• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah Napcagımı bilmiyorum :(

hsgyayincilik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2016
51
18
3
27
Arkadaşlar ben 1 ocakta 18 ime giriyorum ve 2 ocakta gidip nikah başvurusunda bulunucaz. Belediyenin resmi sayfasında nikah tarıhınden 6 ay once başvuru yapın diyor. Bızım başvuru yaptığımız hafta gün almamız lazım. yanı 3-4 gun içinde nikahın kıyılmasını istiyoruz. Dedikleri doğru mu yoksa kış ayı olduğu için aynı hafta içerisinde gün alabilir miyim ? İstanbul Bahçelievler ilçesi

Daha sakin bir ilçeye gidin o zaman. Ben hiç böyle bir şey duymamıştım.

o bahsettiği 6 ay belgelerin geçerlilik süresi 6 ay olduğu için verilen maksimum süre. yani siz başvuru yaparken ilk size uyan boş tarihe gün alabilirsiniz.

Arkadaşlar ben 1 ocakta 18 ime giriyorum ve 2 ocakta gidip nikah başvurusunda bulunucaz. Belediyenin resmi sayfasında nikah tarıhınden 6 ay once başvuru yapın diyor. Bızım başvuru yaptığımız hafta gün almamız lazım. yanı 3-4 gun içinde nikahın kıyılmasını istiyoruz. Dedikleri doğru mu yoksa kış ayı olduğu için aynı hafta içerisinde gün alabilir miyim ? İstanbul Bahçelievler ilçesi

18 ine girdiğinde anne baba rızası ile evlenebileceğini, 19 una girdiğinde kendin evlenebileceğini biliyorsun değilmi

Back