• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Napıcamı şaşırmış durumdayım...

yas_mi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2012
32
1
28
Ankara
6.5 aylık bi kızım var 4 aylıktan beri ben çalıştıgım için annem bakıyor benim kızım hiç durmayan dız dız gündüzleri yarım saatten fazla uyumayan bi çoçuk ve annem artık bakmak istemiyor çok yoruyor beni diyor ben bakıcı bulmak istedim ama eşim bakıcı yerine benim annem baksın diyor eger kayınvaldem bakarsa orda kalmamız gerekiyor ve ben orda hiç rahat edemiyorum ve hiç birşey söyliyemiyorum hemen alınıyor ve kızımı sürekli sallıyıp uyutma şeklinde bakıyor eşim zaten gece 12 de geliyor oda olmıycak, işten çıksam bi dert çıkmasam bi dert çok güzel bi konumda maddi manevi çok iyi bi işim var yıllarca emek verip bi anda bırakmak düşündürüyor beni, annem hergün şikayet halinde anlıycanız napcamı şaşırmış sizce ne yapmalıyım...

6.5 aylık bi kızım var 4 aylıktan beri ben çalıştıgım için annem bakıyor benim kızım hiç durmayan dız dız gündüzleri yarım saatten fazla uyumayan bi çoçuk ve annem artık bakmak istemiyor çok yoruyor beni diyor ben bakıcı bulmak istedim ama eşim bakıcı yerine benim annem baksın diyor eger kayınvaldem bakarsa orda kalmamız gerekiyor ve ben orda hiç rahat edemiyorum ve hiç birşey söyliyemiyorum hemen alınıyor ve kızımı sürekli sallıyıp uyutma şeklinde bakıyor eşim zaten gece 12 de geliyor oda olmıycak, işten çıksam bi dert çıkmasam bi dert çok güzel bi konumda maddi manevi çok iyi bi işim var yıllarca emek verip bi anda bırakmak düşündürüyor beni, annem hergün şikayet halinde anlıycanız napcamı şaşırmış sizce ne yapmalıyım...

Annenizin yanına bakıcı tutun hem anneniz yorulmaz, torununu sevmenin keyfine varır hem de sürekli bakıcı ile yan yana olacağı için eşinizin içi rahat eder.

Annenizin yanına bakıcı tutun hem anneniz yorulmaz, torununu sevmenin keyfine varır hem de sürekli bakıcı ile yan yana olacağı için eşinizin içi rahat eder.

kesinlikle katılıyorum. bizde de bakıcı başlayana kadar annem bakıyordu ve sürekli şikayetleniyordu. ki benim kızım çok akıllıydı hala da öyle maşallah. ne zaman bakıcı geldi annem rahatladı. istediğinde dışarı çıktı gezdi. anneniz sürekli kalıyorsa en iyi çözüm bu bence de

aynen söylendigi gibi yapın hem sizin içiniz rahat eder hemde annenizede hoş sohbet iyi birini bulursanız o da mutlu olur ama baştan herseyi konusun, annenizden öğlen yemeği falan beklemesn sonra onun için şikayet eder anneniz nitekim bildigim örnekler var ben kadının hizmetçisi gibi yemek hazırlıyorum her öglen diyenler

kayınvaldenizin sizin eve gelme gibi bir durumu yoksa ve maddi durumunuz müsaitse arkadaşların söylediği gibi onun yanına birini tutabilirsiniz.. yarım günlük bile olsa üzerinden yükü alacaktır..

Back