ben yeni gördüm konunu canım hatta konunu okurken ben de mi böyle olurum dedim çünkü bu sene yükseğe başlamaya niyetliyim seneye de evlenmeye inşallah... annenelr yardımına gelebilirlerse gelsinler durumun gerçekten zor tez yazmayı biliyorum ki sen yüksek tezi yazıyorsun o daha da zor ben evde ne yemek ne bulaşıkla ilgilendim sana Allah sabır ve güç versin...
dediğim gibi annenlerden yarım alabilirsin eşi biraz destek olsun olmadı bir süre annen size gelsin kalsın eşinin annesi de olabilir. ee bu günler zor günler yardım etsinler biraz sana sen de karamsarlıpa düşme olmadı uzatma alırsın biraz ama asla bırakma kendin diyorsun hamile hamile seminer dersni verdim diye yazık olur okadar emeğine
benim de en çok korktuğum şeylerden biri bu durumu yaşamak,
çocuk ve kariyer
off ya niye kadınlara bu kadar yükleniyorlar
erkekler de baba oluyorlar ama nasıl yapıyorlar kariyerlerini
bebek bakımı bence sadece anneye ait olmamalı, eşler de yardım etmeli
Allah yardımcın olsun
hayırlısı neyse o olsun
canım buraya kadar gelmişken sakın bırakma! Mutlaka bir çıkış yolu bulursun.Sonradan pişman olmak da var.Allah kolaylık versin,bilirim ne zordur hem bebek hem iş.
Ben de topiğe yeni denk gelenlerdenim..
Keşke bebeği biraz erteleseydin canım..Bu şekilde akademik kariyer yapanların bebek olayını geçici süre askıya almalarından yanayım ama olmuş artık Allah uzun ömür versin..
Bu saatten sonra yapacağın fazla birşey yok..Fedakarlığın sınırını zorlayacaksın..Gece demeden çalışman lazım..Bebeği arada bırakacağın birisi varsa bırak 3-4 saat yoğunlaşırsın..
Tez olayını bilirim insan çok zorlanıyor..Allah kolaylık versin..Ama sakın bırakma bence de..
benim henüz çocuğum yok ama bi tanıdığım doktora yapıyo onunda çok zor zamanları oldu ama devam ediyor.bırakma bencede.artık sonuna gelmişin.zor zamanlar mutlaka olacak.son dönemin artık heralde biraz daha sık dişini
allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?