• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Napıcam bilmiyorum Azosperm

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Minikrobot

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2020
20
4
1
27
Arkadaşlar 3yıllik evliyiz 1 sene önce eşimin azospermi olduğunu öğrendik tüp bebek yaptırtık tese ameliyatı oldu eşim ama bende tutmadı şimdi adetim 7 gün gecikti eşim ümitleniyor elini karnıma koyoyur çok üzülüyorum buna

zor bir ihtimal ama madem o kadar hevesleniyor eşiniz bir kan testi verin çıkar zaten varsa

Bence tekrar iyi bir doktora gidin bu işle uğraşan iyi doktorlar var Ankara’da Kaan aydos İstanbul da Celalettin Peru tansel kaplancan veya Emre bakırcıoğlu olabilir
Şuanda tekrar tüp bebek imkanımız yok bi kaç sene sonra inşallah sizce adet gecikmesi neden olur ben kadın doktoruna gözukmelimiyimya hiç olmazdı böyle

Canım hemen ümitlenmeyin bir gebelik testi yaptır kan veya idrar da bak. Benim eşim de azosperm 4 senelik evliyim Bir kez bile hamile kalmadım Ben de hiç gecikmem ama bazen strese bağlı gecikme falan olabiliyor benim bir kere 10 gün gecikmişti hamileyim sanmıştım ama maalesef değildi Biz de ilk tüp bebeği denedik tutmadı Şimdi ikinci transferi mi oldum İnşallah bu tutar😔

Canım hemen ümitlenmeyin bir gebelik testi yaptır kan veya idrar da bak. Benim eşim de azosperm 4 senelik evliyim Bir kez bile hamile kalmadım Ben de hiç gecikmem ama bazen strese bağlı gecikme falan olabiliyor benim bir kere 10 gün gecikmişti hamileyim sanmıştım ama maalesef değildi Biz de ilk tüp bebeği denedik tutmadı Şimdi ikinci transferi mi oldum İnşallah bu tutar😔
Ya canım şuan o 12 günlük surectesin galiba bence bu sürede kadınlar kulübünden uzak dur olumsuz yorumları görme modelini yüksek tut cnm inşallah bebişin tutarrr

B
Benimkide strese bağlı galiba 😔😔😔

Sonuç ne oldu inşallah tutmuştur 🙏

Back