Dimi bir yandan oyle düsunuyorum bir yandandaTamam babanız ayıp etmiş de, eşiniz suyunu çıkarıyor. Aramak zorunda; bunun arada kalması olamaz. Ölüm yahu...
Evet onlar bunu anlamiyor isde yada hayla alındgmızın farkimda degiller . Ben yinede ara desem diyorum... icime sinmiyor çünku boyleyok artık adetlerimizde yok deyip göndermemek ne demek yahu. sağlık bu.. sağlığın adeti töresi mi olurmuş! ben eşinizin yerinde olsam bırakın aramayı yüzüne bile bakmam. eşinize boş yere baskı yapıp kendinizden de ailenizden de soğutmayın bence. olayı doğru anladıysam ortada büyük bir saygısızlık var ama eşinizden değil babanızdan kaynaklanıyor hiç arada kalınacak bir durum değil
Meraba arkadsla esim ve babam arasında kaldım.. ayri uzak sehirlerdeyiz ama esim babamı haftada 1 kez arauan biridir taaki öncedende anlattım bundan 1 hafta once benim rahatsizligim oldu hamileligimden dolayı amelitat olmam gerekiyordu cok rahatsizdim ve burda kimsem olmadıgı için esimde babamı aramış annesi 1 haftalgna geleblrmi diye benim annem rahatsiz gelemz demis esim babamda bizde oyle birsey yoadetlermzde senin annen gelsi16 yasindaki kardesimi bahane ederek yolliyamam demisdi esime... dun babamin halası ölmüs ve tum enistemler bassagligi icin aramos bende esime soledim hic arayamam dedi... annmde bana msj atmis esine soyledinmi bassagligi icin aramdi baban bekledi dedi bende isi gucu vs.. dedim iki arada bir derede kaldım yani... esimle tekrar konussam kavga cikcak ama aramamsida ayip olur gibime geliyor
Ya bence esinle arani sakin bozma. Aramak istemiyorsa aramasin ve sen bunu kafana takma. Hep boyle kucuk seylerden kavga cikar zaten.Meraba arkadsla esim ve babam arasında kaldım.. ayri uzak sehirlerdeyiz ama esim babamı haftada 1 kez arauan biridir taaki öncedende anlattım bundan 1 hafta once benim rahatsizligim oldu hamileligimden dolayı amelitat olmam gerekiyordu cok rahatsizdim ve burda kimsem olmadıgı için esimde babamı aramış annesi 1 haftalgna geleblrmi diye benim annem rahatsiz gelemz demis esim babamda bizde oyle birsey yoadetlermzde senin annen gelsi16 yasindaki kardesimi bahane ederek yolliyamam demisdi esime... dun babamin halası ölmüs ve tum enistemler bassagligi icin aramos bende esime soledim hic arayamam dedi... annmde bana msj atmis esine soyledinmi bassagligi icin aramdi baban bekledi dedi bende isi gucu vs.. dedim iki arada bir derede kaldım yani... esimle tekrar konussam kavga cikcak ama aramamsida ayip olur gibime geliyor
ölüm bambaşka birşey
eşiniz ilk konuda haklıydı ama bu konuda yanlış davranıyor
arayıp başınız sağolsun demeli
ondan sonra, başka konular için, istemiyorsa aramaz, tavrını sürdürür
bence bir kez daha söyleyerek şansınızı deneyin
onun ailesinin size karşı hiç mi hataları olmadı?
şimdi onlardan biri ölse siz aramayacak mısınız?[/Q
ölüm bambaşka birşey
eşiniz ilk konuda haklıydı ama bu konuda yanlış davranıyor
arayıp başınız sağolsun demeli
ondan sonra, başka konular için, istemiyorsa aramaz, tavrını sürdürür
bence bir kez daha söyleyerek şansınızı deneyin
onun ailesinin size karşı hiç mi hataları olmadı?
şimdi onlardan biri ölse siz aramayacak mısınız?
Ben ara demeden direk aramam dedi.. cok katidir esim biseye kizdimmi tamamdir... ama yinede direticem agzinin ucuyla bas sagligi dilesin en azindan diye
Bende öyle dusunuyorum diycem aynen oyle... ama aramzsada onun ailesininde bana cok yanlışları oldu ama ben yinede konuştum. Onlarla bunlari one sürerim diye düşunuyorumYa bence esinle arani sakin bozma. Aramak istemiyorsa aramasin ve sen bunu kafana takma. Hep boyle kucuk seylerden kavga cikar zaten.
Ya da soyle deneyebilirsin, esine dersin ki " buyukluk sende kalsin canim ararsan sevinirim ama yine de sana birakiyorum". Yok diyorsa zorlama eger zorlarsan babana iyice gicik olur ve esinle aran bozulur hicbir fayda etmeyecegi gibi zarari olur. Benden soylemesi
Ben ara demeden durek
Bu başsağlığı işini abartmıyor muyuz toplum olarak?
Babaannem vefat etti Kv haber vermek aklıma gelmedi bile
Sonra görümcemden duyup aradılar babamı
Halamın eşi vefat etti haber vermedim kaç ay geçti Kv kp bilmez
Annemin teyzesi vefat etti eşime söyledim kaç yaşındaydı anneannenden küçük mü büyük mü muhabbeti yaptık ama kimseyi aramadık
Ben de anneannemi ilk gün aradım evde yoktu bir daha da aramadım
Aile ilişkilerinizi bilemem ama babanızın halasının da yaşı vardır bayağı arasa ne olur aramasa ne olur
Bu kadar büyütmemeli lazım bu baş sağlığını bence
Ne alakası var yaşla bunun? Yaş büyük olunca ölüm olmuyor mu bunun adı? Ölümün gencide yaşlısıda acıdır..Ve bir insanla küs bile olsak bir başsağlığı dilemekten hiçbirşey kaybetmeyiz..Biz acı gününde kimseye destek olmazsak,yarın öbür gün bizim başımıza gelse o zamanda bizim yanımızda kimse olmaz..Bugün bana yarın sana bu işler böyle...Bu başsağlığı işini abartmıyor muyuz toplum olarak?
Babaannem vefat etti Kv haber vermek aklıma gelmedi bile
Sonra görümcemden duyup aradılar babamı
Halamın eşi vefat etti haber vermedim kaç ay geçti Kv kp bilmez
Annemin teyzesi vefat etti eşime söyledim kaç yaşındaydı anneannenden küçük mü büyük mü muhabbeti yaptık ama kimseyi aramadık
Ben de anneannemi ilk gün aradım evde yoktu bir daha da aramadım
Aile ilişkilerinizi bilemem ama babanızın halasının da yaşı vardır bayağı arasa ne olur aramasa ne olur
Bu kadar büyütmemeli lazım bu baş sağlığını bence