• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Bu da benim UMUT hikayem

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Saol canım amin. Hayalken şimdi yanımda inanın tüm bu beklemeyi üzüntüyu hamile kaldığınız da birden unutacaksıniz sanki hiç beklememissiniz gibi gelecek
canim hayirli olsun,Rabbim uzun bir omur nasip etsin.anali babalı büyütsün İNŞALLAH )çok sevindim darisi isteyen herkese olsun.kizimadabir kardeş nasip etsin inşallah

Merhaba. Öncelikle bebeğinize sağlıklı hayırlı bir ömür dilerim. Emodeksle ilgili forumları araştırırken sizin umut hikayenizi gördüm. Benim hikayemde sizinkine çok benziyor. Benim eşiminde sperm sayısı azlığı vardı ve ileri haketliliği düşüktü şiddetli oligosperm. Eşimin doktorunun tavsiyesiyle bizde emodeks kullandık ve kullandığım ay 2016 12.ayda gebe kaldım. Ama 12. haftada 2017 mart ayında maalesef bebeğimi kaybettim. O acı anlatılmaz.Rabbim kimseye yaşatmasın. Eşim tekrar emodeks e başladı fakat sizin uyguladığınız kürü de kullandırmak istiyorum.ayrıntılı anlatırsanız çok sevinirim.mesela merak ettiğim 50 gr zencefil-gisgeng-arı sütü bunlar 50 şer grammı 100 gr çakşır kökü-çoban çökerten-üzüm çekirdeği-polen-ısırgan tohumu bunlar da aynı şekilde hepsi 100 er grammı.

Merhaba. Öncelikle bebeğinize sağlıklı hayırlı bir ömür dilerim. Emodeksle ilgili forumları araştırırken sizin umut hikayenizi gördüm. Benim hikayemde sizinkine çok benziyor. Benim eşiminde sperm sayısı azlığı vardı ve ileri haketliliği düşüktü şiddetli oligosperm. Eşimin doktorunun tavsiyesiyle bizde emodeks kullandık ve kullandığım ay 2016 12.ayda gebe kaldım. Ama 12. haftada 2017 mart ayında maalesef bebeğimi kaybettim. O acı anlatılmaz.Rabbim kimseye yaşatmasın. Eşim tekrar emodeks e başladı fakat sizin uyguladığınız kürü de kullandırmak istiyorum.ayrıntılı anlatırsanız çok sevinirim.mesela merak ettiğim 50 gr zencefil-gisgeng-arı sütü bunlar 50 şer grammı 100 gr çakşır kökü-çoban çökerten-üzüm çekirdeği-polen-ısırgan tohumu bunlar da aynı şekilde hepsi 100 er grammı.
Rabbim en hayırlı zaman da tekrar nasip etsin o acıyı bi daha yaşatmasın canım. Evet 50 gr yazdıklarımın hepsi 50 şer gr olacak diğerleri de 100 er gr olacak

Buraya ikinci kez gelen Sevinç’imi paylaşmak istedim :anneadayı: bize büyük bir sürpriz oldu acaba aynı şeyleri tekrar yaşarmıyım derken bir defa korunmasız ilişki de hamile kaldım emzirdiğimden dolayı adetlerim 2-2.5 ayı buluyordu onun rahatlı ile adetim biter bitmez bir ilişki oldu ve rabbim ikinci kez nasip etti... :KK200:

Canım hikayeni okudum ve çok duygulandım. Ben de bir yıldır bebek için uğraşıyorum ama henüz nasip olmadı. En son rahim filmi çekildim temiz çıktı. Eşimde tüm değerler iyi ama morfoloji yüzde bir.
Doktorlar gebeliğe engel olmadığını söylediler.
Allah’ım bana ve tüm isteyenlere bu mucizeyi en kısa sürede yaşatır inşallah :))) rica etsem benim için dua eder misiniz?

Canım hikayeni okudum ve çok duygulandım. Ben de bir yıldır bebek için uğraşıyorum ama henüz nasip olmadı. En son rahim filmi çekildim temiz çıktı. Eşimde tüm değerler iyi ama morfoloji yüzde bir.
Doktorlar gebeliğe engel olmadığını söylediler.
Allah’ım bana ve tüm isteyenlere bu mucizeyi en kısa sürede yaşatır inşallah :))) rica etsem benim için dua eder misiniz?
Ederim tabi ki bebek isteyenler hep dilimde dua rabbim en kısa zaman da nasip etsin benim için bir bebek bile hayalken şimdi ikinci bebeğimi bekliyorum

Ederim tabi ki bebek isteyenler hep dilimde dua rabbim en kısa zaman da nasip etsin benim için bir bebek bile hayalken şimdi ikinci bebeğimi bekliyorum
Aminnn canım Allah özlemle bekleyen tüm kadınlara senin yaşadığın muhteşem duyguları yaşatsın... inşallah bu bebeğini de sağlık ve sıhhatle alırsın kucağına ;)

Hikayeniz bizimkine cok benziyor bizde %48hasar morfoloji 2 hiz %16 6 ay proxeed kullandi esim hasardan sonra kaan hocaya ulastik emodex verdi.Simdi emodex propolis ari sutu bal polen nac 600 evicap kullaniyor insallah o mucize bize de gelir dua edin lutfen
Sizde mucizenize kavuşmuşsunuz sanırım :)

Çok çok şükür et canım Rabbim seni sevindirmiş ALLAH biz olamayanlarada nasip etsin
Ben kaldım canım Afilim92 Afilim92 le aynı ayda başlamıştık.19 ayda benle esim ameliyat olduk gelen giden olmadı.Bazen ağlarken diyorum ben 1 kez bile hamile kalamadım. Ci ft çizgi nasıl birşey hiç görmedim.Esime baba oluyorsun diye mesela hiç boynuna sarilmadim. Allah düşmanımın başına böyle bisey vermesin. En zoruymus

Ben kaldım canım Afilim92 Afilim92 le aynı ayda başlamıştık.19 ayda benle esim ameliyat olduk gelen giden olmadı.Bazen ağlarken diyorum ben 1 kez bile hamile kalamadım. Ci ft çizgi nasıl birşey hiç görmedim.Esime baba oluyorsun diye mesela hiç boynuna sarilmadim. Allah düşmanımın başına böyle bisey vermesin. En zoruymus
Bende tam 18 ay görmedim o çizgiyi ama dikkat edersen iki gebeliğim de kafamın boş denemediği zaman ay oldu. Kayınbabamın vefatıyla biz ilk defa ara verdik bu ay geçsin toparlanalım 2 ay sonra tekrar tüp bebek yaparız diyorduk. Yani gerçek anlamda kafamızdan çıkardık ikimizde giden bir siperm sayının hızın hiç bir önemi Yok aslında. Emin’im göreceksin çift çizgiyi çok dua edeceğim sana eşinle o mutluluk göz yaşamlarını dökeceksiniz inanıyorum ben.

Back