NAPICAMMM BEENN !!!u

Eğer duşun suyu aniden soğuyup ısnıyorsa bundan da hoşlanmıyor olabilir

Görümcem benim su kuşu oğlumu bir gün zorla banyoya soktu ve oğlum o günden sonra her banyoda çığlık çığlığa ağladı. Sevdiği oyuncaklarla birlikte soktuk banyoya ve tekrar alıştı. Umarım sizinki de alışır. Muhtemelen bir şeyden korktu onun için ortalığı yıkıyor.

benim kız dogdugundan beri aynı 2 yasına geldi korkuyomda korkuyom girmicem dio banyonun kapısında bekliyo zor giriyo napcaz bilmem

Benim suyu çok seven oğlumda bir dönem oldu öyle, bir çok çocukta olabiliyormuş.

Suda yüzen ördekler aldık, top havuzlarında ki toplardan aldık yinede ağlıyordu, pepenin banyo yaptığı bir bölüm vardı onu izletmiştik ama sizinki küçükmüş etkili olur mu bilmem.

Birde banyoda değilde oda da yıkamayı deneyin, küvetini getirin odaya içine sevdiği oyuncakları koyun önce onları yıkayın etkili olabilir belki banyodan korkmuştur, yıkanmaya razı olursada en son başını yıkayın onda da elinizle yüzünü siper edin su gelmesin.

benim oglumda korkuyordu,ben artik kuveti doldurup icine sokmuyorum.tutunuyor kuvetin kenarina,bi guzel yikiyorum dus basligini kullanarak..aglamaya firsat kalmiyor zaten.

merhaba benim kızımda doğduğu günden 2 yaşına kadar hiç sevmedi banyo yapmayı,babası tutuyor ben yıkıyordum ta ki tesadüfen pepeyi izleyene kadar.pepe yıkanmayı çok seviyor bölümünü.o günden sonra hergün anne hadi bıcı bıcı yapayım diyor.belki sizede bir çözüm olabilir arkadaşlar.

bebeginizi legende yikamayi deneyin. benim kizimda normal banyodan korkuyor ama legende korkmaz.

Havalar guzel artik. Onune bir legen su koyun oynasin biraz oyuncaklariyla icine girmeden. Bakti suyla oynamak hosuna gidiyor sonra kendide girebilir legenin icine. Boylelelikle alisir legende yikanmaya

Ben hala banyo yaparken boğulacm sanıyorum o derece :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…