Eşinizi ve ailenizi yargılamanız bitti sıra bana mı geldi. Gayet dikkatli okuyorum. Siz farkında değilsiniz de açıkça yazmadığınız satır araları bile gözüküyor.
Ben olsam ne yaparım, hasta isen hizmet etmem, kusura bakmayın rahatsızım der odama girer yatarım.
Sürekli laf sokulmasından şikayetçiyseniz eşiniz sizin veliniz değil, sizi koruyup laf söyletmemesi gerekmiyor. Bir kere cevap verirsiniz de ama ediyorlarsa sınırınızı çizersiniz.
Ben sadece bayramda da gidebilirim susarım senin için diyerek net iradenizi ortaya koymamış blöf yapmışsınız. Haklısın ben konuşacağım, bir daha sana böyle davranamayacaklar gibi bir söz beklemişsiniz.
Sürekli bişeylerle blöf yapmışsınız, net duruşunuz yok. Eşiniz de sizi ciddiye almamış.
Bir tek sorunları alalım devam edelim yada boşanalım deyince sunduğunuz seçenekler arasında tercih yapmış eşiniz.
Diğer konularda seçenek sunmamışsınız ki, madem öyle ben de böyle yaparım senin hatırın için diye daha yapmadan başına kakmışsınız.
Hadi hepsi bir yana size şiddet uygulayan bir insanı nasıl hala sevebiliyorsunuz. Siz küfrediyorsunuz o size şiddet uyguluyor ama seviyorsunuz.
Ve hala başa dönüp anlatıp haklısın dedirtmeye çalışıyorsunuz. Benim demem ile düzelecek ise yüz kere bin kere haklısnız. Keşke öylr bir gücüm olsa da üzüntünüze son verebilsem.
Siz onu yapmışsınız, o bunu yapmış kısmını kapatın. Ne olursa olsun hiç bişey şiddeti haklı çıkarmaz. Size şiddet uygulamış bu adam.
Belki de kendinizi tam ifade edemiyorsunuz, daha önceki takıldığınız şeyler belki de psikolojik şiddet.
Sevdiğiniz kişi buna mı layık görüyor sizi. Bu kadar mı basit sizin sevginiz. Lütfen kendinizi sevin, kendinize saygınızı koruyun ve lütfen net olun.