Kız İsteme napcamı sastım kızlar :(

burhil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2010
199
3
68
nereden baslım anlatmaya bılemıyorum cok karısık benım 3senelık bır bırlıktelıgım vr cokta mutluyuz sukurler olsunkı sevdgımle fakat gelgelelım bır turlu babamı ıkna edemıyorm once askerlık sorun dedı ıs guc dedı neyse temmuz ayında gelıceklerdı ama babam askerlık olmadn bu ıs olmz dedı ben kız vermem dedı askerlıgnı yapmayana ısı gucu yok ddı olmz bu ıs dedı hepsnız tammlasn ole gelsınler dedı neyse bende cok agladm ettım yalvrdım soz keselım beklım dedm ztn öle yada bole gorusuom adı konsun baba dedm ama olmz dedı tmm dedm babamdır sonucta onunda rızası ıstedklrı olsn dedım sevgılım agusts ayında kısa dnem askere gttı ve bu sure ıcerısınde babasınn neyazıkkı pankreas kanserı oldgnu ogrendık ve sımdı babası amelyta grd pzrtesı gunu ama acıp kapatmıslr anlıcanız amleytı ıstedgmz gbı gecmedı yıkıldılr sevdgım de bır evın bır oglu ve babası oglumun murvetını gormek ıstyrm dıyomus amcalrı dedelerı halası tum aılesıde barı hemn nısan yapalım dıolr 2 ayı kaldı gelmesne askerden gelır gelmz hemn ısteylm dıolr gorsun babası da dıolr banada anlttılr gorustuk durumu ama ben smdı babama nsl dyecym annmle kntm annm baban ıse grmedn vrmz dıo babası gormk ıstyo dyrm vrmz baban ıse grmedn olmz osklde dıyo sevglmde bana ne yap et ıkna et dıo npcmı sastım kızlr gelınce hemn nısan takalım dıolr snr da dugun dıolr bende dyrm hemn ıse gr ole gelın busfrde benmkı dıokı ben nsl hemn ıse grım babamı kım gotrup gtrcek doktora dıyo tum aılesı yurt dısında cunku.bıde kendılerne aıt taksılerı vr benımkıde taksıde calısrm o surecte dıyo snr hemn gırcem dıyo babam taksıcılık yapmasnı ıstemyo kesnlıkle oda ona guvenı brzda offf napcmı sastm kzlr ya nasl oluck cok ıstyrm nısanlanmyı askmla evlenmeyı ama babam hep bı sorun ckrtıo smdıde dıo busfrde vermzse benı ıstemıo demktr dıo babnben napcm

varmış işi işte taksicilk,bahane etmesn babanda yani..sonra vicdan azabı duymasn sonuçta hasta bi adam vr. ayrıca evt askerlk çok önemli haklı işte evt de ama bu durumda düşünmesn yani vicdanen vermesi lazım seni duygu sömürüsü yap babana yada al karşına sen konş öle anne aracılığıda olmuyr bazen.onlar herşyi yapablyrsa maddi imkanları yetermiş ztn.işten de kolay ne var bulur kısa sürede mesleği varsa bide..inş mutlu olrsn hakkında hayırlısı..

okumakta zorlandım gercekten... canım harf basına kira almıyorlar degil mi? harfleri eksik yazdıgın icin cümleler zar zor okunuyor

konuna gelince, üzülme

bu zamanlarda aileler hassas oluyorlar herseyi takıyorlar kafalarına, sen babanı ikna edemiyorsan hatırı sayılır bir buyuk girsin araya o konussun birilerinin destegini al

hakkında hayırlısı olsun

taksıcılk vr maddı acıdnda ıyıler ama babam taksıcılık yapmasnı ıstemıo nrml br ıse grsın dıo ve bana dıcekkı tmm babası hasta ama ben smdı bu nednden dolayı apar topr nsl senı verım dıcek arastrmadn etmedn dıcek ısı yok gucu yk dıcek sevglmde dıokı ben nsl hemn ıse grım babamı km gtrp gtrcek hstaneye dıosastm kaldm ya...askerlıgnede 2ay kaldı ocak sonuna dgru btıo ve hemn 1hfta snr da gelmk ıstyolr

saol cnm amın ama ıste nasıl yapcamı bılemıyorum ya kımseyı dınlemez babam ısı yok ısı olmayan adama ne dıye guvenıp verım kızımı der dıoda zaten

saol cnm amın ama ıste nasıl yapcamı bılemıyorum ya kımseyı dınlemez babam ısı yok ısı olmayan adama ne dıye guvenıp verım kızımı der dıoda zaten

olurmu öyle ..işi gücü önemli deil adam olsun sevsin yeter..allah hakkınızda hayırlısını versin tabi..ama birazda elinizde sıkıntı olmadan hiçbiy olmuyo yani takma kafana bunlarıda aşarsınz inş..arkana bakıp ben ne streslere girmiştim diyecek gülüp geçeceksin..

canım kısa dönem askerlik yazmışsın yani fakülte mezunu kolunda altın bileziği var iş bulabilir. Sonuçta gecici olarak taksicilik yapsada bir mesleği var :/ bence bunda bi çelişki var ya da baban seni vermemek için bahane üretiyor...

Gerçekten bende okumakta zorlandım.. Babanın damadı gormeden vermesı sacma olur yanı baban haklı bence.. Sevgilin askerden geldikten sonra hemen istesinler 1 haftaya da nişan yapın yada isteme nişan bi arada yapın ... Olmuyo mu öyle ?

eve gelıcekler ıstemeye cnm ama babam gelsınler buyursunlr demedn ben nsl gelın dıyım bu ısler bu sekılde oluo babam tamam buyursunlar demesı ıcın suan ıcın ıse grmeden vermeyı kabul etmesı lazım unı ısletme mezunu otomotv myo da okudu bıde oda vr oda ztn otomotıv sektorune gırıcek fakat askerden gelır gelmz ıse nsıl grecek ıse grdım ettım dıyene kdar aylar gecer ama babası hasta dedgım gbı bızım derdımız zaten babasnın gormesı

babam taksıcılık yapmasını ıstemyo tehlıkelı ıs gecesı gunduzu yok dıyo kendılerının taksılerı durumlarıda ıyı ama babam ıllahada unı okumus cocuk bska dgru duzgun bır ıs bulmadan vermem dıcek gene bundan korkyrm bu ıkıncı ıstemeye gelmek ısteyıslerı yazında ıstedıler babasnın bu durumu yoktu ozmn ama babam onlar gelmedn red cektı gelmesnler askerlıgnı yapsın ısını bulsun öle gelsınler dıye

gecermı bu gunler soyle bırsey olsa ruyadasın deseler uyansam kı hersy dgru duzgun gıtse ama ısyan etmıyorum rabbım boyle yasamamı uygun gormusse sukurler olsun genede halıme dıyorum mutlu olacaksam sonunda onun ıcın her guclugu cekmeye deger

Yazını gözlerim dolarak be ağlamak üzere okudum. Hastalık kısmı hariç bende şuan seninle aynı durumdayım. Kendime çözüm bulamamışken sana akıl vermek saçma olur. Aileni karşına alamıosun sevdiğin insanı bırakamıyorsun. Allah yarsımcın olsun. inşallah baban razı olur. Biliyorum şuan içinden asla diyorsun düzgün işe girmeden razı olmaz. Ne diceğimi bilemiyorum. ama inanki seni çok iyi anlıyorum

tskr edrm cnm cok zor bır durumdayım ınankı napcamı sastm bır yanda sevdgım bır yanda aılem her ıkı tarafında gonlunu kırmadan bu ısten nasıl kurtulcm nsl ıkna etcem razı gelmelernı saglıcam sevdgım ınsanında bu zor zmnında bır nevıde olsa mutlu etmeyı basarabılcm yksa bu sfer babam vermem derse sevdgımın hem bu asamada hemde bndan snr tamamn yıkılcagnı blyrm

çok üzüldüm bende sana yakın şeyler yaşıyorum baban çok inatçılık ediyo aileler evlatlarını çok iyi şartlarda yaşaın sıkıntı çekmesin istiyolar hep ama sıkıntı çekmedende olmuyor askerliğini yapmış geçinecek kadarda işi var
başka iş hemen bulunur zaten iş o kadar önemli değil zaten mesleğide var babana hatrı geçen bi büyüğün konuşsun durumu anlatsın annenle olmaz bu olay düzgün bi insandan olayı öğrennce babanda cicdansız değil heralde anlar oda durumu

Merabalar arkadaşım,
sana yardımcı olabilirmiyim bilmiyorum ama aynı şeyleri yaşamış biri olarak, sana olanları anlatmak istedim.
biz ocakta nişanlandık, gelecek nisanda evlenmeyi planlarken,
ağustosta nişanlımın babası hastalandı karaciğer yetmezliği, o ara apar topar düğünü yapmayı düşündük
ama babası dahada kötüleşti ve 2 hafta oldu kaybettik...
ama sana şunu söyleyim iyikide olmadı apar topar, çünkü her an birşey olacakmı korkusuyla yaşayıp, en güzel günümüzün
tadını çıkaramayacaktık. Ha şimdi ne olur, nasıl olur, ne zaman olur bilemiyorum ama tek tesellimiz
güzel bir nişanımız oldu. Nişanlımında
beni istemeye geldiğinde,geçici bir işi vardı, babam istememişti gelmelerini,
ama tanıdıkça çok sevdiler, ondan 3 4 ay sonra esas işine girdi ama bu seferde hastalık çıktı..
Bence aileni ikna edecek sensin, seni anlıyorum nişanlanayım adı konsun bari diyorsun tamam nişanlanın, görsün onu ama düğünü sakın
aceleye getirme, herşey apar topar olmasın. Anılarında böyle hatırlama, ki emin ol düğün gününüze kadar acaba
birşey olacak mı korkusuyla kalacaksınız. Devamlı stres olacaksınız. İyi düşün taşın...

babam bısyde yok dedmı daha demıo ben senn ıyılıgn ı ıstyrm demıstı ılk sefer ıstemeye geleceklernde yok dedı daha demedı ama bu sfer ıs cok frklı bbsı agır hstneye gdıp gelıolr hemn nsl ıs bulup gelıp ıstesnler kolymı bu zmnda pat dıe ıs kım kıme verıo ama babam bnu anlamz ben senı bu yuzdenmı buyuttum okuttum dıcek gene busfer de hayr derse sevdgımle aram acılcak ztn cok hassas zamanlr yasıyo bu sefer aıleme ısınmıcak onlar sebep oldu babam goremedn gttı dıcek

senın bu anlattıkların bır bır aklımdan gecmıyo dıl tatlım cok ama cok haklısın benm dusuncem zaten su ALLAh ne zmn vadesı yetecegını ztn bılıyor eger bız nısanlanırsak babası enazndan onu gormus olucak dugune gelınce o sure ıcerısınde ztn babasna ALLAH korusun bısey olursa dugun bır muddet ertelenır toparlanırlar ama egerkı nısan olmazsa bunu sevdgım bana aıleme mal edıcek sız ıstemedınız babam enazndan gorseydı dıcek ve benım aıleme cepe alıcak sevemıcek belkıde bu yuzden dolayı ve suda var eger nısan fln olmz babam vermzse zaten bız 2seneye kadar ne nısanlanırız nede evlenebılırz oda var napcamı sastım kaldım ne sekılde dusuncemı sastım cokkk zr bır durum cokkk bunları aılesı dusunmus olmalıkı bana bnu sundular yanı oda var bıde tek oglu adamın murvetını gormek hakkı ha gorur ha goremez ama benım su durumda gormesı ıcın elımden gelenı yapamam lazm

Dediğim gi babanı ikna edecek olan sensin,
babasının hastalığından bahset ve senin başına gelse böyle bir durum baba istemezmiydin benim mürüvvetimi görmeyi de ve güzellikle konuş, sadece nişan istiyorum de babanda kendi açısından haklı kızının iyi olmasını istiyor ama ortada bambaşka bir durum var canım...ama sakın ola düğünü alelacele yaptırma çünkü o gün hep aklında kalacak ve üzülerek hatırlama...
Herşey için hayırlısı olsun canım
İnş. düzlüğe çıkarsınız, zor bu işler yaşamayan anlamaz.
Erkek arkadaşında onun yanında olduğunu göstermeni istiyor...

babanı ikna yoluna git diyorlar ama bazen oyle bir yol olmuyor malesef. kımse anlayamıyor. hep sen ıkna etceksın sen basarcaksın dıyorlar ama mumkunatı olmadı mı hersey zora gırıyor. aynı seylerı bende suan yasıyorum dedıgım gıbı hastalık dısında ve bende cok zordayım kı senın halını dusunmek bıle benı cok uzuyor. Olurda anlatmak ıstersen hep dınlerım burdan yardımcı olmaya destek olmaya calısırım. Tabi yabancıyım sana ama ınan kı hıssettıklerını bılıyorum. Allah hep yanında sana destek olacaktır sabır...

haklısın bence forumda imla kurallarına dikkat edilsin. kör oldum resmen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…