Napmalıyım kim haklı kızlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sena126262727

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mart 2025
3
-3
1
19
Kızlar yardım edin ben 18 yaşındayım 9 aylık bir ilişkim var 2 gün konuşup sevgili olduk annem tanıştırdı ilk buluşmada başka bir kızla çıktığını yakaladım kız baya seviyormuş bunu Buda çıkmış ağlıyor fln diye ayrıldı gözümün önünde daha sonrasında kız arkadaşlarıyla buluştuğunu öğrendim ilişkinin 1.ayından sonra birdaha yapmayacağına söz verdi yapmadı bakın ama ilişki 21 günken bodruma gittik takıldık dayısı vardı (dayısı yılda bir geliyormuş ) kız arkadaşım 2.gün erkek arkadaşını çağırdı dayısı durmak istemedi benimkide dayımı bırakamam diyip beni o masada bırakıp gitti bende kendime yediremedim ayrıldım kız arkadaşımla fazla samimiyet kurmuşlardı bundan da rahatsız olmuştum ortama başka erkek geldi biz flörtleştik kendimi çok kötü hissediyordum öpüştük ama ben evime dönünce pişman oldum konuşmayı kestim çocukla sevgilime yazdım barıştık ben kız arkadaşımla konuşmuyorum videomu çekmiş çocuklaykrn sevgilimin öğrenmesinden korkuyorum suçluluk duyuyorum napıcam bu arada ben ona sen kızlarla oturdun arkamdan iş çevirdin dediğimde ben seni sevmiyordum takılmalıl düşünüyordum pişman değilim sözden sonra birşey yapmadım masada ondan bıraktım işte ben kızlarla buluştum ama o zaman aramzıda birşey geçmedi yeminler etti ailesinin üstüne ben inanıyorum birbirimizi tam sevmiyorduk o zaman ben affettim ama o beni affetmez öğrenmesinden korkuyorum tek suçlı ben miyim lütfen yardım edin

Birde ben erkeğim senle ben birmiyiz kafasında

Ya siz iyi misiniz? Bı silkelemek istiyorum seni, ya hıc bı idealin yok, hayattan beklentin yokta bu yaşta hicbirsey yapmadan birine kapak atma derdindesiniz siz. Ya gidin güzel okullar kazanın okuyun, yeni arkadas çevreniz olsun, belli ki mevcut olanlardan bı b.k olmamiş, yeni aklı başında arkadaşlarınızla çay için, kahve için hayat görüşünüz olsun... Ne yaşıyorsunuz siz, bu ergen tavırlarla sana saygısı olmayan adama niye kul köle oluyorsun sen. Allah aşkına bı kendinize saygınız olsun, gece gece ne okudum, yarabbim akıl fikir ver.

Bu ilişkiden hiç bir şey çıkmaz hayatım baştan sonra yalan kendini yorma zamanını tüketme kendine daha güzel bir sayfa açmalısın bence bu tecrübelerinle daha doğru kararlar alırsın hemde

Bu ilişkiden hiç bir şey çıkmaz hayatım baştan sonra yalan kendini yorma zamanını tüketme kendine daha güzel bir sayfa açmalısın bence bu tecrübelerinle daha doğru kararlar alırsın hemde
Kendimi çok suçlu hissediyorum

Kızlar yardım edin ben 18 yaşındayım 9 aylık bir ilişkim var 2 gün konuşup sevgili olduk annem tanıştırdı
Böyle anneniz varsa kötülüğü başkasında aramayın. Daha hayatın o kadar başındasınız ki başında bile sayılmazsınız çocuksunuz. Burada istisnasız her üye aynı şeyi yazacaktır. Böyle saçma sapan tiplerle zaman kaybetmeyin. Eğitim kariyer planı yapın hayal edin. Böyle boş beleş tiplerin kendine hayrı yok size olsun. Aynı yaşta kızım var ve ona ne söylersem size de aynısını yazıyorum. Yazık etmeyin kendinize.

İdeal ilişki kesin evlenin!! ikinizde kendinizi gerçekleştirmeden evlilik evresine girmişsiniz.Bence geri dönün o yoldan.

bu ne saçma bir hayat böyle
anneniz 18 yasindaki kizini tanistiracak daha ipsiz sapsiz bir serefsiz bulamamis mi?
ilk gunden sevgilsii oldugunu bildiginiz - sizi bulunca onu tek telefonla terkeden adamla olma motivasyonunuz neydi?

Annen bu kişiyi nereden tanıyor?

Ergen ergen işler peşinde koşacağına derslerine baksa, nokta virgülün varlığına dair bı fikri olacakti.

Yaşınız kaç bilmiyorum ama noktalama işaretlerini öğrenmiş olmanız gerekiyor. Zira 1. Sınıfta öğretmeye başlıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…