Napıcağımı Bilmiyorum (Sedef rahatsızlığı)

Teşekkür ederim cevabınız için ,
Aslında çok kaşımamaya çalışıyorum ovalıyorum çok kaşıntı olunca bu aralar saçımdakiler arttı ve elim sürekli saçıma gidiyor

Teşekkürler ederim cevabınız için , ilacın bir yan etkisi oldumu ve orta derecede sedefi olsa da yapılabiliyor mu ?

Geçen yaz bendede başladı bu hastalık 1 ay ilaç kullandım geçti ilacı bıraktım doktorada gitmedim şimdi tekrarlamaya başladı 2 haftadır kaşıntılarla birlikte geri geldi ama bu kadar ciddi olduğunu düşünmüyordum ilerde daha mı kötü oluyo kafami kurcaladı şimdi

Kendimi bildim bileli sedef hastasıyım.
Geçmiyor,geçmeyecek.
Onlarla yaşamaya alıştıkça azalacak sadece.
Deniz,güneş iyi gelebilir.
Baharat, domates arttırabilir.

Hiç unutmuyorum bir keresinde kadının teki 'ııyyyy o ne nasıl oldu yaa' dedi. Madde bağımlısıyım yan etki yaptı da çıktı kafam gitgelli herkese saldırıyorum dedim koşarak kaçmıştı.

Boşverrrrr tek hastalığımız sedef olsun şükret sedef çıkabilen kolumuz bacağımız var.

mraba bu saatte sirf size yazmak icin uye oldum yoksa asla ugrasmayi sevmem boyle seylerle.bende sedef vardi ne ettimse kurtulamadim hastane doktor krem ilac fayda etmedi az gecer gibi oluyo sonra tekrar yine.birde uzerine madalyon yani gul hastaligi oldu ben komple kipkirmizi oldum ciktim aylarca.ve en son arastirip hacamati buldum iyiki cok sukur ALLAH.ima bulmusum.1.seanda azaldi 2.seansda eser kalmadi.siz bilirsiniz ama arastirin isterseniz.bunun yaninda bikac derdimede care oldu.tanistirandan ALLAH razi olsn

Bende 5 yasından beri sedefle yaşıyorum benim önce saçımda sonra yüzümde sonra gögüslerm ve göbeğime vurdu inanılmaz çirkin bir görüntüydü doktor doktor kaplıca şifalı su her yeri denedim. En son çare psikiyatriste gittim. Uzunca bir süre antidepresan kullandım ve o süre zarfında bütün yaralarımdan kurtuldum. Bu bela malesef genetik ve strese dayalı. Hayatımızda stres olduğu sürece kurtulamıyoruz.

En kötüsüde bir kere bu hastalık illeti çıkca tamamiyle yok olmuyor geçici süreçlerde azalıyor yok oluyor ve tekrar çıkıyor.

Deniz suyu kaşındırıp yakıyor bol bol deniz suyuna girmeye çalısın. Strese girmeyin mutlu olmaya çalısın. Allah yar ver yardımcınız olsun. Malesef çok kötü bi illet ama çözümü yok gibi.

Eşimde de var 2 günde bir krem.sürüyorum başına yüzüne şuan yayılmaya başladı strestr daha çok oluyor ne denediyse olmadı. .kasimakan parçalıyor derisini o kadar kötü..sanırım. kalici bir tedavisi yok..hep geçici kremler sampuanlar veriyorlar

Sivas ta bir balikli gol var. Kvalidemin orada iyilesmis.

Siz içinizi rahat tutun herkeste farklı dönem dönem artıyo ama siz rahatsızlığınızı iyi tanıyın ve doktor kontrollerinize gidin Sedef kontrol altında tutulmalı çünkü sizi telaş yaptırmak istemem sadece baştan bana diyen olmamıştı o yüzden belirtmek istedim
ben ilk Sedef olduğunu öğrendiğimde krem yazmıştı doktor sizin kullandığınız ilac nasıl dı yan etkisi oldu mu genelde Sedef ilaçlarının ağır olduğunu ve eğer ileri ya da orta seviyenin biraz üstü olmadığın da doktor vermiyor diye biliyorum

Kalıcı bir tedavisi yok hayatın boyunca böyle yaşamayı öğren yaralarını sev diyorlar bunu doktorlar da diyor ama bu o kadar kolay bir şey değil ben belki bir şey söyler diyerek gidiyorum Umut kırmaktan başka bir şey olmuyor doktorun dediği zaten geçse yaralarım stres felan olmayacağım kaşımamak en iyisi teşekkürler cevabınız için

Teşekkür ederim cevabınız için , psikiyatriste gitttiğinizde Sedef için ilaçlar da kullandınız mı ?

Teşekkür ederim ilginize hacamatı araştıracağım şu an Sedef ne durum da sizde tekrarladı mı sonra dan ?

Geçmeyecek demeyelim öyle olsada yediklerime bende dikkat etmeye çalışıyorum
Kadına da iyi demişsiniz :))

Teşekkürler ederim cevabınız için , ilacın bir yan etkisi oldumu ve orta derecede sedefi olsa da yapılabiliyor mu ?
Bir yan etkisi olmadı mesela ilacı ona tek seferde 4 kutu veriyorlar sanırım şiddetine göre çeşidi ve dozu değişiyor benim eşimin ileri dereceydi . Sadece kadınlarda gebelik düşünülüyorsa erteliyorlar diye biliyorum

Geçen haberlerde gördüm Sedef hastalığını tedavi eden bir balık cinsi varmış. Bu balıklar yurtdışına kaçırılırken yakalandı. Çok etkiliymiş. Haberiniz var mı? İsterseniz araştırayım ismini unuttum ama balıkların

Şimdi ben de baktım Sivas’ın Kangal ilçesinde doktor balıklar diye geçiyormuş gitmeye çalışcam ne kadar fayda eder bilmiyorum cevabınız için çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…