• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NAPTIM BEEN :((((((((

batlove

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2016
630
1.296
63
ya işte önceki konumdaki çocuk...ya ben kaçtım kaçtıkça kovaladı kovaladı yok dedim olmaz dedim falan sonra o kadar ilgiye dayanamadım tek bir gün içimdekileri dile getirdim olanlar oldu tek bir gün yürüdüm yani ilgimi belli ettim ertesi günü tık yok adamdan korkma ya dedim oda olamıcak ya özür dilerim senden dedi ...kendimi rezil hissediyorum ...salak gibi tuzağa düşmüş gibi gururum incinmiş gibi şeyler ben napıcammm ya bir de aynı iş yerindeyiz düşünün işe bile gelmek istemiyorum ..efendi gözüken karda yürüyüp izini belli etmeyen çapkınlardandı sanırım ..şimdi benim hal ve hareketlerim nasıl olucak ya orta dengedeyim görmemezlikten gelicem mecbur ...işte ben başta olmaz dedim ya onun intikamını mı aldı naptı aklı sıra ufff.. en güzel cevap hal ve hareket nasıl olmalı arkadaşlar????

Gormemezlikten gelmene gerek yok medeni bir cercevede konusmani surdur cool ol. Olaylarin gelisiminden, iliskinizin gerceklesmemesinden memnun gorun ki oyle olmalisin zaten.

Belkide oda şaşkın biraz zamana bırak.

Hicbir sey olmamis gibi eskisi gibi mesafeli bi sekilde konus. Bu tarz konulari acma bile. Kendisi şaşırsın bu kiz neden hicbir sey yok gibi davraniyo diye. Kendini yok sayılmış hissetsin. Önemsenmemis hissetsin.

ya işte önceki konumdaki çocuk...ya ben kaçtım kaçtıkça kovaladı kovaladı yok dedim olmaz dedim falan sonra o kadar ilgiye dayanamadım tek bir gün içimdekileri dile getirdim olanlar oldu tek bir gün yürüdüm yani ilgimi belli ettim ertesi günü tık yok adamdan korkma ya dedim oda olamıcak ya özür dilerim senden dedi ...kendimi rezil hissediyorum ...salak gibi tuzağa düşmüş gibi gururum incinmiş gibi şeyler ben napıcammm ya bir de aynı iş yerindeyiz düşünün işe bile gelmek istemiyorum ..efendi gözüken karda yürüyüp izini belli etmeyen çapkınlardandı sanırım ..şimdi benim hal ve hareketlerim nasıl olucak ya orta dengedeyim görmemezlikten gelicem mecbur ...işte ben başta olmaz dedim ya onun intikamını mı aldı naptı aklı sıra ufff.. en güzel cevap hal ve hareket nasıl olmalı arkadaşlar????

zamanla alışırsın bence.. umursama zaten istemyormussun o da belliki avcı rolunu üstlenmiş işe yaramaz bii erkek...

benim başıma böyle bir şey gelseydi, adamın kaldırdığım poposunu bir konuşmayla indirirdim ve popo bir daha kalkamazdı

ilgisine kapılıp hayran olduğunuza göre ilgisi bittiğine göre sizin için de bitmiş olmalı. bu kadar basit.

Belki de birkaç arkadaşı ile üzerinize iddiaya girdi "Tavlarım" filan diye.
En iyisi görünmez adamcılık oynamanız. Öyle birisi aslında yok.

Mecbur kalmadıkça diyaloğa girmeyin, konuyu açacak olursa duymazdan gelin, yine peşinize takılacak olursa ve canınız da biraz intikam çekiyorsa, "Sapık mısın be laftan anlamıyor musun, ilgilenmiyorum sizinle!" diyerek milletin içinde rezil edin.

Çok da şeapmayın ya amaan.

Mecbur kalmadıkça diyaloğa girmeyin, konuyu açacak olursa duymazdan gelin, yine peşinize takılacak olursa ve canınız da biraz intikam çekiyorsa, "Sapık mısın be laftan anlamıyor musun, ilgilenmiyorum sizinle!" diyerek milletin içinde rezil edin.

bence tepkili davranma bölece kendini daha da bir halt sanacak..
o yok gibi davran ya da herhangi biri gibi..
he birde telefonda konus gülerek.. bigün de teldekine askım de gitsin
salak mıdır nedir sanki ona kaldın götüm.

Başta size karşı o kadar ilgi alaka neydi peki??? Nefret ediyorum böyle erkeklerden.
Bi zamanlar bende aynı durumu yaşadım maalesef.Gün içinde defalarca aramalar,mesaj atmalar,ilgiler,alakalar,yemeklere kahvaltılara davet etmeler sonunda peki dedim madem bu kadar ısrar ediyor kabul ettim bi kahve içelim dedim.Görüştük bi avmde kahve içtik eve geldim tık yok.Sanki herşey yalan dolan.İlk kez başıma geldi böyle bi tip tecrübesizlik.Sanırım aklınca kafasında kurguladığı şey bu kez de kız benim peşimden koşsun durumuydu.Şimdi ki aklım olsa bu tipin ne aramasına,ne mesaj atmasına izin dahi vermezdim hemen siler engellerdim.Ama ne yazık ki insanlar maskeli,iki yüzlü asıl niyetleri ne onu belli etmiyorlar.Bana göre biriyle bi iddaa durumu da olmuş olabilir.Tehlikeli böyle sahtekar tipler.Size tavsiyem kimseye malzeme olmayın.En iyi cevap yok saymaktır.Varlığını yok sayın.Asla muhattap olmayın böyle karaktersizlerle.

Gercekten adamin yaptigi cok cocukca bir hareket.Gercekten isteseydi sevinirdi olumlu yanita.Kendince sen hayir dedikce takinti haline getirrdi demek ki sen olumlu yanit verince de rahatladi

Başta size karşı o kadar ilgi alaka neydi peki??? Nefret ediyorum böyle erkeklerden.
Bi zamanlar bende aynı durumu yaşadım maalesef.Gün içinde defalarca aramalar,mesaj atmalar,ilgiler,alakalar,yemeklere kahvaltılara davet etmeler sonunda peki dedim madem bu kadar ısrar ediyor kabul ettim bi kahve içelim dedim.Görüştük bi avmde kahve içtik eve geldim tık yok.Sanki herşey yalan dolan.İlk kez başıma geldi böyle bi tip tecrübesizlik.Sanırım aklınca kafasında kurguladığı şey bu kez de kız benim peşimden koşsun durumuydu.Şimdi ki aklım olsa bu tipin ne aramasına,ne mesaj atmasına izin dahi vermezdim hemen siler engellerdim.Ama ne yazık ki insanlar maskeli,iki yüzlü asıl niyetleri ne onu belli etmiyorlar.Bana göre biriyle bi iddaa durumu da olmuş olabilir.Tehlikeli böyle sahtekar tipler.Size tavsiyem kimseye malzeme olmayın.En iyi cevap yok saymaktır.Varlığını yok sayın.Asla muhattap olmayın böyle karaktersizlerle.
aynen böyle oldu işte şimdi varlığını yok saycam mecbur geçer bir ka. güne zaten araya hafta sonu giriyor ufffff ama canım çok sıkkıldıı :(

Gercekten adamin yaptigi cok cocukca bir hareket.Gercekten isteseydi sevinirdi olumlu yanita.Kendince sen hayir dedikce takinti haline getirrdi demek ki sen olumlu yanit verince de rahatladi
aynen yaaa iş yerinde olmazmış arkadaşalrı oyle demiş o kadar koşan bendim sankiii :(

:)) severim seni çokta şey yapmamaya çalışıyorum aynen dedikleri yapıcam inşallah ah bir gelsede tekmeyi basssamm

benim başıma böyle bir şey gelseydi, adamın kaldırdığım poposunu bir konuşmayla indirirdim ve popo bir daha kalkamazdı

ilgisine kapılıp hayran olduğunuza göre ilgisi bittiğine göre sizin için de bitmiş olmalı. bu kadar basit.
şey var işte terkedilmişim gibi gururum kırıldı birden hayret ya inanamıyorum olanlara tipsizz di birde ttotosunu kaldırdım işte nasıl indirceksem artık :S:S:S:SS:

Terk edilmediniz en başında bunu iyice anlayın
Arkadaş lafıyla hareket eden ve kindar biri demekki, kurtulmuşsunuz
Görmezden gelin çoğu zaman arada da mutlaka iki iyi iş arkadaşı gibi muhabbet edin
Hiçbir şey olmamış gibi davranın ve bunu yaparken mutlaka aşırı rahat olun
Sakin kalmanız çok önemli, panik yapmayın
İş yerinden başka kimseye de özellikle gidip anlatmayın yaşananları
Eğerki sorarlarsa da "he tanıma amaçlı kahve içtik sohbet ettik ama olmadı arkadaşız hala" denebilir

diyemem ya kenidne alıştırdı diyemem salak gibi agzına bakarım en iyisi merhaba günaydın o kadar bence

ya işte önceki konumdaki çocuk...ya ben kaçtım kaçtıkça kovaladı kovaladı yok dedim olmaz dedim falan sonra o kadar ilgiye dayanamadım tek bir gün içimdekileri dile getirdim olanlar oldu tek bir gün yürüdüm yani ilgimi belli ettim ertesi günü tık yok adamdan korkma ya

Ilk iki cumlenizi okudum, yemin ederim konu gerçekten çocuk sandim. Hani insan ufagi olan çocuk. Muhtemelen resit bi insansiniz, karsinizdaki de oyledir. Cocuk diye bahsetmek nedir ya

Sözüm ona,
Hayır, belki ben o zaman içkiliydim,
Belki telefonum calındı da, baskası yazdı onları,
Nerden biliyorsun?Belki içime c..n girdi.
Belki bi an aymazlık halndeydimde sana denk geldi,
Nerden biliyorsun

Back