- 10 Eylül 2020
- 630
- 2.437
- 33
- 39
- Konu Sahibi birbilebilsen
-
Var ama yok gibiler eşime hiç annelik ablalık yaptıklarını görmedim işi düşmediği sürece aramazlar. çok haklısınızKayınvalideniz görümceniz vs yok mu? Muhtemelen eşiniz de çoxukluğunda kötü bir çocukluk geçirmiş ve babasından hiç sevgi görmemeiştir.
Ya inanamıyorum su getir dediniz diye mi seni föverim dedi şaka gibi. Eşiniz asker ya da polis herhalde şu sıralar çalışma şartlarından çoğunun psikolojisi çok kötü durumda. Taşındıktan sonra yeni iş yerinde bu huyları başladıysa mobbing stres depresyon kaynaklı olabilir illa boşanmıcam diyorsanız birlikte çift terapisine gidin zaten anlattığınız gibiyse psikolog eşinizle tekli terapiye devam etmek isteyecektir. Çocuğun bu şekilde büyümesi asla uygun değil.Merhaba 29 yaşındayım hemşireyim. Eşimle sevgiliyken mükemmel bir insandı meğer kötü huylarını benden gizlermiş 3 sene sevgililik hayatımızda en ufak yanlışı olmadı. 1,5 yaşında oğlum var. Eşim en baştan çocuğu istemiyordu. İlk doğduğunda nasıl bakcaz niye çocuk yaptık keşke olmasaydı dedi durdu ben kendi ağrılarımla mı yeni doğan bebeğimle mi yoksa bu adamla mı uğraşcam şaştım kaldım. Sonra zamanla alıştı. Oğlum şurup içemez hemen kusar geçen gün ateşi çıktı çocuga zorla şurup içirdi sonra çocuk kusarken kafasına Tokat attı çocugu elinden aldım ona kızdım. Sebebi kusmasıymış. kustu diye üvey baba dövmez sen baba mısın insan mısın dedim . İki lafından biri bıktım yorgunum. Evde her işi zaten ben yapıyorum. Evde olduğu izinli günler en fazla 10 dk Bulaşık toplamama yardım ediyor o da çocuk olduğu için ona da bana çok iş yaptırıyorsun yorgunum diyip duruyor. Çocuk için uyanmaz hep ben uyanırım uykusuzum uykumu alamadım der söylenir. Çocuga yemek yedirirken gelir karışır bu çocuk doymuyor çok yedirme yeter bi doymadı saatlerdir yemek yiyor diye konuşur. 1,5 yaşında çocuk gelişme zamanında diyorum yok yedirme der . En son bugün bardağı taşıran son damla oldu yeni yeni yürürken kafasını çarptı çocuk ağlamaya başladı ben kucagıma aldım susturmaya calısırken kendine dedim bi su getir içirelim. bıktım diye bağırdı. Ben dedim düşman olsa getirir çocuk kafasını çarpmış yazıklar olsun dedim. Sonra bana seni döverim kimse elimden alamaz dedi. Çocuğuma bakacak kimse yok bakıcılar bakmıyor hiperaktif olduğu için ben işe gidemiyorum ekonomik özgürlüğüm yok. Ailem yok hepsini trafik kazasında kaybettim. Gurbetteyim bu şehire yeni taşındık . Evine gidebileceğim hiç kimsem yok. çok mutsuzum .sadece ağlamak istiyorum
Merhaba 29 yaşındayım hemşireyim. Eşimle sevgiliyken mükemmel bir insandı meğer kötü huylarını benden gizlermiş 3 sene sevgililik hayatımızda en ufak yanlışı olmadı. 1,5 yaşında oğlum var. Eşim en baştan çocuğu istemiyordu. İlk doğduğunda nasıl bakcaz niye çocuk yaptık keşke olmasaydı dedi durdu ben kendi ağrılarımla mı yeni doğan bebeğimle mi yoksa bu adamla mı uğraşcam şaştım kaldım. Sonra zamanla alıştı. Oğlum şurup içemez hemen kusar geçen gün ateşi çıktı çocuga zorla şurup içirdi sonra çocuk kusarken kafasına Tokat attı çocugu elinden aldım ona kızdım. Sebebi kusmasıymış. kustu diye üvey baba dövmez sen baba mısın insan mısın dedim . İki lafından biri bıktım yorgunum. Evde her işi zaten ben yapıyorum. Evde olduğu izinli günler en fazla 10 dk Bulaşık toplamama yardım ediyor o da çocuk olduğu için ona da bana çok iş yaptırıyorsun yorgunum diyip duruyor. Çocuk için uyanmaz hep ben uyanırım uykusuzum uykumu alamadım der söylenir. Çocuga yemek yedirirken gelir karışır bu çocuk doymuyor çok yedirme yeter bi doymadı saatlerdir yemek yiyor diye konuşur. 1,5 yaşında çocuk gelişme zamanında diyorum yok yedirme der . En son bugün bardağı taşıran son damla oldu yeni yeni yürürken kafasını çarptı çocuk ağlamaya başladı ben kucagıma aldım susturmaya calısırken kendine dedim bi su getir içirelim. bıktım diye bağırdı. Ben dedim düşman olsa getirir çocuk kafasını çarpmış yazıklar olsun dedim. Sonra bana seni döverim kimse elimden alamaz dedi. Çocuğuma bakacak kimse yok bakıcılar bakmıyor hiperaktif olduğu için ben işe gidemiyorum ekonomik özgürlüğüm yok. Ailem yok hepsini trafik kazasında kaybettim. Gurbetteyim bu şehire yeni taşındık . Evine gidebileceğim hiç kimsem yok. çok mutsuzum .sadece ağlamak istiyorum
Haklısınız ayrıldık ayrı yaşıyoruz şu an bende sizin gibi düşünüyorum en doğrusunu yaptımCocugum kusarken kafasina vuran adami o an evden kovarim. Cocugunuz da hiperaktif degil. 1.5 yasinda en hareketli zamanlari bile degil henuz. Hemen etiketlemeyin cocugu siz de. Bayagi dramatik bir profil cizmissiniz, cok uzucu ama cocuguma kimsenin, babasi dahil, bu sekilde merhametsiz davranmasina izin vermem. Kadin siginma evleri var. Cocuguma siddet uyguladi deyin. Neyi bekliyorsunuz? Siz onun annesisiniz. Onu her sartta korumasi gereken ilk kisi sizsiniz. Durumunuz kotu evet, ama kendinize acimayi birakip cocugunuz icin en dogrusunu yapmaya odaklanin.
Ayrıldık arkadaşlar teşekkürler fikirleriniz içinYa inanamıyorum su getir dediniz diye mi seni föverim dedi şaka gibi. Eşiniz asker ya da polis herhalde şu sıralar çalışma şartlarından çoğunun psikolojisi çok kötü durumda. Taşındıktan sonra yeni iş yerinde bu huyları başladıysa mobbing stres depresyon kaynaklı olabilir illa boşanmıcam diyorsanız birlikte çift terapisine gidin zaten anlattığınız gibiyse psikolog eşinizle tekli terapiye devam etmek isteyecektir. Çocuğun bu şekilde büyümesi asla uygun değil.
Sabret bacım bol bol dua et ve onu hiç duyma sen çocuğuna odaklan bırak hicbirseyde isteme ondan mahrum bırak kendinden o insanlar sevgiden anlamazlar sen cocugunla ilgilen ve kendini ezdirme kimsen yok olabilir ama ALLAH C.CVAR BOL BOL DUA ETMerhaba 29 yaşındayım hemşireyim. Eşimle sevgiliyken mükemmel bir insandı meğer kötü huylarını benden gizlermiş 3 sene sevgililik hayatımızda en ufak yanlışı olmadı. 1,5 yaşında oğlum var. Eşim en baştan çocuğu istemiyordu. İlk doğduğunda nasıl bakcaz niye çocuk yaptık keşke olmasaydı dedi durdu ben kendi ağrılarımla mı yeni doğan bebeğimle mi yoksa bu adamla mı uğraşcam şaştım kaldım. Sonra zamanla alıştı. Oğlum şurup içemez hemen kusar geçen gün ateşi çıktı çocuga zorla şurup içirdi sonra çocuk kusarken kafasına Tokat attı çocugu elinden aldım ona kızdım. Sebebi kusmasıymış. kustu diye üvey baba dövmez sen baba mısın insan mısın dedim . İki lafından biri bıktım yorgunum. Evde her işi zaten ben yapıyorum. Evde olduğu izinli günler en fazla 10 dk Bulaşık toplamama yardım ediyor o da çocuk olduğu için ona da bana çok iş yaptırıyorsun yorgunum diyip duruyor. Çocuk için uyanmaz hep ben uyanırım uykusuzum uykumu alamadım der söylenir. Çocuga yemek yedirirken gelir karışır bu çocuk doymuyor çok yedirme yeter bi doymadı saatlerdir yemek yiyor diye konuşur. 1,5 yaşında çocuk gelişme zamanında diyorum yok yedirme der . En son bugün bardağı taşıran son damla oldu yeni yeni yürürken kafasını çarptı çocuk ağlamaya başladı ben kucagıma aldım susturmaya calısırken kendine dedim bi su getir içirelim. bıktım diye bağırdı. Ben dedim düşman olsa getirir çocuk kafasını çarpmış yazıklar olsun dedim. Sonra bana seni döverim kimse elimden alamaz dedi. Çocuğuma bakacak kimse yok bakıcılar bakmıyor hiperaktif olduğu için ben işe gidemiyorum ekonomik özgürlüğüm yok. Ailem yok hepsini trafik kazasında kaybettim. Gurbetteyim bu şehire yeni taşındık . Evine gidebileceğim hiç kimsem yok. çok mutsuzum .sadece ağlamak istiyorum
Esin tek bir konuda hakliymis o da çocuk yapmama keske bu karaktersiz assalik kopleksi olan herifden çocuk yapmasaymissiniz zavalli gücü kadina ve cocuga yetiyor.Merhaba 29 yaşındayım hemşireyim. Eşimle sevgiliyken mükemmel bir insandı meğer kötü huylarını benden gizlermiş 3 sene sevgililik hayatımızda en ufak yanlışı olmadı. 1,5 yaşında oğlum var. Eşim en baştan çocuğu istemiyordu. İlk doğduğunda nasıl bakcaz niye çocuk yaptık keşke olmasaydı dedi durdu ben kendi ağrılarımla mı yeni doğan bebeğimle mi yoksa bu adamla mı uğraşcam şaştım kaldım. Sonra zamanla alıştı. Oğlum şurup içemez hemen kusar geçen gün ateşi çıktı çocuga zorla şurup içirdi sonra çocuk kusarken kafasına Tokat attı çocugu elinden aldım ona kızdım. Sebebi kusmasıymış. kustu diye üvey baba dövmez sen baba mısın insan mısın dedim . İki lafından biri bıktım yorgunum. Evde her işi zaten ben yapıyorum. Evde olduğu izinli günler en fazla 10 dk Bulaşık toplamama yardım ediyor o da çocuk olduğu için ona da bana çok iş yaptırıyorsun yorgunum diyip duruyor. Çocuk için uyanmaz hep ben uyanırım uykusuzum uykumu alamadım der söylenir. Çocuga yemek yedirirken gelir karışır bu çocuk doymuyor çok yedirme yeter bi doymadı saatlerdir yemek yiyor diye konuşur. 1,5 yaşında çocuk gelişme zamanında diyorum yok yedirme der . En son bugün bardağı taşıran son damla oldu yeni yeni yürürken kafasını çarptı çocuk ağlamaya başladı ben kucagıma aldım susturmaya calısırken kendine dedim bi su getir içirelim. bıktım diye bağırdı. Ben dedim düşman olsa getirir çocuk kafasını çarpmış yazıklar olsun dedim. Sonra bana seni döverim kimse elimden alamaz dedi. Çocuğuma bakacak kimse yok bakıcılar bakmıyor hiperaktif olduğu için ben işe gidemiyorum ekonomik özgürlüğüm yok. Ailem yok hepsini trafik kazasında kaybettim. Gurbetteyim bu şehire yeni taşındık . Evine gidebileceğim hiç kimsem yok. çok mutsuzum .sadece ağlamak istiyorum
Kimsen yok diye caresiz degilsin bu herif cocugunu dövüyor sana neler yapar kim bilir ya sinirlihalinde cocuga bir zarar Verse degecekmi kimsem yok caresizim demelere sen kimsesizsin ama cocugunun annesisin ve korumak ZORUNDASINKüçük şehirdeyim çocuk küçük diye kreşler almıyor 2 yaş şartı getirmişler . 3 tane bakıcı tuttum üçü de bu çocuk durmuyor çok ağır belimiz ağrıyor diye kaçtı maaşı da iyiydi tek görev bebek bakımıydı . İşe gidemiyorum. Ailem vefat etti kimsem yok. Babamın evi olsaydı 1 dk durmazdım. Benim sorunum ailemin olmaması babam olsaydı böyle olmazdı
Algida seçicilik bu galiba isine geldigi gibi anlamis yardir bayir aşağıMaddi sorununuz yok o zaman bakıcı aldığınıza gore. Bakıcı yerine kendinize yardımcı alsanız bence daha rahat edersiniz
Neden işe girmek için çırpınıyorsunuz?
Çocuğunuza bakacak kimse olmadığı ıcın, henüz küçücük oldugu ıcın resmen isyan ediyorsunuz. Bana öyle geldi yani!
Yapmışsınız çocuğu sabredip bakacaksınız, zamanı geldiğinde kreşe gidecek.
Siz çalışsanız da çalışmasanız da kavgalarınız hep olacak.
Bu arada eşinize laf söylemiyorum bılr
O konuyu siz bilirsiniz artık. Cekemıyorsanız boşanırsınız en fazla .
Ayrıca merak etmeyın herkesin annesi bakmıyor torununa. Öyle bir şey var sanmayın.
Acaba baba olmak ona ağır mı geldi. Değişken ruh hali mi var eşinizin ? Gelecek kaygısı mı yaşıyor ? Adamın her hali tutarsız ya. Bazı erkekler evlenince bocalar sonra kendini toparlar sizinki de baba olunca mı öyle oldu bilemedim. Çok anormal bi durumDoğduktan sonra lohusa sendromuna ben değil kendi girdi. Hamileyken falan çok mutluydu ismini kendi koydu
Siz boşanın .Koca denılen yaratıgıda tımarhaneye yatırın.Bebegıde krede verınMerhaba 29 yaşındayım hemşireyim. Eşimle sevgiliyken mükemmel bir insandı meğer kötü huylarını benden gizlermiş 3 sene sevgililik hayatımızda en ufak yanlışı olmadı. 1,5 yaşında oğlum var. Eşim en baştan çocuğu istemiyordu. İlk doğduğunda nasıl bakcaz niye çocuk yaptık keşke olmasaydı dedi durdu ben kendi ağrılarımla mı yeni doğan bebeğimle mi yoksa bu adamla mı uğraşcam şaştım kaldım. Sonra zamanla alıştı. Oğlum şurup içemez hemen kusar geçen gün ateşi çıktı çocuga zorla şurup içirdi sonra çocuk kusarken kafasına Tokat attı çocugu elinden aldım ona kızdım. Sebebi kusmasıymış. kustu diye üvey baba dövmez sen baba mısın insan mısın dedim . İki lafından biri bıktım yorgunum. Evde her işi zaten ben yapıyorum. Evde olduğu izinli günler en fazla 10 dk Bulaşık toplamama yardım ediyor o da çocuk olduğu için ona da bana çok iş yaptırıyorsun yorgunum diyip duruyor. Çocuk için uyanmaz hep ben uyanırım uykusuzum uykumu alamadım der söylenir. Çocuga yemek yedirirken gelir karışır bu çocuk doymuyor çok yedirme yeter bi doymadı saatlerdir yemek yiyor diye konuşur. 1,5 yaşında çocuk gelişme zamanında diyorum yok yedirme der . En son bugün bardağı taşıran son damla oldu yeni yeni yürürken kafasını çarptı çocuk ağlamaya başladı ben kucagıma aldım susturmaya calısırken kendine dedim bi su getir içirelim. bıktım diye bağırdı. Ben dedim düşman olsa getirir çocuk kafasını çarpmış yazıklar olsun dedim. Sonra bana seni döverim kimse elimden alamaz dedi. Çocuğuma bakacak kimse yok bakıcılar bakmıyor hiperaktif olduğu için ben işe gidemiyorum ekonomik özgürlüğüm yok. Ailem yok hepsini trafik kazasında kaybettim. Gurbetteyim bu şehire yeni taşındık . Evine gidebileceğim hiç kimsem yok. çok mutsuzum .sadece ağlamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?