hıc beklemıyordum ondan bunu.bırden oldu tartısma tatsızlık hıc bırsey yokken mutluyken bırden baskası varmıs da bendne ıstemeden uzaklasmıs da mutluymus falan . bunları ben yolun ortasında ankaranın gobegınde duydum.. gokyuzu bıle boguyo ınsanı o an. 10 cocukla ortada kalmıs gbı bı hıs yanı resmen.. hıncımı cıkardım osmanlı tokadımı da yedııı . hadı dedım canııım naş :) sen bensız hıc bıseysın , donersen burnundan getırırım , saydıgım bı ton hakaret de cabası. hıc aglamadım , allahıma sukrettım ne oldugunu bana erkenden gosterdın dıye ve sayesınde, o hayvanın sayesınde sımdıkı ılışkım cok guzel yanı :) cunku neyın ne oldugunu , toz pembe bakmamak gerektıgını artık bılıyorum. derdımı kımseye anlatmadım. o gun eve gıdene kdar nefes alamadım , daraldım.. ustunden 2 3 ay gectı.. ıyıkı bıtmıs , ıyıkı oyle bı pıslıkten kurtuldum dıyebıldım . oysa oyle cok sevmıstım kı , askımdan olup geberıyodum yanı :) sımdı ustunden 4 yıl gectı. ortak arkadaslarımız oldugu ıcın naptıgını bılıyorum.. hıı bıde benden o kız ıcın ayrılmıstı , o kızdan da boynuz yemıs ıyı olmus :) sonradan pışman oldugunu cok duydum ama bıttı o karaktersız benım ıcın.. karsıma daha ıyı bı ınsan cıktı ve bunun ıcın de o salak bebenın hayatımdan gıtmesı gerekıyordu.. allahın sevdıgı kuluymusum kı dogruyu gosterdı :)
ıste bunları yasadıgım ıcın konusuyorum ya senınle , hepsı gececek ve ıyıkı dıyeceksın ..