R rainyy Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2018 6.665 4.073 173 9 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi rainyy #1 Hoslandigim biri vardi iki ay once falan yazdim ama ilgisizdi cok az konustuk yine yazasim var ama mesaj atsam mi sizce?
Hoslandigim biri vardi iki ay once falan yazdim ama ilgisizdi cok az konustuk yine yazasim var ama mesaj atsam mi sizce?
Artemidaa Üye Kayıtlı Üye 5 Mart 2025 302 936 18 33 9 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi rainyy #2 Bence hayır.
Ahuzarr Üye Kayıtlı Üye 12 Şubat 2025 372 296 18 9 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi rainyy #3 rainyy .!.: Hoslandigim biri vardi iki ay once falan yazdim ama ilgisizdi cok az konustuk yine yazasim var ama mesaj atsam mi sizce? Genişletmek için tıkla... Bence yazmayın yazdığınız zaman soğuk yapmış zatten bir daha yazıp havaya sokmayın
rainyy .!.: Hoslandigim biri vardi iki ay once falan yazdim ama ilgisizdi cok az konustuk yine yazasim var ama mesaj atsam mi sizce? Genişletmek için tıkla... Bence yazmayın yazdığınız zaman soğuk yapmış zatten bir daha yazıp havaya sokmayın
opheliiaaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Eylül 2024 377 1.190 28 20 9 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi rainyy #4 rainyy .!.: Hoslandigim biri vardi iki ay once falan yazdim ama ilgisizdi cok az konustuk yine yazasim var ama mesaj atsam mi sizce? Genişletmek için tıkla... Atma, reddetmiş zaten
rainyy .!.: Hoslandigim biri vardi iki ay once falan yazdim ama ilgisizdi cok az konustuk yine yazasim var ama mesaj atsam mi sizce? Genişletmek için tıkla... Atma, reddetmiş zaten
gebito Nirvana Kayıtlı Üye 12 Ekim 2008 6.960 En iyi cevaplar 2 15.833 773 9 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi rainyy #5 rainyy .!.: Hoslandigim biri vardi iki ay once falan yazdim ama ilgisizdi cok az konustuk yine yazasim var ama mesaj atsam mi sizce? Genişletmek için tıkla... Bence at. Aklında kalıp daha fazla sorgulayacağına adım at, yol bitsin :) Bu arada diğerlerine katılıyorum. Bir şey çıkmayacak. O nedenle mesaj atın, tekrar bir ilerleme olmasın. Daha da aklınızda soru işaretı kalmasın.
rainyy .!.: Hoslandigim biri vardi iki ay once falan yazdim ama ilgisizdi cok az konustuk yine yazasim var ama mesaj atsam mi sizce? Genişletmek için tıkla... Bence at. Aklında kalıp daha fazla sorgulayacağına adım at, yol bitsin :) Bu arada diğerlerine katılıyorum. Bir şey çıkmayacak. O nedenle mesaj atın, tekrar bir ilerleme olmasın. Daha da aklınızda soru işaretı kalmasın.
sevimlicosh Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2021 3.189 5.907 108 29 9 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi rainyy #6 Ay gitsin , yazmayio ketum duruncada yazmiyor nasilsa kaybedecek bir seyin yok .
Ebrulibayan Aktif Üye Pro Üye Anneler Kulübü 20 Ocak 2021 1.915 2.379 83 27 9 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi rainyy #7 rainyy .!.: Hoslandigim biri vardi iki ay once falan yazdim ama ilgisizdi cok az konustuk yine yazasim var ama mesaj atsam mi sizce? Genişletmek için tıkla... Yaz içinde kalmasın. Yine soğuk yaparsa tekrar yazmazsın.
rainyy .!.: Hoslandigim biri vardi iki ay once falan yazdim ama ilgisizdi cok az konustuk yine yazasim var ama mesaj atsam mi sizce? Genişletmek için tıkla... Yaz içinde kalmasın. Yine soğuk yaparsa tekrar yazmazsın.