cnm belkide onu unutamamanın nedenı yazmamıssın ama ayrılma sebebındır..artık cok sevmıyorum dıyosun..belkıde karsına ıstedıgın gıbı bırı cıkmadıgından dolayı daha oncede onu sevdıgın ıcın halen onu dusunuyorsundur..takıntı yapıyorsundur..her ınsanda olabılıyor bole seyler..
bırde sureklı gozunun onunde sanırım o yuzden de deprestı askın,acıların...
ama baska seylere yonelmeye calıssan..o aklına geldıgınde kafanı dagıtacak seyler yapsan belkı faydası olur..
umarım onu unutturcak aman onun ıcın bos yere kendımı harap etmısım dıye dusunmenı saglıcak bırı cıkar karsına..:)
cnim üzülme lütfen...
yazdıklarında kendimi buldum..tek farkı ben 6 senedir unutamıyorum ve sevemiyorum..
çok acı geriye dönüp baktığında..koskocaman bi hiçtir elinde kalan ve kalbimde derin bi çizik..
o çiziktir unutamayışımıza sebep.. :çok üzgünüm:
ayy canım benim 6 senemi nasıl bi aşk bu senağlama tamda aşk acısı çekmek bile güzel dicektim ama 6 sene bu yaaa dile kolay :1shok:
"yeni bir aşk ,yeni bir iş yine gülecek bir neden lazım"..
konunu okuduğumda birden dilime dolandı bu şarkı o yüzden yazdım. 3 yıl az bir zaman değil. geçen zaman ömürdendir derler canım. günlerini onun düşünerek ,onun için ağlayarak heba etme. değmeyeceğinin sende farkındasın değil mi? bir daha gelecek mi bu günlerin geri. en güzel yaşların...şimdi geçmişe bir sünger çek ve önüne bakmaya başla. uğraşlar bul kendine yeni insanlarla tanış, arkadaşlarınla eğlenmeye bak...biraz çabala arkadaşım olur mu? ve unutma hayatta hiçbir şey sağlıktan daha önemli değildir. böyle yaparak sağlığınıda tehlikeye sokarsın. duvarı nem insanı gam yıkarmış...üzülme canım hadi toparla kendini. 3 yıl yasını tutmuşsun yeter , hatta fazla bile...Allah yardımcın olsun canım...
evet cnim tam 6 sene dile kolay...ve aşkımdan bir parça eksilmiş değil benim..
2 yıl çıktık.4 yıl boyunca hiç görmedim..ve geçen ay bi gün buluştuk 4yıldan sonra..
arakdaşımın yazdıkları çok etkiledi beni gözyaşlarımı tutamıyorum gerçkten.. senağlama senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?