merhaba herkese iyi akşamlar lütfen bana bu konuda yardımcı olun artık napıcağımı şaşırdım diyebilirim 6 yıldır Sedef hastasıyım kırmızı üzeri beyaz kabuk bağlayan bir deri hastalığı kulaklarımda saçlarımda karnımda var daha önce ciddi bir rahatsızlık olduğunu anlamamıştık sadece saçımda vardı sonra vücuduma yayılmaya başladı kortizonlu kremler kullandım nemlendiriciler sürdüm biraz iyi oldu ama sonra tekrar çıktı ve kortizonlu krem kullandığım için cildim kötü oluyordu yaralar geçsede ,doktorum artık kortizonlu krem kullanma dedi coresatin diye bir ilaç yazdı ama ilaç 30 gr çok küçük ve pahalı sadece dört gün yetiyo ben de başka şeyler araştırdım ve Mehmet ilteber diye bir Doktorun videolarını gördüm ona inandım kliniğine gittim ayda bir kere gidiyorum 8 saat yolculuk yapıp , yaralarım çok geç iyileşiyor uzun zaman alıyor bazı yerlerde tekrar küçük küçük çıkıyor ve büyüyor
Bazı yerlerde de Şu an gittiğim doktora ( Mehmet ilteber ) güvenmeyin diye yazılara rastlıyorum artık napıcağımı şaşırdım aynaya bakamıyorum iki günde bir ilaç sürüyorum ama her sürdüğümde moralim bozuluyor her gün ağlıyorum artık çaresini bulup bu hastalıktan kurtulmak istiyorum çünkü artık benim psikolojimi de bozdu bu hastalıkla Nası başedebilirim ne yapmam gerekir bana yardımcı olursanız sevinirim ...