Kız İsteme napcamı sastım kızlar :(

bence kavga etmeden,sakince tatlı dille anlat... çok üzerine gidip aynı kelimeleri tekrar etme... doğru cümleleri kurarsan bence ikna edersin...zaten babalar kızlarına kıyamaz..

bence kavga etmeden,sakince tatlı dille anlat... çok üzerine gidip aynı kelimeleri tekrar etme... doğru cümleleri kurarsan bence ikna edersin...zaten babalar kızlarına kıyamaz..

canım bu seferde yok demesınden korkuyorum artık ne olacagını bılemıyorum ya yardan ya serden gec gıbı olsu bu ya ınan napcamı sastım annemde arkamda durmuyo eger dıyo kotu bır evlılık yasarsan baban buna sen sebep oldun benı zorladınız der dıye basımın etını yıyor tamam kotu durumdalar dıyo ama nasıl kızımızı koru korune verıcez dıyo annem nasıl olucak dıyo herseyı problem yapıyorlar ya

ama nasıl ıkna edıcem canım ya nasıl basarıcam bunu vermem dedımı gozlerı acayıp bakıyor bana aglasamda bu sefer dıyokı sımdı agla ılerde aglıcana dıyo nasıl olucak bu ıs

ahhh ahhh hastalık dışında bizde aynı haldeyiz bnm ikna olmayan annem.. eve gelip giido ama annem hala istemio bi mesafe halinde.. bnm için erkenmiş die.. ama bz en azındna adı konsun istioz.. dün baya baya tartıştık ettiik.. ben artık gelcekler die baya baya direttiim.. bakalım nolcak.bnm abimlerde istemiodu hiiç kimse istemiodu.. ama zamanla tanıdılar biz çok sabır gösterdik çok ağladık.. çok direttik arkasında durunca onlarda anlıo.. ama annem hala aynı:) ayy daha napim bakalım daha nolur.. tek istediğim sağsalim olsun bitsin.. onlar gelince annem surat asmasın beni zor duruma koymasın

ya çok enteresann.. bir baba nasıl böle bişi yapabilir? oda baba? ya aynı durum ona olsaydı??? Allah göstermesin tabii durumu anlamaları adına söylüyorum.. çok şaşırdım. ve üzüldüm açıkçası.. İnş. bi çare bulmuşsundur tatlım.. Durum gerçekten çok zor.. Allah yardımcın olsun canımm.. ol bol dua et sen.. Babanın inadı kırılsın, erkek arkadaşının babası sağlıgına kavuşsun ..

:26:

ayy cnm ya neden böyle davranıolar nıe böyle ypıolr bende anlam veremıyorum sevıoruz daha ne olsun kı ınan bende gene ne yapıp edip bu sefer oldurcam yksa yok yanı baska cagrem yok bu sefer ıs ıyıce cıddı ye bındı ALLah yardımcımız olsun

amın canım amın ınsaallah hersey yoluna gırer cok zor bır donemdeyım ınanınkı bana gecelerce dusunuyorum nasıl olcak dıye cok az bır surem kaldı 2aycık ama ınanın ınsan nısanlancam evlencem dıye hayal kurar ya ben kuramıyorum olamıcak dıye bu cok acı sevgılım ne hayallere gırdı evlencez soyle yapcaz etcez dıye ama o her dedıgınde umutsuzluga kapılıyorum ınsaallah dıyorum ınanın cok zor cok ben hep fılımlerde var sanardım babanının vermemesı dıye bırsey olurmu derdım ama oluyormus

Canım kısmetten ötesi yok, sen nekadar çırpınırsan çırpın Rabbim sana bunu kısmet ettiyse olur etmediyse olmaz

Sen dua et bolbol çokca inş. askerinin babası iyileşir. Herşey dua ile.
Allah gönlüne göre versin.
Ve sana Rabbim sabır versin

saol canım benım cok saol amın ınsallah rabbım hakkımda hayırlısını nasıp etsın ve dıyorumkı hep rabbım gonlumdekını hakkımda hayırlı kılsın ...

saol canım benım cok saol amın ınsallah rabbım hakkımda hayırlısını nasıp etsın ve dıyorumkı hep rabbım gonlumdekını hakkımda hayırlı kılsın ...

Aminnnn canım inş.
Allah büyük herşey düzelir sabır ve dua hele bir gelsin askerden babası da iyi olur Allah'ın izniyle ozaman herşey yoluna girer.
Baban verecek yani sen istiyorsun herşeyden önce Allah da yazıysa olur.
Sen pes etme......

cnm zor durumdasın gerçekten allah yardımcın olsun bol dua et ve bol sabır inş. herşey düzelecektir.

amın canım amın rabbım hersyın ustesınden gelmem ıcın yardım edıcek ınsallah sabırla beklıyorum hakkımda en hayırlı yolu gostersın rabbım bana

kızlar uzun bır sure gectı ustunden babama hersyı soledm ama asla ıkna edemyrm mart gıbı gelmeyı ıstıyolr ama babam ıs e grmedn vermem dıyo taksıcıye kız oda suan ıcın ıs e gremıo babasnn durumundan dolayı kendı taksılerınde calısıo npcmı bılemıyrm artık ozmn ayrıl dıyo ınsan sevdgını nasıl bırakırkı yaa

kızlar uzun bır sure gectı ustunden babama hersyı soledm ama asla ıkna edemyrm mart gıbı gelmeyı ıstıyolr ama babam ıs e grmedn vermem dıyo taksıcıye kız oda suan ıcın ıs e gremıo babasnn durumundan dolayı kendı taksılerınde calısıo npcmı bılemıyrm artık ozmn ayrıl dıyo ınsan sevdgını nasıl bırakırkı yaa

kızlar babam artk sevdgımı ıstemıo annemde ıkısıde artk nolck blmıom ck zor durumdaym hersy alt ust oldu npcmı blmıom sevdgmn aılesnı arayıp babam kzdı kızımın aklını karıstıyorsunuz okuyr daha sankı 4 sınf aöf okuyrm nolcaksa bayane ıste oglunuz pesını bıraksın dedı

üzüldüm canım durumuna.
Yazı sitilinden çok telaşlı bir insan olduğun kanısına varıyorum.
Biraz sakin ol önce. Sevgilin askerdeyken istemeye gelmeleri uygun değil bence de. Beklemeleri için ikna etmen lazım. Babanın görüp tanıması lazım, ancak o zaman içi rahatlayabilir.
Bence sevgilin askerden gelsin. Yiğit bir şekilde babanın karşısına çıksın.
"Bir iş bulmaya yetecek donanıma sahibim. Ama ailem herşeyden önce gelir. Babam bu durumdayken şu an mesleğimi yapmam mümkün değil. Ama Kızınız da benim ailem olacak inşallah. Onun mutluluğu için elimden geleni yapacağım, boş durmamak için taksicilik yapabilirim. Şartlar düzeldiğinde ben de mesleğimi yapmak istiyorum zaten. " vs...
Çok güzel bir konuşma yapıp kendine güvenmesini sağlayabilir belki...
Kolay gelsin canım, kendini çok üzme. Bu süreçte önemli olan mutlu olman. Eziyet çekmemen lazım...

canım cok tesekur ederım yorumların ıcın sevgılım kısa donem askerdı ve askerlıgını bıtırdı gelelı tam 1,5 ay oluyor.fakat babam taksıcılık yapmasını gecıcıde olsa hıcbır sekılde ıstemıyor sevdıgım ınsanda suan gıremem anlayın benı dıyor babamda bır ıste ıstıkrarlımı calısmayı seven bırımı nasıl bılcem ben dıyor taksıcılık yapan bır erkegın neyını arastırım ben dıyor

amin amin cok zor durumdayım ayrılmak uzereyız ıkımızde yorulduk sevgımız ıcımızdeyken bıtırcek makbulmu bu kızlar ya demekkı olmıca varmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…