- 15 Mart 2025
- 3
- -3
- 1
- 19
- Konu Sahibi sena126262727
-
Birde ben erkeğim senle ben birmiyiz kafasındaKızlar yardım edin ben 18 yaşındayım 9 aylık bir ilişkim var 2 gün konuşup sevgili olduk annem tanıştırdı ilk buluşmada başka bir kızla çıktığını yakaladım kız baya seviyormuş bunu Buda çıkmış ağlıyor fln diye ayrıldı gözümün önünde daha sonrasında kız arkadaşlarıyla buluştuğunu öğrendim ilişkinin 1.ayından sonra birdaha yapmayacağına söz verdi yapmadı bakın ama ilişki 21 günken bodruma gittik takıldık dayısı vardı (dayısı yılda bir geliyormuş ) kız arkadaşım 2.gün erkek arkadaşını çağırdı dayısı durmak istemedi benimkide dayımı bırakamam diyip beni o masada bırakıp gitti bende kendime yediremedim ayrıldım kız arkadaşımla fazla samimiyet kurmuşlardı bundan da rahatsız olmuştum ortama başka erkek geldi biz flörtleştik kendimi çok kötü hissediyordum öpüştük ama ben evime dönünce pişman oldum konuşmayı kestim çocukla sevgilime yazdım barıştık ben kız arkadaşımla konuşmuyorum videomu çekmiş çocuklaykrn sevgilimin öğrenmesinden korkuyorum suçluluk duyuyorum napıcam bu arada ben ona sen kızlarla oturdun arkamdan iş çevirdin dediğimde ben seni sevmiyordum takılmalıl düşünüyordum pişman değilim sözden sonra birşey yapmadım masada ondan bıraktım işte ben kızlarla buluştum ama o zaman aramzıda birşey geçmedi yeminler etti ailesinin üstüne ben inanıyorum birbirimizi tam sevmiyorduk o zaman ben affettim ama o beni affetmez öğrenmesinden korkuyorum tek suçlı ben miyim lütfen yardım edin
Bu ilişkiden hiç bir şey çıkmaz hayatım baştan sonra yalan kendini yorma zamanını tüketme kendine daha güzel bir sayfa açmalısın bence bu tecrübelerinle daha doğru kararlar alırsın hemdeKızlar yardım edin ben 18 yaşındayım 9 aylık bir ilişkim var 2 gün konuşup sevgili olduk annem tanıştırdı ilk buluşmada başka bir kızla çıktığını yakaladım kız baya seviyormuş bunu Buda çıkmış ağlıyor fln diye ayrıldı gözümün önünde daha sonrasında kız arkadaşlarıyla buluştuğunu öğrendim ilişkinin 1.ayından sonra birdaha yapmayacağına söz verdi yapmadı bakın ama ilişki 21 günken bodruma gittik takıldık dayısı vardı (dayısı yılda bir geliyormuş ) kız arkadaşım 2.gün erkek arkadaşını çağırdı dayısı durmak istemedi benimkide dayımı bırakamam diyip beni o masada bırakıp gitti bende kendime yediremedim ayrıldım kız arkadaşımla fazla samimiyet kurmuşlardı bundan da rahatsız olmuştum ortama başka erkek geldi biz flörtleştik kendimi çok kötü hissediyordum öpüştük ama ben evime dönünce pişman oldum konuşmayı kestim çocukla sevgilime yazdım barıştık ben kız arkadaşımla konuşmuyorum videomu çekmiş çocuklaykrn sevgilimin öğrenmesinden korkuyorum suçluluk duyuyorum napıcam bu arada ben ona sen kızlarla oturdun arkamdan iş çevirdin dediğimde ben seni sevmiyordum takılmalıl düşünüyordum pişman değilim sözden sonra birşey yapmadım masada ondan bıraktım işte ben kızlarla buluştum ama o zaman aramzıda birşey geçmedi yeminler etti ailesinin üstüne ben inanıyorum birbirimizi tam sevmiyorduk o zaman ben affettim ama o beni affetmez öğrenmesinden korkuyorum tek suçlı ben miyim lütfen yardım edin
Kendimi çok suçlu hissediyorumBu ilişkiden hiç bir şey çıkmaz hayatım baştan sonra yalan kendini yorma zamanını tüketme kendine daha güzel bir sayfa açmalısın bence bu tecrübelerinle daha doğru kararlar alırsın hemde
Böyle anneniz varsa kötülüğü başkasında aramayın. Daha hayatın o kadar başındasınız ki başında bile sayılmazsınız çocuksunuz. Burada istisnasız her üye aynı şeyi yazacaktır. Böyle saçma sapan tiplerle zaman kaybetmeyin. Eğitim kariyer planı yapın hayal edin. Böyle boş beleş tiplerin kendine hayrı yok size olsun. Aynı yaşta kızım var ve ona ne söylersem size de aynısını yazıyorum. Yazık etmeyin kendinize.Kızlar yardım edin ben 18 yaşındayım 9 aylık bir ilişkim var 2 gün konuşup sevgili olduk annem tanıştırdı
Tamam ayrıl bitsin yeni sayfa açtığın insana saha farklı dürüst davranırsın bunlar sana tecrübe oldu işte canımKendimi çok suçlu hissediyorum
Annen bu kişiyi nereden tanıyor?Kızlar yardım edin 9 aylık bir ilişkim var 2 gün konuşup sevgili olduk annem tanıştırdı ilk buluşmada başka bir kızla çıktığını yakaladım kız baya seviyormuş bunu Buda çıkmış ağlıyor fln diye ayrıldı gözümün önünde daha sonrasında kız arkadaşlarıyla buluştuğunu öğrendim ilişkinin 1.ayından sonra birdaha yapmayacağına söz verdi yapmadı bakın ama ilişki 21 günken bodruma gittik takıldık dayısı vardı (dayısı yılda bir geliyormuş ) kız arkadaşım 2.gün erkek arkadaşını çağırdı dayısı durmak istemedi benimkide dayımı bırakamam diyip beni o masada bırakıp gitti bende kendime yediremedim ayrıldım kız arkadaşımla fazla samimiyet kurmuşlardı bundan da rahatsız olmuştum ortama başka erkek geldi biz flörtleştik kendimi çok kötü hissediyordum öpüştük ama ben evime dönünce pişman oldum konuşmayı kestim çocukla sevgilime yazdım barıştık ben kız arkadaşımla konuşmuyorum videomu çekmiş çocuklaykrn sevgilimin öğrenmesinden korkuyorum suçluluk duyuyorum napıcam bu arada ben ona sen kızlarla oturdun arkamdan iş çevirdin dediğimde ben seni sevmiyordum takılmalıl düşünüyordum pişman değilim sözden sonra birşey yapmadım masada ondan bıraktım işte ben kızlarla buluştum ama o zaman aramzıda birşey geçmedi yeminler etti ailesinin üstüne ben inanıyorum birbirimizi tam sevmiyorduk o zaman ben affettim ama o beni affetmez öğrenmesinden korkuyorum tek suçlı ben miyim lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?