denedim canim hepsini =(( daha ordekleri oyuncalari bagira bagira yuzume firladiyo kucucuk boyuyla
Ayy canim dedeyle girdik babaanneyle girdik onlarin yaninda da bakti onlara yakinda mahallenin evlerinine gidicez bakmayaBenim yeğenim de banyo yapan insanları izledikçe alıştı.korkuyorsa anneyi banyo yaparken. Bikac kez izlesin..evde anneden sonra kimi seviyorsa onu izlesin banyoda
Evet acaba ondan mi oldu havuza girmisdi ondan sonra boyle olduKolluk takıp havuz denediniz mi..
Evet acaba ondan mi oldu havuza girmisdi ondan sonra boyle oldu
kaynanam alissin diye hergun kucukken yikiyoduk beraber bende huyundan vazgecmesin diye yikamak istiyordum ama nolduysa 2 aydir oldu aslinda cok seviyoduBir de ben mi çok pisim bilemeyeceğim ama bu kadar sık yıkamayın bazı günler onun dediği olsun yıkanmasın
Her gün tekrarlarsa unutamaz ki korktuğu şeyi
Ben kendimi bile 2 günde bir yıkıyorum havalar da çok sıcak değil haftada 2 yıkasanız zorunluluk değil de eğlence olsa
Bir de oğlumun yüzen adamı vardı kurup leğene bırakıyorsunuz o yüzüyor onla oynamak için yıkanıyordu
1-2 liralık bir şey bulabilirseniz deneyin
Insallah canim gecsin yoksa kafayi yicem asagi katta eltim oturuyo her banyoda yukari geliyo noluyo diye =(Tüh inşallah bu korkusu geçer..
Insallah canim gecsin yoksa kafayi yicem asagi katta eltim oturuyo her banyoda yukari geliyo noluyo diye =(
Evet acaba ondan mi oldu havuza girmisdi ondan sonra boyle oldu
Herhalde ondan korktu kuzum benim ya offf 1 haftada 1 defa yikicam bundan sonra insallah duzelir eskisi gibi olurO zaman bir süre sudan uzak kalsın korkmuş demek ki
Ben bu yaşında sevmem yüzüne su gelmesini Deniz'de de kafamı sokmam
Çocuklar 5-6 yaşına gelinceye kadar kafalarının sokulmasını istemiyorlar plajda gördüğüm kadarı ile
Oğlum yüzüne bir damla su gelince boğuluyorum diye bağırıyor
Unutturun küvet gibi toplu su ile değil de böyle azıcık akan su ile yıkayın ve sık aralıklarla değil yıkama sıklığını azaltın ki unutsun
Insallah canim gecsin yoksa kafayi yicem asagi katta eltim oturuyo her banyoda yukari geliyo noluyo diye =(
Okurken güldüm...kızımda sizin gibi bağırıyor 8 yaşına geldi bebekliginden beri böyle. 3 aylık olan kizimsa suya bayılıyor sessizce yikanmanin tadını çıkarıyor ablasına cekmicek .yuzmeyide öğrenmek imkansız gibi görünüyor tabii bizimde.Ben 32 yasindayim...kendimi bildim bileli suyla bogulmaktan korktum...o yuzden banyodan nefret ederdim...hatirliyorum 6 , 7 yaslarinda bile banyodayken imdat kurtarin beni boguluyorum diye bagirirdim annem beni yikarken...sonrasinda ne kadar denediysem bu korkudan kurtulamadim..yuzmeyi ogrenemedim mesela...cocugunuz asamazsa bu durumu buyuk ihtimal o da benim gibi ilerde yuzme ogrenemeyecek...en buyuk korkusu denizde bogulma tsunami gibi seyler olacak..
Aynen kızımda böyleydi kesinlikle havuz deniz su oyun yerlerine girmezdi yapışır kalırdı bacağıma birgün çok sevdiği arkadaşıyla götürdüm oda öyleymiş annesi dedi bunlar birbirlerine nispet girdiler çıkmak bilmediler o gündür kızım acayip seviyor suyuda konu sahibi arkadaşın derdi farklı banyo yapmak istememesi çok zor oğlumu çok zor alıştırdım acayip çığlık atardı korkardımda şikayette bulunacak yabancılar diye çok sabır istiyor zamanla alışıyorlar şimdi 4 . Sınıfa gidiyor beyefendi hergün duş alır sebeb pis kokmasın sınıfda oğlum okuldan gelince alıyorsunda sabah ne demeye yıkanıyorsun diyoruz babasıyla şaştık kaldık bide böyle sorun çıkıyor işte anlamak zor bu çoçuk milletini sadece bol boooolll sabırrr biz annelereeeeYakın çevrenizde çocuk var mı? beraber suyla oynarlarsa korkusu azalabilir. Denizden korkan çocukların çevresindeki çocukların rahatlığıyla bir iki saat içinde bıcır bıcır yüzdüğünü görüyorum hep.