Selam kizlar kisaca ozetliyim 3 yillik evliyim esim ile severek evlendik evlendimiz ilk gunden bebek istiyorduk ama esimin degerleri ile tup bebek bile zor demisti doktor.
Sonra ameliyat oldu baya zor bir surecdii.gecti ama.
Neyse suan degelerine baktik baya duzelme var sukurler olsun hatta imkansiz birsey oldu sperm 2 milyon azdi yani hic yoktu suan ise 117 bin sperm falan var ama iste sperm hizi birazcik az oda doktor sorun degil gelin mikro cip asilama yapalim dedi 4 bin gidiyormus ev aldik 3 yillik taksit cektik esim asekeri ucret ile calisiyor her ay bin ikiyuz elli para veriyoru haliyle zorlaniyoruz yani bu tedavi baslarsak yapabilirmiyiz acikcasi kararsizizzz acaba bekliyip zmanla olmasi mi yoksa yapalim mi hemen ?fikirleriniz degerlidir
bu gibi sureclerde zaman onemli .zamanla sperm sayisi iyice azalirsa tup bebek bile zorlasir.asilama zaten dusuk sans ben olsam fazla vakit gecirmeden tup denerim
bu gibi sureclerde zaman onemli .zamanla sperm sayisi iyice azalirsa tup bebek bile zorlasir.asilama zaten dusuk sans ben olsam fazla vakit gecirmeden tup denerim
2.5 milyonun altina asilama onerilmiyor bildigim kadariyla.asilamada ihtimal dusuk ve giden para miktari fazla oldugu icin ben olsam tupe yonelirim.asilamada gebe kalma orani en iyi sartlarda %20 .maddi durumunuza gore dusuk sansa yonelmeyin bence
Saglikla evladinizi saglikla nasip etsin
2.5 milyonun altina asilama onerilmiyor bildigim kadariyla.asilamada ihtimal dusuk ve giden para miktari fazla oldugu icin ben olsam tupe yonelirim.asilamada gebe kalma orani en iyi sartlarda %20 .maddi durumunuza gore dusuk sansa yonelmeyin bence
Saglikla evladinizi saglikla nasip etsin