NAPICAMMM BEENN !!!u

Bir de ben mi çok pisim bilemeyeceğim ama bu kadar sık yıkamayın bazı günler onun dediği olsun yıkanmasın

Her gün tekrarlarsa unutamaz ki korktuğu şeyi

Ben kendimi bile 2 günde bir yıkıyorum havalar da çok sıcak değil haftada 2 yıkasanız zorunluluk değil de eğlence olsa

Bir de oğlumun yüzen adamı vardı kurup leğene bırakıyorsunuz o yüzüyor onla oynamak için yıkanıyordu

1-2 liralık bir şey bulabilirseniz deneyin

Benim yeğenim de banyo yapan insanları izledikçe alıştı.korkuyorsa anneyi banyo yaparken. Bikac kez izlesin..evde anneden sonra kimi seviyorsa onu izlesin banyoda
Ayy canim dedeyle girdik babaanneyle girdik onlarin yaninda da bakti onlara yakinda mahallenin evlerinine gidicez bakmaya

kaynanam alissin diye hergun kucukken yikiyoduk beraber bende huyundan vazgecmesin diye yikamak istiyordum ama nolduysa 2 aydir oldu aslinda cok seviyodu

Evet acaba ondan mi oldu havuza girmisdi ondan sonra boyle oldu

O zaman bir süre sudan uzak kalsın korkmuş demek ki

Ben bu yaşında sevmem yüzüne su gelmesini Deniz'de de kafamı sokmam

Çocuklar 5-6 yaşına gelinceye kadar kafalarının sokulmasını istemiyorlar plajda gördüğüm kadarı ile

Oğlum yüzüne bir damla su gelince boğuluyorum diye bağırıyor

Unutturun küvet gibi toplu su ile değil de böyle azıcık akan su ile yıkayın ve sık aralıklarla değil yıkama sıklığını azaltın ki unutsun

Herhalde ondan korktu kuzum benim ya offf 1 haftada 1 defa yikicam bundan sonra insallah duzelir eskisi gibi olur

Insallah canim gecsin yoksa kafayi yicem asagi katta eltim oturuyo her banyoda yukari geliyo noluyo diye =(

Bakın sizin tutumunuz da hatalı o zaman
Bu kadar çok tepki veren çocuğa yıkamak için baskı yapmayın

Çıcuk bu ne kadar kirli olabilir ki
Îzin verin sakinleşsin

Bir süre sonra da onu yıkamayın siz eşiniz ile girip yıkanın onu da koyun banyoya azıcık ortalık batar ama bakın nasıl geliyor

acaba once legeninde yikiyodunuzda simdi dus basligiylami banyo yaptirmaya dondunuz?
Benim yigenimde 1 bcuk yasinda, banyo yapmaya bayilan cocuk dus basligini gorunce korkuyor kaciyor.

Şarkı söyleyerek masal anlatarak deneyin.bir şey olmadığını farkedip ağlamaktan vazgeçebilir.suyu yavaş yavaş dökün söz verin gözlerini uakmayacağına canını acıtmayacağına (korktuğu her neyse) aklıma bunlar geldi.

Okurken güldüm...kızımda sizin gibi bağırıyor 8 yaşına geldi bebekliginden beri böyle. 3 aylık olan kizimsa suya bayılıyor sessizce yikanmanin tadını çıkarıyor ablasına cekmicek .yuzmeyide öğrenmek imkansız gibi görünüyor tabii bizimde.

Aynen kızımda böyleydi kesinlikle havuz deniz su oyun yerlerine girmezdi yapışır kalırdı bacağıma birgün çok sevdiği arkadaşıyla götürdüm oda öyleymiş annesi dedi bunlar birbirlerine nispet girdiler çıkmak bilmediler o gündür kızım acayip seviyor suyuda konu sahibi arkadaşın derdi farklı banyo yapmak istememesi çok zor oğlumu çok zor alıştırdım acayip çığlık atardı korkardımda şikayette bulunacak yabancılar diye çok sabır istiyor zamanla alışıyorlar şimdi 4 . Sınıfa gidiyor beyefendi hergün duş alır sebeb pis kokmasın sınıfda oğlum okuldan gelince alıyorsunda sabah ne demeye yıkanıyorsun diyoruz babasıyla şaştık kaldık bide böyle sorun çıkıyor işte anlamak zor bu çoçuk milletini sadece bol boooolll sabırrr biz annelereeee

Sonradan olduysa içine korku düşürecek bir şey yaşamış olmalı.
Mesela gözü çok yanmış olabilir.
Ayakları kayıyor ve kendini güvende hissetmiyor olabilir.
Yani bir sıkıntısı vardır muhakkak önce onu bulmaya çalışın.
Kaç günde bir yıkıyorsunuz? Çok fazla yıkamayın.

böyle bir video buldum
cok seker bir bebekmis bayildimm bu arada
sizde bunun gibi videolar izletebilirsiniz oglunuza
korkusunu yener insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…