- 25 Eylül 2010
- 199
- 3
- 68
nereden baslım anlatmaya bılemıyorum cok karısık benım 3senelık bır bırlıktelıgım vr cokta mutluyuz sukurler olsunkı sevdgımle fakat gelgelelım bır turlu babamı ıkna edemıyorm once askerlık sorun dedı ıs guc dedı neyse temmuz ayında gelıceklerdı ama babam askerlık olmadn bu ıs olmz dedı ben kız vermem dedı askerlıgnı yapmayana ısı gucu yok ddı olmz bu ıs dedı hepsnız tammlasn ole gelsınler dedı neyse bende cok agladm ettım yalvrdım soz keselım beklım dedm ztn öle yada bole gorusuom adı konsun baba dedm ama olmz dedı tmm dedm babamdır sonucta onunda rızası ıstedklrı olsn dedım sevgılım agusts ayında kısa dnem askere gttı ve bu sure ıcerısınde babasınn neyazıkkı pankreas kanserı oldgnu ogrendık ve sımdı babası amelyta grd pzrtesı gunu ama acıp kapatmıslr anlıcanız amleytı ıstedgmz gbı gecmedı yıkıldılr sevdgım de bır evın bır oglu ve babası oglumun murvetını gormek ıstyrm dıyomus amcalrı dedelerı halası tum aılesıde barı hemn nısan yapalım dıolr 2 ayı kaldı gelmesne askerden gelır gelmz hemn ısteylm dıolr gorsun babası da dıolr banada anlttılr gorustuk durumu ama ben smdı babama nsl dyecym annmle kntm annm baban ıse grmedn vrmz dıo babası gormk ıstyo dyrm vrmz baban ıse grmedn olmz osklde dıyo sevglmde bana ne yap et ıkna et dıo npcmı sastım kızlr gelınce hemn nısan takalım dıolr snr da dugun dıolr bende dyrm hemn ıse gr ole gelın busfrde benmkı dıokı ben nsl hemn ıse grım babamı kım gotrup gtrcek doktora dıyo tum aılesı yurt dısında cunku.bıde kendılerne aıt taksılerı vr benımkıde taksıde calısrm o surecte dıyo snr hemn gırcem dıyo babam taksıcılık yapmasnı ıstemyo kesnlıkle oda ona guvenı brzda offf napcmı sastm kzlr ya nasl oluck cok ıstyrm nısanlanmyı askmla evlenmeyı ama babam hep bı sorun ckrtıo smdıde dıo busfrde vermzse benı ıstemıo demktr dıo babnben napcm