca evet cok zor canim, ben de 7 sene okudum ve canim cikti... ama bir yandan da yazin bayagi isime yaramisti o donemler... almanlarla konusmak ve sosyal olmak anlaminda kaydirigubbakcemile2 hihi...
canim senin adina cok cok sevindim, bence nari kesinlikle dene, ama cok abartmadan tabii gunde 1 ya da 2 kasik kullani kesinlikle dolgunlasacaktir yerimseniben